Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- ZolaMan: Nincsen bírás! Avagy sérülés a 3. rétegben. Javítsuk meg!
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pomorski
őstag
Tényleg pofás kis eszköz!
-
shteer
titán
Sok éve használom, skype-ra főleg. 2db-om van most is.
Sajnálni fogom ha új monitorra kell váltanom. -
vadkörte
addikt
A tesztben is írtam, hogy jelenleg az elsődleges monitorom egy Hanns-G Hi221D. Abban van "hangszóró", de, hogy minek azt nem tudom. Azon kívül, hogy kipróbáltam sosem használtam. Nem vagyok hifibu***i, de annak a hangja speciel sérti a fülem... Egy Sokol rádió majdhogynem Naim Bold Statement ahhoz képest.
Úgyhogy a monitorba épített csodáknál mindenképp jobb ez a sondbar. Egy több 10E-es asztali, MDF lapból készült 2.0-s cuccal természetesen nem veheti fel a versenyt.
(#11) Pite:
Valami driver nincs hozzá? Talán azzal...(#9) Carlas:
Pont ennyiért vettem. Szállítással együtt volt 5500Ft. Annyit simán megért. -
pprod94
aktív tag
Pofás kis eszköz, a monitorba épített hangszóróknál biztosan jobb! Kicsit off: Nincs valami ehhez hasonló, univerzális eszköz? Gondolok ilyen monitorra csíptethető verzióra
-
Pite
csendes tag
Nekem is ilyen volt, teljesen meg voltam vele elégedve, sajnos a monitorral együtt frissítettem a AC511 típusra. Na azóta nem tudom használni a hangerőszabályzót. Az AX510-es analóg az új már USB.
Esetleg valakinek van rá ötlete mi lehet a baj?
Windows 7-8.1-10 egyiknél sem működik. Két monitoron is próbálva. -
Zitronensaft
aktív tag
Teljesen jó a cucc,főleg maximálisan praktikus!
Nekem egy terasz falára függesztett lcd monitor alá van biggyesztve,ami set top boxxal tv-ként funkcionál. Sokat törtem anno a fejem,hogy legyen a szettnek hangja,tök véletlenül jött szembe itt az aprón egy hirdetésben. A box usb-jéből kapja az áramot,egy rca-jack átalakítóval pedig a hangot. Tökéletes,és látványra sem borzalom.. -
nrbx
tag
Nekem is van ilyen, valoban elfogadhato a hangja, en filmezesre hasznaltam, elegedett voltam vele (nem akcio filmeket neztem).
Amivel viszont nem vagyok elegdett az az anyagminoseg. Parszor le kellett szerelnem a monitorrol és azok a muanyag fulek eleg hamar letörtek sajnos.
En tehat csak akkor ajanlanam, ha nem lesz surun fel/le veve. -
vadkörte
addikt
Köszönöm mindenkinek a hsz-t.
Remélem nem csak ennyien olvastátok(#1) Stanlee:
Én az Oázisnál találtam. Kemény 4.000 Ft volt.(#2) Grga_Pitic:
Munka melletti zörejkeltéshez bőven jó.(#3) Carlas:
Igen az új ár "kicsit" húzós...(#4) plömplöm:
Elsiklottam felette! Javítom!
(#5) Immy:
Attól függ mit akarsz, mire kell. Egyik leírt fadobozossal sincs egálban, azoknál jóval gyérebb.
Viszont nem foglalja a helyet az asztalon és egész vállalható a hangja.
Valamint kikapcsolva sem "sípol". -
Immy
őstag
Pont egy ilyen vásárlásán gondolkodok használtan. Vagy pedig újan egy Genius fadobozosat, de azok árban már drágábbak:
SP HF 360B
SP HF 365B
SP HF 1255B
SP HF 800B
Nem szeretném, hogy kikapcsolt állapotban magas frekvencián "sípoljon"
Szerintetek melyik lenne jobb vétel? -
plömplöm
őstag
nem Lindsay, Lindsey
-
Carlas
senior tag
Egész jó. Én 4000ért adtam el azt ami nekem volt. Még egy monitorhoz kaptam, bár hangban ennél többet nem is ér. Az eredeti ár kb vicc.
-
Grga_Pitic
aktív tag
Nekem is ilyen van 2-3 éve, viszont ha jól emlékszem, akkor valami akcióban be tudtam szerezni jóval 10 ezer Ft alatt újonnan. Annyit bőven megért.
Youtube-hoz, gyerekeknek meséhez, általános célokra teljesen jó, a fő előnye pedig, hogy nem foglalja a helyet az asztalon. Zenehallgatáshoz - kivéve fejesen keresztül - azért elég kompromisszumos, de nem vállalhatatlan.
Nekem is bevált. -
Stanlee
őstag
A főiskolán nekünk is még ilyen monitorjaink és a szerencséseknek ez a Soundbar van telepítve. Én szeretem, arra pont jó, hogy valami normálisabban szóljon, mintha csak egy sokol rádiót kötnénk a gépre. Én vmi 20 euróért vettem szállítással a monitort, de a Soundbar többe került volna, szóval az lemaradt róla, egyszer láttam ebay-en egy használtat 10 euróért, de azt nem vettem meg. Azóta is sajnálom. Néha jó lenne itthonra...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem vártam sokat, de amit kaptam, az messze felülmúlja a várakozásaim: munka melletti csendűzésre tökéletes!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24G2SPAE 24 FHD 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! No RGB Számítógép játékra! I7 6700K / GTX 1660Super / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 notebook - i7 13700HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest