Hirdetés

2019. október 17., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) DeFranco


DeFranco
(nagyúr)

Fika: Sok a "stuff" nekem már tikkelt tőle a szemem. Tudom... írjak jobbat. Nemfika: szép, objektív, kiegyensűlyozott teszt, egyetértek vele. Nem estél át a ló egyik oldalára sem.

(#2) GK|InGen


GK|InGen
(csendes tag)

Filmadaptációk sosem sikerülnek jól?? Aliens vs. Predator, Blade Runner, Star Wars játékok nagyrésze, ez csak ami így 5 másodperc alatt eszembe jut...

(#3) h-yle válasza GK|InGen (#2) üzenetére


h-yle
(őstag)

SW pont szar példa, de egyébként ja. Főleg egy közepes anime szar filmadaptációjától ne várjon az ember sokat. :)

Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven

(#4) GK|InGen válasza h-yle (#3) üzenetére


GK|InGen
(csendes tag)

Mert miért szar példa?

[ Szerkesztve ]

(#5) Nunder


Nunder
(őstag)

Nem láttam még a filmet de aki már megnézte mindenki azt mondta hogy nagyon elszúrták. Ennek ellenére mint régi DB fan biztosan megnézem. Aztán ki tudja. Lehet hogy nem éri meg a mozijegyet... :U

“It's the job that's never started as takes longest to finish.”

(#6) VOid válasza Nunder (#5) üzenetére


VOid
(tag)

Egy forintot nem ér a film :-) semmi köze a meséhez, azonkívül hogy azok a szereplők vannak benne. Tipikus jó rossz harc lett, feeling nulla, egyetértek a cikk írójával:) ha csak egy kicsit ragaszkodtak volna a meséhez már sokkal jobb lehetett volna.

(#7) Robi BALBOA


Robi BALBOA
(őstag)

Öregem amit linkeltél kis amatőr videót az tényleg jobban sikerült mind a DB film, gondoljatok bele, hogy annyi pénzből amennyibe a DB evolution került ők milyen filmet hoztak volna össze! :U

Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika-

(#8) Robi BALBOA válasza h-yle (#3) üzenetére


Robi BALBOA
(őstag)

Milyen "közepes anime"? a DB a legjobb anime!
De a film az :W :O

[ Szerkesztve ]

Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika-

(#9) euchi válasza VOid (#6) üzenetére


euchi
(aktív tag)

Tipikus jó rossz harc? Miért, a rajzfilm miről szólt? Azt ne mond, hogy volt valami mondanivalója. Két kigyúrt fazon hülyére verte egymást, sok-sok epizódon keresztül. Az egyik volt a jófiú a másik a rosszfiú.

Robi BALBOA: Maradjunk annyiban, hogy neked teszik, neki nem. (nekem sem)

Jó cikk lett, csak kicsit merész a témaválasztás.

(#10) 30z.Samu válasza h-yle (#3) üzenetére


30z.Samu
(nagyúr)

Az anime jó, csak a film egy f*s!

Robi BALBOA: Azért odabax a Death Note is! :DD

[ Szerkesztve ]

Sic Parvis Magna

(#11) bozont válasza 30z.Samu (#10) üzenetére


bozont
(veterán)

A DN? Akkor nézd meg a Monster-t, szerintem mindjárt más véleménnyel leszel. :K

Ezt a játékot biztos kihagyom (főleg hogy PSP-re készült, bár ez lényegtelen), maradok az eddigi részeknél azok nagyon ütősek. :C Viszont a filmmel teszek egy próbát, bár én már megfilmesítés beharangozásakor is tudtam hogy ez nem az a Dragon Ball lesz. De talán ha megpróbálok elvonatkoztatni tőle, talán kapok egy jó kis verekedős múvit. Ugyan így voltam a Transformers-nél is és tetszett is a film, bár inkább csak a látvány miatt.

[ Szerkesztve ]

(#12) Breki's válasza bozont (#11) üzenetére


Breki's
(tag)

Tehetsz egy próbát, bár sztem úgy sem fogja hozni az elvárásaid, mégha el is vonatkoztatsz a rajzfilmtől.

A kisfilmet, amit a cikk elején belinkeltem, mindenképp érdemes megnézni minden DB fannak, mert nagyon korrekt lett! Sztem 100* felülmúlja kisfilmként a nagyot. :) Jólenne, ha valamelyik filmgyár megvenné az ötletüket és nagy költségvetéssel szinte fullcgi-ben(mert máshogy nem igazán lehet) megcsinálnák a Z-nek egy részét. Vagy csinálhatnának egy sorozatot belőle élőszereplőkkel. Manapság már úgysem olyan drága a CGI, sztem egy évadot mindenképp meg kéne próbálniuk belőle. Nagyot nem buknának vele, mert tuti kajolnák a rajongók.

Breki's

(#13) 30z.Samu válasza bozont (#11) üzenetére


30z.Samu
(nagyúr)

Nem ismerem, lehet hogy megtekintem. Te pedig lesd meg a Death Note-ot, ha nem ismered. :) Története nagyon komoly! Eddig ez volt a legjobb anime, amit láttam!

Sic Parvis Magna

(#14) bozont válasza Breki's (#12) üzenetére


bozont
(veterán)

Az a kis film tényleg nagyon durva :Y , tanulhatnának a srácoktól. Én is pont ezen gondolkoztam hogy egy CGI nem is lenne rossz vagy egy profi csapat még élő szereplőkkel is nagyot tudna alkotni.

30z.Samu
Ezért mondom, hogy tegyél vele egy próbát, szerintem sokkal jobb mint a DN. Kicsit ugyan más a hangulata, de a sztori nagyon üt. :R [link]

[ Szerkesztve ]

(#15) Túrin


Túrin
(tag)

Jó cikk, nekem tetszett, viszont nekem nem szúrta a szemem a "sok" stuff, stílus kérdése, hogy ki milyen szóhasználatot használ a cikkeiben. :) Régen én s rengeteget néztem DB-t. ;)

Túrin Turambar

(#16) D1Rect


D1Rect
(félisten)

Hát, maradok a Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 3-nál..... :DDD :C

"Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük. " - 2011

(#17) Túrin


Túrin
(tag)

Mondjuk a kisfilm, hát nemtom...olyan kreténnek tűnik így igazi szereplőkkel :D... Na jó,inkább furcsa...ha DB akkor ne csináljanakbelőle már filmet, mert ez olyan,mintha a márióból szimulátort csinálna az ember: Lenne benne ugrás, egy futópad és kész. :-)

Túrin Turambar

(#18) Breki's válasza Túrin (#17) üzenetére


Breki's
(tag)

Persze hogy nem tűnik túl komolynak, mivel ezt nem profik csinálták. A DBE-nél mindenesetre százszor komolyabb. Sztem ütős kis filmet lehetne csinálni, ha néhány mai Amcsi tinivel forgatnának egy komolyabb filmet az Amerikaiak. Pl. a Twilightos gyerek egész pofás Songoku lehetne. ;)

Breki's

(#19) Prof01


Prof01
(veterán)

Hmm.. inkább a régi rajzoltak. :U

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#20) plus44


plus44
(veterán)

Kár így elb***** egy közel kiváló mesét. Emlékszem régen mennyit néztük nagymamáméknál...még kártyánk is volt amivel játszottunk a tesóimmal . :(

Ettől most kicsit meg is hatódtam....

[ Szerkesztve ]

“This is where the road crashed into the ocean...”

(#21) Prof01 válasza plus44 (#20) üzenetére


Prof01
(veterán)

Hát bizony, nagyon gyenge lett. Látszik, hogy amcsik csinálták... :(

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#22) Breki's válasza Prof01 (#21) üzenetére


Breki's
(tag)

Nem azért lett gagyi mert Amcsi. Hanem mert low budget és komolytalan az egész. DB tényleg az ami mesének volt jó. DBZ-ből is meg a legjobban sikerült az amit belinkeltem a cikkbe. :) Erősen rezegne azért a léc már abban is, ha egy Dermesztőt, vagy egy másik szörnyet meg kéne csinálni, de talán most már tudnának valami elfogadhatót alkotni. Nem úgy mint az a nyomi gumimaszkos csóka, akit a DBE-ben Piccolo-nak hívnak.

Breki's

(#23) puttputt


puttputt
(őstag)

Csak azért próbálnám ki, hogy "Nagy Fröccsel" leverjem Pikkolót, mint "részeges vak a poharat"... :N (Na jó, ez kicsit gyenge volt, de kb. érzékeltet egy véleményt.)

:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////

(#24) plus44 válasza Breki's (#22) üzenetére


plus44
(veterán)

Mi köze a low-budget-nek ehhez. Lehet jó filmet csinálni kevés pénzből is és rengeteg pénzből is rosszat. Utóbbira rengeteg példa van mostanában. ( "Nagy Hollywood-i sikerprodukciók"... )

“This is where the road crashed into the ocean...”

(#25) Breki's válasza plus44 (#24) üzenetére


Breki's
(tag)

Az, egy ilyen nagy nevű cuccot nem lett volna szabad 20 ft-ból megfilmesíteni.

Amit mondtál, azzal meg az a baj, hogy mondtál valamit, de igazából semmit.

Egy ilyen volumenű névnél elsődleges szempont hogy meglegyen a megfelelő anyagi háttér, hogy ne pistikét kérjék fel főszereplőnek, és ne a fedél nélkült áruló csöves rendezzen.
A kevés pénzből jót, az meg nem a DB kategória, hanem pl. a Memento. Azt elvitte az ötlet,viszont itt már megvolt minden, csak kellett volna egy megfelelő gárda hozzá +pénz. Pénz az nem volt túl sok, ezért a piacon lévő mellékszereplőkből, meg b kat színészekből igyekeztek a jobbakat összeszedni, amire el is ment a pénz. :( Így az egészből maradt a DB név, meg a szégyen ahogy leköpdösték és meggyalázták ezzel a filmel. Én elnézek felette és igyekszem elfelejteni inkább.

Breki's

(#26) Karma


Karma
(félisten)

Nagyon jószívűen pontoztál Breki's. Szerintem minden pontszámodból simán levonhatnál 5-öt. Ha más nem, a Dragon Ball meggyalázásáért is megérdemlik. A Gamespot pl. 3.5-re értékelte :K

Talán nem látta még mindenki: Hitler szembesül a Dragon Ball: Evolution-nel :DDD Van part2 és part3 is.

[ Szerkesztve ]

“All nothings are not equal.”

(#27) plus44 válasza Breki's (#25) üzenetére


plus44
(veterán)

"Amit mondtál, azzal meg az a baj, hogy mondtál valamit, de igazából semmit."

Értelmezés kérdése.

Nem összehasonlítás képpen, de szerinted a régi Kabos Gyula filmek mennyi pénzből készültek?? Hát nem annyiból mint a mostaniak és ezerszer jobban lekötnek és tudok rajtuk nevetni, mint a mostani lövöldözős/varázsolós/csihi-puhis szarok!

“This is where the road crashed into the ocean...”

(#28) end09


end09
(tag)

Én vétózok mindent ami ezzel a szemét film szerüséggel kapcsolatos.. azért csak szerüség mert egy Dudikoff film is komolyabb dramaturgiával van megoldva mint ez. biztos vagyok benne h csak pénzmosás volt a dolog, lehetetlen h annyi pénzből egy lyen olcsó szemetet csináljon valaki, ha csak nem szándékosan... Inkább kapta volna meg Uwe Boll, még az is komolyabb lett volna mint ez a gyalázat

A kis video viszont beszarás, na azok tudnak valamit! sztem negyedannyi pénzből sokkal jobbat dobtak volna össze mint a "hivatalos"

[ Szerkesztve ]

(#29) Breki's válasza plus44 (#27) üzenetére


Breki's
(tag)

A te értelmezésed erősen szubjektív és semmitmondó. A példád meg megint triviális. A maguk idejében azok a filmek sokba kerültek. Úgyhogy azt hiszem lapozhatunk a pénz témáról.

Breki's

(#30) Hunter2


Hunter2
(addikt)

Ha a filmnél kicserélték volna a neveket meg a címet akkor sima ZS kategória maximum DVD-re 300Ft-os tesco akcióba.Szánalmas. :W

Eladó cuccaim (munkaállomások,LCD kijelzők, PC-k, SAS vinyók)--> https://tinyurl.com/ycn92zv2

(#31) Breki's válasza Hunter2 (#30) üzenetére


Breki's
(tag)

Én nem adnék 2 ft-ot azért, hogy 1 éven belül már 900 ft-ért v. olcsóbban lehet majd kapni az öreg sünben.

Breki's

(#32) fricz19


fricz19
(őstag)

a film sajnos nagyon gyenge lett :((
a játéktól se várok sokat, ahogy nézem csalódni nem fogok

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.