Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
Próbára egy multiplex (722 MHz) megjelenítése (VLC 2.1.5):
menu -> open capture device
capture mod: TV - digital
DVB-C
Transponder/multiplex frequency: 722000 KHx
Transponder symbol rate: 6900000 bauds
Modulation: 256-QAM
PlayVárj amíg megjelenik a kép. Ezután tudsz programot váltani:
menu -> playback -> program
MPC-HC (1.7.5)
View -> options -> options -> capture
default device: digital
Network Provider: Microsoft Network Provider
Tuner: ASTROMETA DTV Filter
OKFile -> Open device
scan
114500 - 1285000
bandwidth: 7000
start714000 - 794000
bandwidth: 8000
start -
zhagyma
őstag
válasz
szabi__memo
üzenetére
Hogy mi van itt? Nálam úgy két hete minden bekapcsoláskor "nem elérhető" az eszköz a driver hibakódja szerint. Újrainicializálás után (driver disable/enable) használható akármeddig. Gondoltam az új driver szórakozik ezért visszamenőleg kipróbáltam mindegyikkel. USB kábelcsere: semmii, nem javult meg. Ezért visszaraktam a régi tunert ...
-
zhagyma
őstag
válasz
szabi__memo
üzenetére
-
zhagyma
őstag
(Kíváncsi lennék mitől befolyásolja a napszak a jelet...)
Ha már egyszer kihullott a F csatlakozóból a kábel akkor ott már nem ideális az érintekezés. Esetleg magyarázat lehet a hőtágulás -> impedanciaváltozás okozta jelszintváltozás a problémádra. A DIGI által használt Unió kábel elég költséghatékony megoldás de elfogadható kompromisszum. Szerintem is hívd ki a DIGI-t. Ha jó napjuk van pikk-pakk "összerakják" neked a kábelezést ...
-
zhagyma
őstag
Én is így jártam a DIGIKÁBEL-nél. A 114,5 / 121,5 / 128,5 Mhz-es frekvenciákon nem érzékelt semmit.
Vélhetően a nem járatos adatátviteli sebességhez 6000KSym/sec-hez tartozó sávszűrést szúrták el, amit állítani kell, legalábbis a DVB-C szabvány szerint. Ezért szegény nem is volt képes semmit értelmeset demodulálni.
Ezért visszakerült a korábbi driver és így semmi gond vele DVB-C alatt és DVBViewer használata mellett. Hasonló hibám volt annak idején a Hauppauge 930c-vel. Ott is driver downgrade segített. Mondjuk a Hauppauge 5 év alatt nem javította a driver hibát. Megvárjuk ezek a fiúk meddig jutnak a barkácsolásban ...
-
zhagyma
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- sziku69: Szólánc.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Alienware 17r4 olvass
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest