Hirdetés
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
A súlycsökkentés bevett üzleti stratégia, kábé ugyanaz, mint amikor a cigit 20 szálról 19-re csökkentették. De itt viszont a termék is szar lett mellé. Így egyszerű bújtatott áremelésről nem lehet beszélni, ráadásul olyan olcsó volt ez a csokoládé, hogy magasabb árat is nyugodtan kérhettek volna érte, még mindig megérte volna. Írtam a végén, hogy a Lidl-ben vettem más márkákat, leginkább félig-meddig az üzletlánchoz köthető J.D. Gross csokikból. Finomak, de mégsem az a büdzsé kategória, ami a Tibi volt. A különleges egy űrt töltött be, most nem tudnék hirtelen olyan márka olyan termékét mondani, ami ezért az árért hasonló minőséget képvisel étcsokik közt. Ennek a Fin Carrénak majd azért utánajárok.
[ Szerkesztve ]
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz Lathronos #17 üzenetére
Valamit mókoltak a töltött csokoládéikkal is, mert a krém helyett most van egy zseléréteg és azon maradt egy vékonyabb töltelék réteg. Bociban ettem ilyen zselés okosságot utoljára, de azt majdnem kiköptem olyan rossz volt. Erről nem tudok nyilatkozni, még nem ettem. Muter hozott haza ananászosat még a régi papíros szériából, erősen agyalok rajta, hogy mutatóba megőrizzem-e az utókornak inkább.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Köszi a tippet, a legközelebbi Lidl-ben én is megláttam a polcon. Sajnos a gyanúm az, hogy csak a bolt maradvány készletéről van szó, mert a raktárukban már nem volt bontatlan. Mindenesetre 20 darabot összeraktam egy feltépett kartonba és mentettem ami menthető.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz Dr.F.E.R.I. #57 üzenetére
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Pont ez a baj, hogy a magyar termékeket kinyírják, eltüntetik, amiket szó szerint minden sarkon kapni lehetett. A helyükre pedig betoloncolják a sok külföldi cuccot, amiknek a nevét senki nem ismeri és vagy kapható a helyi kis üzletben vagy nem.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Nekem az a gondolatom támadt így benneteket olvasgatva, hogy ez az 'off-téma' nem is annyira áll távol az eredeti történettől, mint elsőre tűnik. Tapasztalataim alapján létezik egyfajta igénytelenség, de legalábbis hajlam annak eltűrésére a társadalomban, és ez a fogyasztási szokásokban is megfigyelhető. Legyen szó élelmezésről, szórakozásról, mindenfelé látom jeleit annak, hogy az emberek elég nagy számban kaphatóak a silány tartalom befogadására, ha annak megszerzése nem jár különösebb erőfeszítéssel. Teszem azt ha csak a tévét kell hozzá bekapcsolni, akkor a baromvilágot is végig nézi, de a minőségibb műsoroknak már nem megy utána, mert ahhoz már bújnia kellene a műsorújságot. Vagy leemeli az első, fogyasztásra alig-alig alkalmas élelmiszert az üzlet polcáról, mert a minőségibb termék után kutatva már a címkéket is el kellene olvasgatnia a dobozon. Más hozzászólók véleménye szerint is kell egyfajta igénytelenség hozzá, hogy a négy decis sört és társait lenyomhassák a gyártók az ember torkán. Vagy inkább csak arról van szó, hogy elkényelmesedtünk és ebből fakad az igénytelenségünk is? Mert egy faszbúk bejegyzést séta közben is végig lehet görgetni, de egy József Attilához már le kell telepedni a fotelba, de akkor meg már kényelmesebb a tévét nézni helyette? Messzire vezető dolognak érzem ezt, úgyhogy meg sem próbálok utána menni igazán. Sajnos a piacgazdasági trendek is olyanok, mint a víz; hajlamosak a legkisebb ellenállás felé elmozdulni és arra mennek, amelyik irányba a leginkább kedvezhetnek a tömegeknek, és annyira, amennyire a tömegek tájékozatlanságát kihasználva a legtöbb hasznot hajthatják a szegmenst uraló vállalatoknak. Akik pedig kicsit is magasabb nívóra vágynak, könnyen elveszve érezhetik magukat a történet sűrűjében. Erről bizonyosan tudnának mesélni a sörösök, az édesszájúak, a plazmások és még rengetegen mindenki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Nintendo Switch
- Politika
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest