Hirdetés

2021. június 20., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#45) bLaCkDoGoNe válasza Gargouille (#38) üzenetére


bLaCkDoGoNe
veterán

Jóhogy! A TN / scene meghatározó korszak volt az életemben, emlékszem egyik nap az egyik gimis barátom azzal jött suliba, hogy TN "reklámot" látott a villamosról a Róbert Károlyon... Én persze először nem akartam neki elhinni, meg voltam győződve róla, hogy csak szívatás, de azért suli után csak elvillamosoztam én is oda, és lőn...! Ráadásul pont összefutottam TC-tel is ott, el is mesélte az egész sztorit, hogy hogy találtátok ki, meg csináltátok meg.
Még a fotó is megvan valahol a letárolt scene-related cuccaim között (én is őrzök minden ilyet, mint a szemem fényét! :B – scene.org-on amúgy fent egy csomó TN, ha ezeken kívül van még, akkor azok engem is érdekelnének (én az #50. számmal álltam rá a szerre)), arra már nem emlékszem, hogy melyikőtök küldte el valamelyik contact alkalmával, mert mindkettőtökkel nyomtuk a floppicserés "e-mailt". :K Sőt, anno a Grinzingiben (már ha még jól emlékszem a nevére, borozó volt ott az Irányi utca környékén) tartott TN találkán is marhultunk, meg partikon is, amikor éppen nem kerültük el egymást :D.

[ Szerkesztve ]

"The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] http://www.flickr.com/photos/blackdogone [+] 

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.