Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
szabi__memo
üzenetére
Nem teljesen azt irtam amit akartam,bocsi már fáradt voltam, szoval ha nem a gyári szoftot akarod hasznalni akkor ezt a drivert kell felraknod.

Nem 3rd party mert nem kulsos driver, ez a gyári BDA drivere.
-
klaczi
aktív tag
válasz
szabi__memo
üzenetére
Talán segít. Az árából itélve..........na meg írják is.
[link] -
azbest
félisten
válasz
szabi__memo
üzenetére
ez itt az astrometás topic

Amúgy tud C-t a t230. Csak össze-vissza írják. Az ali shopban és valamelyik másik weblapjukon is szerepel a C. Régebben lehet hogy a hozzá mellékelt szoftver nem kezelte. Linux alatt használom főleg, win alatt nem sokat használtam, de mások szerint ott is megy. Tegnap épp nézted a t230 blog kommenteket is [link], ahol kábeles frekiket derítettem fel vele egy jópofa programmal

Mivel a T2 és a C sokmindenben hasonlít, így előfordul, hogy a gyártók t2-esként árult tunere képes c-re is, ha megfelelő drivert és szoftvert kap. Linuxon van néhány tuner, ami win-en a hivatalos driverrel csak t2-es.
Az astrometán a panasonic chip az, ami a t2/c képességeket adja.
-
mzso
veterán
válasz
szabi__memo
üzenetére
Nekem nem volt forró. Hanem egy kidugás, bedugás után egyszer csak nem jelezte a windows a hardver csatlakoztatást.
-
zhagyma
őstag
válasz
szabi__memo
üzenetére
Hogy mi van itt? Nálam úgy két hete minden bekapcsoláskor "nem elérhető" az eszköz a driver hibakódja szerint. Újrainicializálás után (driver disable/enable) használható akármeddig. Gondoltam az új driver szórakozik ezért visszamenőleg kipróbáltam mindegyikkel. USB kábelcsere: semmii, nem javult meg. Ezért visszaraktam a régi tunert ...
-
mzso
veterán
válasz
szabi__memo
üzenetére
Ellenőrizd a kábelt.

Nekem napszakonként hajlamos rossz lenni a jel, de az összes egyszerre még sosem volt rossz.
-
zhagyma
őstag
válasz
szabi__memo
üzenetére
-
vwpolopg
őstag
válasz
szabi__memo
üzenetére
Király, köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest