Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ha gyümölcsöt eszel, azzal is a gépjármű vezetés esetén megengedett alkoholszínt fölé kerülhetsz.
Ezért közveszélyes közlekedőnek tekintheted magad.De félre a viccel.
A megengedett alkoholszint alatt elkövetett szabálytalanság/baleset esetében, súlyosbító körülmény az alkoholfogyasztás, attól függetlenül, hogy önmagában még nem szabálysértés.Nézd meg a baleseti statisztikákat, mondjuk a német-magyar viszonylatban. Fizetek egy sört, ha a teljes tilalom okán, a magyar statisztika jobb lenne a németnél, ahol egy sör még belefér a vezetésbe.
-
Dilikutya
félisten
Szőke picsa tapsolva, tátogva (gondolom karaokizta a rádiót) gurul végig Szolnok főútján a Chrysler C300-al, az csak intelligencia probléma, nem megélhetési.
Politikai korrektség: ugyanezen főúton előfordulnak kerékpárosok is, holott konkrétan ott nem is közlekedhetnének. Igaz, kerékpárút ott nincs, csak a járda, bár ott konkrétan elég széles, sőt még kétsávos szakasz is van, a sarkon meg már van keresztben kerékpárút. -
Ebben van igazság, azonban azért nem gondolnám, hogy ez számottevő a közlekedésben, mivel rengeteg drága autóval közlekedő embert látok hazánkban, akiknek nyilván nincsenek anyagi gondjai, még is paraszt.

Egyébként sokat voltam Ausztriában, bringázni meg munka miatt is és megdöbbentő a különbség. A legfeltűnőbb talán az, hogy senki nem siet sehova, se autóval, se motorral, se kerékpárral, se gyalog.Doze: Én elhiszem, hogy a Román/Bolgár/Szlovák közlekedés rosszabb, de ez engem itt nem vigasztal, mivel a miénk is primitív. Ráadásul a szlovák rendszámos autók többnyire mind Magyar tulajdonban vannak, az csak egy simli, hogy kikerüljenek adókat, jellemzően igen drága autókon látni olyat.
Nem mondom, hogy semmiben nincs igazad, valóban nem ártana valami komolyabb szabályozás a kerékpárosoknak is, kresz tanfolyam, vagy akár kerékpár kezelési ismeretek. Ettől függetlenül nekem az a véleményem, hogy ahelyett, hogy mindenki a másikra mutogat előbb a maga háza táján sepregessen. El kéne kezdeni betartani a szabályokat, autósnak és bringásnak is. Én sokat bringázom egyébként városban, bevallom én is szabálytalankodtam sokszor, piroson bizony mentem már át. Aztán átgondoltam a dolgot és arra jutottam, nincs jogalapom egy autóst se szidni ameddig én is sz@rok a szabályokra, így hát rávettem magam, hogy betartom, igen is megállok a lámpáknál, betartom a szabályokat. Csak így lehet, máskülönben fröcsöghetek a vakvilágba. -
Dr. Oid
senior tag
ez az életszínvonal dolog nekem olyan furcsa. nem igazán látok kevesebb autót például az utakon, mióta drága a benzin és kevés a pénze a zembereknek. de ez persze szubjektív.
és még ha valakinek kevés a pénze és sok a nyűgje, az sem ok arra, hogy agrasszív, szabályokat felrúgó módon közlekedjen, akármivel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- BestBuy topik
- Autós topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- League of Legends
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- További aktív témák...
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi