Hirdetés

2021. június 20., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#29) waverider válasza gbors (#26) üzenetére


waverider
senior tag

Sajnos csak az Assembly-re jutottam el keves penzu magyarkent, de attol is lefostam a bokamat, csak alltam ott, mint egy rakas szerencsetlenseg es csodalkoztam mindenre, gepekre, jatekokra, programokra es azok feltoroire es legfokeppen az emberekre, hogy mennyire jo arcok es baratsagosak a nyelvi nehezsegek ellenere.

mar attol is feszengtem, h folyton ugy mutatott be az egyik a masiknak, aztan az meg a harmadiknak, es igy tovabb:
'hey mate, guess what? just met with this curious humbled pal travelled here all the way from Budapest' aztan meghivtak sorokre, meg hogy meseljek a magyarsagrol, m csupa jot hallottak es a csapatok is rendben vannak es tetszik nekik a kis zart itthoni scene.
akkor meg nem kentem vagtam az angolt annyira. de igy is BBS kontaktok lettek, kaptam hot swap-ban friss e-ujsagokat, jatekokat, demokat, grafikakat, zeneket es akkor meg a Posta is megbizhato vol a kommunizmus idejen. minden lemez hibatlanul jott.

azt adtam itt kozre, amit nekem sajat fulbe mondtak. egyebkent ami nekem mar akkor is feltunt, h ezek mind flame -ezve fikaztak egymast (alap reklam generalo hatas jozan paraszti esszel elerve) aztan meg seggreszegre soroztek magukat egyutt. :D

gondolom mivel nagyon nepszeru volt a kiadatlansaga ellenere is, otthon meg zart esemenyeken mutogattak egymasnak, es mindenki latni akarta, valahogy, talan a Gravis altal - hiszen nekik ez akkor hatalmas marketing volt - rendezesre kerult a jogi v penzbeli vita.

az is alatamasztani latszik, h nem csak akkor, de ebbol kesobb is problema volt.
rengeteg ideig nem lehetett pl tyubon latni v ha vki feltette gyorsan le is kerult, a jogutodlasi licensz mizeria miatt.

ui: Nem azt irtam, h azon a partin nyert csak azt hogy compo-t nyert, elnezest, ha felreertheto voltam. neha csak omlik ki a sok emlek es hiaba olvasom at a kuldes elott az erzelmek es a leirt sorok gyoznek az erthetoseg felett :R

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.