Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
hNp88
aktív tag
válasz
Runner_fxr
üzenetére
bár én elfogult vagyok (sohasem fogyasztok alkoholt, semennyit, semmilyet), így véleményem sem mérvadó (amúgy sem), de nagyon nem örülök annak, hogy van egyáltalán megengedett szint. aki vezet, bármit, az ne "igyon".

természetesen nem ellened mondom ezt, hanem általánosságban
-
hNp88
aktív tag
válasz
Runner_fxr
üzenetére
én vidékről írok, azért olyan nagyon sok drága autót itt nem látok, köcsög módjára vezetőt annál többet.
ahogy te is írtad, sajnos mentalitásban (sem) leszünk soha osztrákok, németek, vagy lehetne ide írni bármelyik(?) nyugatabbi népet
-
Doze
aktív tag
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Itt az a probléma hogy megint aránytalan a rendszer... hiába mondják/mondjuk hogy így meg úgy a magyar közlekedési kultúra... nem olyan rossz... egy Román/Bolgár/szlovák rendszámú autóst pl 20 kilométerről ki lehet szúrni mert olyan bal*szul/agresszíven vezet...
Visszatérve az aránytalanságokra: mikor motoroztam annó nem győzte az oktató/rendőrség/sőt maga a motoros társadalom ismételgetni: csak Óvatosan, mert nincs kaszni körülötted, kisebb is vagy, defenzív vezetés ugyebár.... az autósoknak is adagolták : "Figyelj Rájuk"... most bringásokra??? nekik aztán meg pláne figyelni kellene (de hogy mikor oktatás sincs?!)
Ehhez képest most Biciklis így, úgy, amúgy... de hogy megregulázzák a fajtájukat ááá azt nem... piálhatnak, kreszt sem kell tudni, de azért én figyeljek rájuk.
-
hNp88
aktív tag
válasz
Runner_fxr
üzenetére
"Ez egy olyan dolog amit tényleg nem lehet például az anyagi helyzetre fogni, hogy mert külföldön jó lét van, ez nem azon múlik, hogy kinek mennyi a fizetése pl, ez szimplán intelligencia kérdése, az meg itt kevés van, akár autós nézünk, akár kerékpárost."
azért ezzel annyiban vitatkoznék, hogy az alacsonyabb életszínvonal miatt nyilván feszültebbek, idegesebbek is az emberek, ezért rohan mindenki a dolga után, ezért bunkók egymással (is) a közlekedés résztvevői (is)
amúgy totál egyetértek veled

Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- BestBuy topik
- Autós topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- League of Legends
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- További aktív témák...
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Apple iPhone 16 256 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest