Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR_Joe
senior tag
Sajnos itt Győr-ménfőcsanakon ritkán takarítják a tereket, többnyire az ittlakók tartják karban. Persze az önkormányzat is figyel/takarít, de közel sem annyira, mint a belvárosban. Sajnos. Szerintem itt jó esetben heti egyszer takarítanak, de inkább csak kéthetente. 10 éve lakom itt, de közterületest még nem láttam erre
[ Szerkesztve ]
Gigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D
-
MR_Joe
senior tag
Most az egyik hozzászólásról az ugrott be, hogy aki eldobálta azt is el kéne dobálni..
Petipetya: a "szárazon" szívással vigyázni kell, ha túl erősen/gyorsan szívod bekövetkezhet az öngyulladás
Én azthiszem 6.-os koromban fater szofiját nyúltam és az lógott a számbul..szép látvány lehettem
-
MR_Joe
senior tag
A szórendet megfordítanám. A világ legkoszosabb emberei dohányosok. Bár nem teljesen állja meg ez sem a helyét, de közelebb áll az igazsághoz. Mint írtam én is dohányoztam és sosem dobáltam el a csikket, inkább begyűjtöttem valamibe és úgy dobtam ki. Nem is voltam vele egyedül, vannak normális dohányosok (pl. bátyám is). Egyetértek abban, hogy nem egy szép szokás, de azért ne általánosítsunk peace
-
MR_Joe
senior tag
Igen, az a másik érdekes kérdés. Azzal itt ezeken a játszikon szerencsére nem találkozni, de sok helyen sajnos igen. Szerencsére sokat fejlődött ebben a társadalom, de még van hova.
-
MR_Joe
senior tag
Hogy miért nem szedem össze? Mert 3 kisgyerekkel voltam a játszótéren. Közöttük a 2 hetes kisfiammal, akit esetleg fel kell vennem, ha sír, meg kell törölni az arcát/száját ha bukik és speciel nem volt nálam fertőtlenítőkendő, hogy letöröljem a kezem. Vadidegenek szemetéről beszélünk, ami az eredeti tulajdonos szájában volt, és ki tudja milyen kórokozó van rajta. És az említett fotó egy kb 30x30cm-es területet mutat, de mindhárom padnál ez a látvány fogadja az embert és nem csak ekkora területen.
Bármilyen fura, ha van rá mód, hogy letakarítsam magam a szemétszedés után és van a közelben kuka, össze szoktam szedni a ledobált szemetet, mert én megpróbálom rendre nevelni a gyerekeimet és nem csak szóban...de ez egy másik történet
peace
Joc
-
MR_Joe
senior tag
Részben igazad van, de igazából attól sem oldódik meg a probléma, hiszen a következő nap/este újra kimennek oda akik szemetelnek és újra szemetelni fognak. Az emberek hozzáállását kéne alapvetően megváltoztatni
-
MR_Joe
senior tag
D1Rect: Igazából te hoztad fel azt, hogy miért nem szedtem össze, amire én reagáltam. Ezt értelmezték sokan kötekedésnek feltételezem. Én úgy gondolom itt értelmes emberek írják le saját nézőpontjukat, ahogyan Te is tetted, sokan pedig nem értettek egyet veled a megoldás helyességében. Ahogy mondani szokás: "Ne marakodjatok! rakodjatok inkább holnap.."
Tatabike: Ez a "jelentsük a közterületeseknek" nem rossz elgondolás, az anyagi bírságnak azért komoly visszatartó ereje van. Lehet, amíg itthon vagyok időnként kinézek majd, hogy mikor "randalíroznak" ott a jóemberek és így lehet egy tól-ig időpontot jelezni a közt.fent. felé... a játszóterek, iskolák, óvodák környéke amúgy szerintem is kiemelt érzékenységű..
[ Szerkesztve ]
-
MR_Joe
senior tag
Jelentem összeszedtem. Hétfő délelőtt voltunk kint játszin, de nemhogy eltakarították volna, csak több lett a szemét, üdítőskupak, két megkezdett ásványvizes flakon, még több csikk, papírzsepi... kb. 40-50 csikket szedtem össze, de már a játékok mellett is ott voltak.. a plusz poén: kint van a kutyát bevinni tábla ugye, rendes módon valamelyik gazdi nem vitte be.. odaxaratta a kutyát a bejárat mellé és otthagyta.. korrekt megoldás...
-
MR_Joe
senior tag
válasz kovacsroli #44 üzenetére
Jól látod a dolgot Roli.
A kamerával megfigyelt terület tábla + 1 (=akár fake) kamera lehet hatásos lenne, kiírva, hogy akit dohányzáson kapnak X ezer Ft-ra büntetik..
Eastman,D1Rect: igen jó ez a békés harcos útja gondolat, szimpatizálok is vele, de sajnos tudom, tapasztalom, hogy aki paraszt az nem fog változni...vagy legalábbis nagy pofon kell hozzá..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Synology NAS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy, 4K-s gaming monitor az MSI-től, ezúttal fehérben
- Gaming notebook topik
- Subaru topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Playstation 5 slim 1TB + 1 hozzá tartozó kontroller
- Xiaomi 12 - 8/256 - szürke
- OMEN Gaming Laptop 16-n0001nh (75M74EA)
- Acer Aspire A515-54G i3-10110U/8GBDDR4/512GBNVME/GeforceMX2502GB!!! Beszámítok!!!
- Acer Nitro 5 AN515-45-R3W2 - Ryzen 5-5600H/16GBDDR4 3200Mhz/RTX 3050 Ti 4GB/512GB NVMe SSD+1TB HDD!!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest