Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD K6 reloaded: A K6-os MEGATESZT
- gerner1
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR_Joe
senior tag
D1Rect: Igazából te hoztad fel azt, hogy miért nem szedtem össze, amire én reagáltam. Ezt értelmezték sokan kötekedésnek feltételezem. Én úgy gondolom itt értelmes emberek írják le saját nézőpontjukat, ahogyan Te is tetted, sokan pedig nem értettek egyet veled a megoldás helyességében. Ahogy mondani szokás: "Ne marakodjatok! rakodjatok inkább holnap.."

Tatabike: Ez a "jelentsük a közterületeseknek" nem rossz elgondolás, az anyagi bírságnak azért komoly visszatartó ereje van. Lehet, amíg itthon vagyok időnként kinézek majd, hogy mikor "randalíroznak" ott a jóemberek és így lehet egy tól-ig időpontot jelezni a közt.fent. felé...
a játszóterek, iskolák, óvodák környéke amúgy szerintem is kiemelt érzékenységű..
-
tatabike
őstag
Gondolom, ugyanazok járnak oda. Közteres tetten éri, fejenként kioszt egy 20 ezres csekket, mivel tiltott helyen dohányzik plusz még szemetel is, meg egyéb körülményeket is rá lehet húzni a dologra (játszótér, gyerekek, stb.), ezt 2-3 alkalommal eljátszani, aztán hamar híre megy.
De kötekedj nyugodtan, nem tudom mire akarsz kilyukadni, de nagyon úgy áll a helyzet, hogy most éppen Te ugyanazt játszod, mint a hatóság általában. Mivel egyszerűbb a törvénytisztelő állampolgárt csesztetni, mint a probléma okozóját elkapni és felelősségre vonni, hát akkor csesztessük a polgárt. Vagy nem tudom, mit akarsz. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Jajj. Elég, ha rendszeresen megbírságolják őket szemetelésért és / vagy szabálytalan helyen dohányzásért pl.
Barátom is kapott 5k helyszíni büntit a közteresektől, mert a szórakozóhelyen lévő wc helyett az épület előtti egyik fát találta meg, mert azt hitte az közelebb van...

-
tatabike
őstag
Azért ez elég érdekes felfogás. Most konkrétan azt javaslod, hogy ne szankcionáljuk a bankrablót, hanem minden ügyfél havonta dobjon be egy ezrest, hogy hónap végén legyen mit elrabolnia. Így nem zavar senkit, hogy állandóan kirámolják a bankot. Oké...

Biztos erős párhuzam, de a szemetelés is szabálysértés, büntetendő. Normális helyen büntetik is. -
MR_Joe
senior tag
Hogy miért nem szedem össze? Mert 3 kisgyerekkel voltam a játszótéren. Közöttük a 2 hetes kisfiammal, akit esetleg fel kell vennem, ha sír, meg kell törölni az arcát/száját ha bukik és speciel nem volt nálam fertőtlenítőkendő, hogy letöröljem a kezem. Vadidegenek szemetéről beszélünk, ami az eredeti tulajdonos szájában volt, és ki tudja milyen kórokozó van rajta. És az említett fotó egy kb 30x30cm-es területet mutat, de mindhárom padnál ez a látvány fogadja az embert és nem csak ekkora területen.
Bármilyen fura, ha van rá mód, hogy letakarítsam magam a szemétszedés után és van a közelben kuka, össze szoktam szedni a ledobált szemetet, mert én megpróbálom rendre nevelni a gyerekeimet és nem csak szóban...de ez egy másik történet

peace
Joc
-
Eastman
addikt
Ízesíteni kellene és akkor lenyelnétek a végén. Lenne epres, málnás, kólás, gyrosos dekk. Nem mindegy, hogy miután a tüdőd szétcsszed mi megy gyomorba? Úgy sem zavar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Drón topik
- Ford topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core I5 12500T 6c/12t 18MB 2,0-4,4GHz LGA1700 35W
- Möbelix Racing gamer szék eladó
- Dell Precision 3571 FHD / i7-12800H 14C / 16-32G D5 / 512G / Iris XE + NV T600 Box WS tervező
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

a játszóterek, iskolák, óvodák környéke amúgy szerintem is kiemelt érzékenységű..