Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Olcsó USB WiFi AC adapter
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
veterán
válasz
Vakegérke
üzenetére
Köszi, holnap megnézem, ha nem sikerül elérni áttörést vele, akkor nincs más hátra szerelőhöz kell eljutni a kocsival.
De ha holnap reggel próbaképpen beindítom, és minden hiszti nélkül menni fog... mondjuk kétlem ez nem egy ilyen másnapra magától megjavul probléma.
Még egyszer köszönöm a tippeket és a segítséget!

-
Samus
addikt
válasz
Vakegérke
üzenetére
Régebbi autóknál nincs, de nagyon újabb autóknál problémás lehet, ha sokáig akku nélkül állt az autó, főképp a vezérlőelektronika miatt.
Egyébként egy ilyen problémám nekem is van. Eddig évente egyszer jött elő. Meleg motornál ráadom a gyújtás, indítok, hallom, hogy elkapja (van egy robbanás valamelyik hengerben) de azonnal megáll. Újraindítok, ugyanez. Ha nem pöckölöm meg a gázt, nem indul. Eddig kétszer fordult elő, mindkét alkalommal meleg motornál. Ami érdekes, mert -21 fokban is körülbelül hatodik fordításra indult az autó...nyári melegben pedig hármat sem szokott fordulni, meleg motort pedig szinte azonnal elkapja...
Az akku problémára gyors megoldás lenne egy multiméter. Megfelelően feltöltve desztilált vízzel, majd akkutöltővel töltve legalább 8 órán át, ha leveszed a töltőről, vársz fél órát, és rámérsz, 12V feletti értéket kellene kapnod. Én jártam úgy, hogy hasonlóan nem indult az autó, fél nap töltés majd szünet és mérés után 10.5V maradt benne...fenékzárlat, ha jól tudom. Bár erre a 12V-os izzó is jó. Ha az említett procedúra után az izzó erősen világít, az akku jó, ha gyengén, akkor nagyon nem jó...
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- Battlefield 6
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Dell notebook topic
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest