Hirdetés

2022. december 8., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  BLOGOUT  »  [Re:] [derapo:] A bűnös

Hozzászólások

(#1) buherton


buherton
őstag
LOGOUT blog (1)

A müncheni merénylet szomorú esemény, de nem volt meglepő. Izrael vérben született meg és ennek volt ez is egy következménye. Elég nehéz elfogadni, hogy ha valaki elveszi a hazádat. Bár ezt pont erre a területre nehezen értelmezhető, hogy akkor ki is vette el a másikét. Annyi bizonyos, hogy ebben esetben a palesztinok voltak otthon és a zsidók jöttek be és erőszakoskodtak.

Az viszont sokat elmond, hogy ebben a szövegezésben csak a zsidó áldozatok neveit sorolod fel.

tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!

(#2) derapo válasza buherton (#1) üzenetére


derapo
tag

Köszönöm szépen a véleményed!

Kerestem az arab támadók neveit is, de sajnos csak két állítólagos kitervelő nevét találtam. Vagyis az eredeti neveikre nem bukkantam seholsem. De nem ez a lényeg, itt maga a helyzet ami minden ilyen konfliktus okozója. A nyomorult világ. :R

Nyugodtan írd le ide ha megtalálod. Megköszönöm.

https://www.youtube.com/watch?v=etVHIG8i_Ls

(#3) Somatom válasza buherton (#1) üzenetére


Somatom
addikt

Nevezzük nevén! Izrael bűnben, terrorban született. A háború utáni alija mozgalom sértette a szövetségesek (pontosabban a magukra hagyott britek) által megszabott kvótarendszert. Tehát bűncselekmény volt. Mi lenne, ha minden nép hazát foglalna magának azon a címen, hogy 2000 évvel korábban ott élt? Az indiánok visszakapnák az USA területét, vagy Szvatopluk utódai Magyarországot?

Samsung Note 9 (8/512) Android 9, Tab S7+ 5G

(#4) derapo válasza Somatom (#3) üzenetére


derapo
tag

Részben igazad van. A diaszpórában élő zsidók hazatérési vágyát nem kriminalizálnám. Izrael megalakulását több ortodox zsidó nem fogadja el, hiszen általuk hitt Izrael megalakulása a messiáshoz köthető. Ebbe ne menjünk bele. Abban viszont teljesen egyetérünk, hogy egészen fura világ lenne ha mindenki visszakövetelné azt a területet amit magáénak tart, vélt vagy valós történelmi, hitbéli meggyőződés alapján.

https://www.youtube.com/watch?v=etVHIG8i_Ls

(#5) Somatom válasza derapo (#4) üzenetére


Somatom
addikt

"hazatérési vágyát"
Ezeknek a zsidóknak nem Palesztínában volt a hazájuk, hanem Európa országaiban. Elismerem a bűnt, amit ellenük elkövettek, de ez nem jogosítja fel őket arra, hogy önhatalmúlag jelöljenek ki hazát maguknak. Pláne nem egy olyan nép hazájában, amelyiknek semmi köze a holokauszthoz.

[ Szerkesztve ]

Samsung Note 9 (8/512) Android 9, Tab S7+ 5G

Útvonal

Fórumok  »  BLOGOUT  »  [Re:] [derapo:] A bűnös
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.