Nyah: Az első válasz a yardról jött, ők nem büntetnek ha nincs átírva. De valóban, a hivatal gond nélkül megszivat. 1818-at felhívtam, 45 perc múlva időpont is lett (röhej, hogy ők látják a szabad időpontokat rögtön, mi első körben csak az okmányirodákat). Először Balassagyarmat, mikor felhörrentem akkor Dabas 
De most várunk, ma/holnap nekiesik a szerelő, meglátjuk mit mond. 150e körül húztuk meg a határt, ha ennyiből meg tudjuk a motort oldani rendben, ha nem, akkor kivonatom, bontom. A többi ráér, szépen lassan.
A.) terv: ez a blokk helyretesz, vezérléscsere (90 körül SKF-et kapni), örülünk Vincent.
B.) terv: 100k egy garis fűzött motor bontóból, blokk cserél, forgalmiba bejegyeztet (típusazonos, elméletben nem nagy szívás a papírmunka sem). Régi blokk alkatrésznek megtart egy ideig, utána leadom.
Hieronymus "opel esetében nem érdemes használt autóban gondolkodni"
Miért? Akár Budapesten, akár vidéken fél óránként szembe jön velem egy 15-20 éves G Astra. Nem egy olyan autót tudok, amiben fél millió kilométer van. Az egyémbe is pörög hetente cirka 1000km, gond nincs vele. Újabb autót nem akarok. Bonyolult motorok, drága alkatrészek, már amit javíthatsz, nem rögtön cserés.
angyalpc2 : Mint írtam, a szépség szubjektív
Nekem speciel nem jön be az omega. Ahogy a C Vectra orrától is borsódzik a hátam. A B tetszik. Ezzel a motorral pedig nem túl gyakori ez az autó, itthon kettő volt hirdetve, németben talán 5-6db. Szerintem a nagymotorok közül középkategória. Erősebb mint a 2.0, de nem zbálja le a gatyádat mint a 3.2 turbó. Mitől hú de nagyon? Amiért az asszony is: Megláttam és KELL. Logikus érvem nincs rá. (Drágám legalább védekezhet azzal, hogy azért van velem, mert rossz a szemüvege
)
Képet beszerkesztem a blogba.
Ha beülsz a volán mögé, és azt érzed otthon vagy, ne gondolkodj, vedd meg! De ha leparkoltál vele és nem nézel vissza rá, rossz autót vettél.