Új hozzászólás Aktív témák
-
Eastman
addikt
...és még egy kép arról, hogy milyen szerencsés vagy: [link]
Nem vagyok benne biztos, de ha tegyük fel egy ilyen fogóval minden nap összeszeded a szemetet, egy idő után az ott lazuló fiatalok észreveszik, hogy mindig tiszta a terep és van rá esély, hogy jobban érzik magukat a rendezett környezetben és ők is ügyelni fognak a tisztaságra. Talán. (A békés harcos útja.)
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
tatabike
őstag
Én egy hónapja hagytam abba. És igazad van, dohányos és dohányos között is van különbség. Nekem sziklaszilárd alapelveim voltak, amiket sosem szegtem meg, 20 évig dohányoztam. Csak a szabadban gyújtottam rá, lakásban, zárt helyen még akkor sem, ha meg volt engedve. Soha nem dobtam el a csikket sehol. Plusz még a tiltás bevezetése előtt sem dohányoztam buszmegállókban sem.
Ezek ellenére gyakorlatilag én is ugyanolyan drogfüggő voltam, mint bármelyik dohányos. Mert azok vagyunk/voltunk. Ha valaki könnyedén le akar szokni, keressen meg. Nekem sikerült...
Aki meg egy játszóteret képes összecsikkezni, azt megkérdezném, hogy gyerekkorában Őt is a szeméttelepre hordták a szülei játszani...?Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
csasaKKP
senior tag
Engem a füstje is nagyon zavar, tömegközlekedési eszközön is rögtön megérzem, ha valaki körülöttem dohányos, annyira beivódik a ruhájába.
Ettől jobban csak a régi, füstokádó tragacsokat utálom, ömlik belőlük a korom. Dohányosok nem tehetnek a szmogról, de ezek a szarok (igaz részben) igen.
Van dohányzó ismerősöm, nem is egy, azt nem mondom, hogy ők a legpiszkosabb emberek (a telepre kell kinézni...), de valóban meglátszik az ujjaikon, e leheletükben, hogy bezony ez már évek óta szívja.
[ Szerkesztve ]
"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali fotós kérdések órája
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...