Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Doze

aktív tag

válasz Narxis #111 üzenetére

nincs, vagyis van.... hogy nem nálam van a 100 milla :D, van amikor úgy kelek fel hogy írnom kell egy bicskanyitogató hülyeséget...

Igen lesarkítom a témát, és ezzel meghúzgálom sok embernek a bőrt azon a bizonyoson.

Oké itt 100 millás példák vannak.... de van az a szisztéma is mikor te elköltözöl, bevállalsz bizonyos áldozatokat hogy jobban élj, eltelik X év és tényleg előrébb jutottál... a haverod aki meg ott marad: Neked könnyű mert.... há persze..

• Doze

aktív tag

válasz janeszgol #70 üzenetére

Szerintem anyuci/apuci betolja valahová emberek csak ritkán melegednek meg.... kell az egyéni motiváció is, ami ha van is az elején hosszútávon elkopik: márpedig azért mert nagyobb részük nem tudja becsülni azt ahol van... hosszabb távon kibukik, ha meg bent marad akkor azért csak tett valamit érte (persze függ milyen hely)

Ezek a "betolós" helyek meg olyanok is, soha nem tudhatod kit akarnak helyetted odaszervezni. Jó példa erre az irodai adminisztrátor: 50 mucika jelentkezik rá, havi 120e fizetésért... hétfőtől-péntekig 8 órában, 30-60perc aktív munkaidővel... tudja ezt a főnök is, ezért csak 10/10-es csaj lehet, akit ha úgyvan meg is lehet f@rkalni... persze a farkalás nem jön össze, ezért repül a 10/10-es, és lefojt könny áztatta sminkkel hazakullog.... persze az a könyvelő akinél a kreatív könyvelés folyik a cégnek 150 kilós disznó, zsíros hajú, és jobb autóval jár mint maga a főnök annak biztos helye van, no vajon miért....

Ezért mondom azt: ne te légy függő a főnöktől, hanem ő tőled.... nem kell nagy szaktudásra szert tenni ehhez, főleg manapság, ahol a fizikai melós lassan kincs...

• Doze

aktív tag

válasz t72killer #65 üzenetére

Itt álljunk meg egy pillanatra... Most már belekevertük a tisztességes "munkást", és a középvezetői fizut aki "biztosan könyököl"...

A fenti állításokkal nem tudok vitatkozni: ugyanis fogalmam sincs hogy mennyire igaz/hamis... ez egy feltételezés.

De a "becsületes" munkából élők mindig "igazabbak", "szentek", mint pl a közép és felsővezetők mert ők könyökölnek, alattomosak, és mindig kétszínűek. Nem akarom kiforgatni a szavaidat: értem hogy mire célzol, (és van bőven alapja is), de ennek ellenére is van bőven moralizálás.... úgy ahogyan a kétkezi melós is rámondja az ingesre: semmit nem csinál, léhűtő. Vagy az inges: én vagyok az ész, nélkülem összedőlne minden.

• Doze

aktív tag

válasz 8th #44 üzenetére

Ez igaz oké... de senkit nem kényszeritettek lakáshitelre, és amilyen a magyar ha 0 forintra 10 millás ház kell.. 20 millára 40 millás keco...

De tudod mi nem tetszik nekem?! Az hogy szeretjuk megmagyarázni azt hogyha valaki porszegény családbol való annak kódolva van az hogy 40 évre eladosodva jut csak valamihez... aki meg pl kap 5 milliót az uszik a pénzben mint dagobertbácsi élete végéig..

ált. Sulis oszt társam otthon rohad a faluban, dolgozik egy trafikban havi 80e ért, ha 10 km utazna a dupláját keresné biorobot melóval... aztán megy a hőbörgés... felcsinálja a falu szépét, születik 2 gyerek, felveszi a 7 millát 25 évre.... elkezd piálni, az asszony verve jó később.... erről a szülő tehet ugye mert nem volt pénze...

Ahogy ketyeg az idő ugy egyre kevésbé számít ki honnan jön.. 25 éves korban nagyon látszik még... de 50 évesen már nagyon sok pénzt lehet keresni, vagy elinni... esetleg kényelmesen unatkozni és szidni a rendszert.(politika mentes értelemben)

• Doze

aktív tag

No akkor kijelenthetjuk hogy akinek 20 millás autója van az bűnöző? ;]

Új hozzászólás Aktív témák