Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tildy

nagyúr

válasz TazLeacher #194 üzenetére

Nem azt mondom, hogy ne mond meg mi a fair, vagy mi nem NALATOK,vagy szerinted , azt mondasz amit akarsz.

De azt Te NE mondd meg NEKEM , hogy en mit tartsak , vagy parom mit tartson fairnek az ELETUNKben. Nem a te eleted. Sajatodba van beleszolasod, masokeba meg ...:U

Ja es meg valami, elobb mobilon irtam, el is veszett a komment.
    Az en kapcsolatoma parjaimmal olyan, mint ket halmaz, aminek van kozos resze, de van olyan resze is ami nem kozos.
    Azonban nem vagyok hajlando feladni a sajat reszt. Termeszetesen nem kivanom a masik sajat reszet sem. Aki el akarna ezt venni tolem, arra pedig csunyan nezek. Ha valakinek nem felel meg, hogy bizony nem tud "bekebelezni" , sem anyagilag, sem egyeb modon, (hiszen nem vagyok hajlando meg nevileg sem tulajdona valni ) , az nem fog kezdeni velem. Ennyi. Problem solved. Elni es elni hagyni. Boldogsagban egyutt lenni, de megtartani onmagunkat is. A kettot egyutt. :)

lapa: kb 20 eves korom ota meg sosem voltam kiszolgaltatott.

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés