Hirdetés

2022. december 3., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7) DeFranco válasza Speccymaster (#5) üzenetére


DeFranco
nagyúr

Szia!

a) köszi! Ezt alá is tudjuk valamivel támasztani? Nem azért, mert nem hiszem el, csak akkor már szeretnék tanulni, és kiváncsi is vagyok, hogy hol van ez úgy leírva, hogy nem találtam meg. Nem tartom rossznak a google-fu -mat, de egy fia szót nem találtam róla.

b) köszi :)

A kábel lehet problémás, igen, ez elméleti lehetőség, de akkor miért lehet az, hogy a céges brand gépen viszont nem lépett fel ilyen probléma egyszer sem a teszt során. Rémlik (de ez már nem teljesen biztos) hogy volt olyan, hogy nagyobb tömegű adat másolása közben is beadta a kulcsot itthon, a brand gépen kétszer írtam tele (ez volt a stess test amellett, hogy meg is tekergettem a kábelt kontakthibát keresve, és játszottam pár suspend-ébresztés kobót) mindenféle zavar nélkül.

A kábel problémát ezért soroltam hátra a valószínűségi listán, a tápegység/alaplap mögé és a HDD elé.

@Samus: a reménykedéssel két gond van, egyrészt ha nem adja a magasabb tápot, és erről nem tudok, akkor a hiba felderítése csorbát szenved, másrészt a reménykedésből nem tanulok, ha kérdezek, és kiderítem, abból viszont igen.

@sztanozs: liksoft, akit elismerek ezt a megoldást nem ajánlja, mert ez azért alátehet a HDD-nek, pontosan nem emlékszem miért, de biztonsági oka van (nem egyszerre van vezérelve, nem közös föld, etc.)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.