- Google Pay használata Magyarországon
- Mindent a StreamSharkról!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Vissza a PC Masterrace-re
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR_Joe
senior tag
D1Rect: Igazából te hoztad fel azt, hogy miért nem szedtem össze, amire én reagáltam. Ezt értelmezték sokan kötekedésnek feltételezem. Én úgy gondolom itt értelmes emberek írják le saját nézőpontjukat, ahogyan Te is tetted, sokan pedig nem értettek egyet veled a megoldás helyességében. Ahogy mondani szokás: "Ne marakodjatok! rakodjatok inkább holnap.."
Tatabike: Ez a "jelentsük a közterületeseknek" nem rossz elgondolás, az anyagi bírságnak azért komoly visszatartó ereje van. Lehet, amíg itthon vagyok időnként kinézek majd, hogy mikor "randalíroznak" ott a jóemberek és így lehet egy tól-ig időpontot jelezni a közt.fent. felé... a játszóterek, iskolák, óvodák környéke amúgy szerintem is kiemelt érzékenységű..
[ Szerkesztve ]
Gigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D
-
tatabike
őstag
Gondolom, ugyanazok járnak oda. Közteres tetten éri, fejenként kioszt egy 20 ezres csekket, mivel tiltott helyen dohányzik plusz még szemetel is, meg egyéb körülményeket is rá lehet húzni a dologra (játszótér, gyerekek, stb.), ezt 2-3 alkalommal eljátszani, aztán hamar híre megy.
De kötekedj nyugodtan, nem tudom mire akarsz kilyukadni, de nagyon úgy áll a helyzet, hogy most éppen Te ugyanazt játszod, mint a hatóság általában. Mivel egyszerűbb a törvénytisztelő állampolgárt csesztetni, mint a probléma okozóját elkapni és felelősségre vonni, hát akkor csesztessük a polgárt. Vagy nem tudom, mit akarsz.Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Jajj. Elég, ha rendszeresen megbírságolják őket szemetelésért és / vagy szabálytalan helyen dohányzásért pl.
Barátom is kapott 5k helyszíni büntit a közteresektől, mert a szórakozóhelyen lévő wc helyett az épület előtti egyik fát találta meg, mert azt hitte az közelebb van...
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
tatabike
őstag
Közterület felügyelet. Bejelenteni minden egyes alkalommal. Weboldalon is megtehető, nem nagy fáradtság. Egy idő után csak megunják.
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
tatabike
őstag
Azért ez elég érdekes felfogás. Most konkrétan azt javaslod, hogy ne szankcionáljuk a bankrablót, hanem minden ügyfél havonta dobjon be egy ezrest, hogy hónap végén legyen mit elrabolnia. Így nem zavar senkit, hogy állandóan kirámolják a bankot. Oké...
Biztos erős párhuzam, de a szemetelés is szabálysértés, büntetendő. Normális helyen büntetik is.Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
MR_Joe
senior tag
Részben igazad van, de igazából attól sem oldódik meg a probléma, hiszen a következő nap/este újra kimennek oda akik szemetelnek és újra szemetelni fognak. Az emberek hozzáállását kéne alapvetően megváltoztatni
-
MR_Joe
senior tag
Hogy miért nem szedem össze? Mert 3 kisgyerekkel voltam a játszótéren. Közöttük a 2 hetes kisfiammal, akit esetleg fel kell vennem, ha sír, meg kell törölni az arcát/száját ha bukik és speciel nem volt nálam fertőtlenítőkendő, hogy letöröljem a kezem. Vadidegenek szemetéről beszélünk, ami az eredeti tulajdonos szájában volt, és ki tudja milyen kórokozó van rajta. És az említett fotó egy kb 30x30cm-es területet mutat, de mindhárom padnál ez a látvány fogadja az embert és nem csak ekkora területen.
Bármilyen fura, ha van rá mód, hogy letakarítsam magam a szemétszedés után és van a közelben kuka, össze szoktam szedni a ledobált szemetet, mert én megpróbálom rendre nevelni a gyerekeimet és nem csak szóban...de ez egy másik történet
peace
Joc
-
Eastman
addikt
Ízesíteni kellene és akkor lenyelnétek a végén. Lenne epres, málnás, kólás, gyrosos dekk. Nem mindegy, hogy miután a tüdőd szétcsszed mi megy gyomorba? Úgy sem zavar.
[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Fotók, videók mobillal
- Windows 10
- Autós topik
- Pendrive probléma
- Óra topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P52s,15.6",4K UHD,i7-8550U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN10
- HP OMEN Gaming 16-wf1003nt - ÚJ 16" QHD GAMER notebook - i9-14900HX, RTX 4080 (12GB)
- HP OMEN 16-xf0777ng - ÚJ - 16" QHD GAMER laptop - Ryzen 9-7940HS, 32GB, 2TB SSD, RTX4070 (8GB)
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- OHH! Lenovo ThinkPad P15 Szép Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB