- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 17 – Nyári töltöttkáposzta
- sidi: SBC, avagy ipari számítógép ISA kártyán
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gilfoyle: 23 éve itt...
- PSti: "Új" VGA kártya jelent meg: Gainward GeForce RTX 3060 Python II OC
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db SSD (HDD) befogadására
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nestor16
senior tag
-
lkristóf
senior tag
-
vizimento
senior tag
Énis kérnék egy kódot, ha van valakinek... Köszi!
-
oszy
veterán
-
Upo
addikt
Próbából én is rendeltem egy egérpadot. Ha kell kuponkód valakinek akkor szóljon.
Egéralátét, Tank top (ruha), kozmetikai táska, fotókönyv, óra, telefontok, leggings, név bélyegző, korcsolyaszoknya kuponok vannak. -
Nestor16
senior tag
-
sagesz93
addikt
-
DeFranco
nagyúr
ha valakinek van érvényes kuponkódja, legyen kedves megdobni egyel. köszönöm.

-
tonyrulez
őstag
-
tonyrulez
őstag
-
Doki16
addikt
-
DeFranco
nagyúr
-
Doki16
addikt
-
tipuka
addikt
-
tonyrulez
őstag
Az enyém így fog kinézni, kíváncsi leszek a szállítási időre

-
lkristóf
senior tag
-
vidaila
senior tag
Nincs valakinek új kuponja?
-
vidaila
senior tag
Use this coupon code to purchase mouse pad at $0.99 with free shipping
Z099MOUSEPADWRH2GUse this coupon code to purchase ornament at only $0.99 with free shipping
Z099ORNAMENTXKXW5Use this coupon code to purchase cosmetic bag at only $1.99 with free shipping
ZK9A44DUse this coupon code to purchase 6"x6" or 7"x5" photo book at only $1.99 with free shipping
Z199PHOTOBKSSRE7MUse this coupon code to purchase watch at only $3.99 with free shipping
Z399WATCHESPM99JUse this coupon code to purchase phone cover at only $6.99 with free shipping
Z699PHONECOVERPXM25Valaki friss megtenné, hogy az 1 dolcsis egérpados kuponját bemásolja ide?
-
beldeczki
aktív tag
Use this coupon code to purchase mouse pad at $0.99 with free shipping
Z099MOUSEPADWRH2GUse this coupon code to purchase ornament at only $0.99 with free shipping
Z099ORNAMENTXKXW5Use this coupon code to purchase cosmetic bag at only $1.99 with free shipping
ZK9A44DUse this coupon code to purchase 6"x6" or 7"x5" photo book at only $1.99 with free shipping
Z199PHOTOBKSSRE7MUse this coupon code to purchase watch at only $3.99 with free shipping
Z399WATCHESPM99JUse this coupon code to purchase phone cover at only $6.99 with free shipping
Z699PHONECOVERPXM25 -
tipuka
addikt
hali!
szeretnék valakivel kódot cserélni és/vagy kérni, amelyik neki jó! fontos lenne!
üdv!
-
wesker24
senior tag
Ez is megjött csak 1 hónapig tartott mig elküldték !

-
Avicularia
veterán
-
bul07
nagyúr
Ezt kapom rá
Sorry, this coupon is for single use only.
However, You can post this coupon anywhere, and receive $1 cash dollar for each order.
Top 10 Referrers have received $100+ cash dollars already.
Cash dollars can be used to purchase any products in our website. -
DeFranco
nagyúr
-
bul07
nagyúr
Z099PLAY4HBUD
Nekem a Z099MOUSEPAD kezdetű kellene
-
Avicularia
veterán
-
bul07
nagyúr
Persze, de mennyit lehet rendelni egy kóddal? Szeretnék még az asszonynak is rendelni egyet, elég jó kis egérpad ez, bár nekem kicsit kicsi.
Ha jól tudom egyet
Tehát egy kód egy rendelésFentebb van a kódom azzal tehetsz egy próbát
Akkor kérlek másold már be a tiédet
Bal oldalt menü, Refer a Friend, és ott zöld Coupon Code gomb -
Avicularia
veterán
-
bul07
nagyúr
Bemásolnád a kódodat , mert rendelnék még 1$-ért csak kifogytam a kódokból
-
Avicularia
veterán
-
bul07
nagyúr
Aki órát rendelne annak infó , én két órát is rendeltem
Ezt édesanyámnak a kedvenc macskájával rajta, elég jó minőségű óra a szíja is rendben van, férfinak túl nőies szerintem
A másik ez volt , öcsém élettársának, ez egy kicsit pici , a szíja nem csatolós hanem rugós, szemeket el lehet távolítani könnyen , tehát könnyű méretre szabni, viszont nagyobb csuklóra nem jó mert szorít és a bőrt is húzhatjaAmúgy megtennétek hogy páran bemásolnátok a saját Refer a Friend Program Coupon Code-ot
Use this coupon code to purchase mouse pad at $0.99 with free shippingZ099MOUSEPAD3GZ7V
Use this coupon code to purchase ornament at only $0.99 with free shipping
Z099ORNAMENT2TAGT
Use this coupon code to purchase cosmetic bag at only $1.99 with free shipping
ZUZXCX3
Use this coupon code to purchase 6"x6" or 7"x5" photo book at only $1.99 with free shipping
Z199PHOTOBKS95NMQ
Use this coupon code to purchase watch at only $3.99 with free shipping
Z399WATCHESPQ8VA
Use this coupon code to purchase phone cover at only $6.99 with free shipping
Z699PHONECOVER33NZA
-
skot92
csendes tag
Az enyém is megérkezett

Ilyen lett.

-
wesker24
senior tag
És egy nappal később megjött a másik 2 egérpad is !

De a lényeg még mindig nem jött meg !

-
SAABPEPE
tag
Na az enyém ilyen lett

-
beldeczki
aktív tag
Én is a hétfői nap folyamán kaptam meg.

-
wesker24
senior tag
Ma délben érkezett meg az enyém is nagyon jó lett egyetlen apró hibával hogy az aljából egy kis részt lehagytak de nem vészes !
-
Sirpi
senior tag
-
törölt tag
Más IP-ről próbáltad? Ha nem, próbáld más IP címről új regisztrációval.
-
tipuka
addikt
és esetleg ez a kupon kód: Z099PLAY9VGFN ? - ja nem szóltam nekem is ez van.

-
arty
veterán
Z099PLAY9VGFN
Z099MOUSEPAD5U2WNezek közül egyikkel se vonja le? nekem - már nem tudom melyikkel - ment "újra"
-
kmisi99
addikt
Ez engem is érdekelne nekem is jó lenne még egy.
-
arty
veterán
-
Magnum_
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
-
marcusa
addikt
Srácok, én már rendeltem egyet, és rendelnénk egyet feleségemnek is, de hiába regisztrálok újra, az itt vagy a best buy topic-ba beszúrt kódokkal nem von le nekünk kedvezményt...

Ti hogy csináljátok a második egérpad rendelést? -
DeFranco
nagyúr
Azért srácok marha jó designok születtek, szinte az összes igényes, ötletes munka

-
SityiSXT
őstag
-
BoneDragon
veterán
-
ruti
Közösségépítő
-
arty
veterán
akkor énisénis:
-
tipuka
addikt
-
DeFranco
nagyúr
meggyött nékem is a csomag.
vigyázat, ÉRTÉKELÉS következik:egyérpad:
-a kép kisebb lett, mint vártam, mert a tervezéskor a piros szaggatott vonalon kívüli részek is mind rákerültek. nem értem, akkor miért hívják fel a figyelmet, hogy a piroson kívüliek leeshetnek a képről

-a széleken a vágás lehetne szebb, különösen a bal rövid oldalán sorjás
-vastagabbat vártam, ez olyan 3 mm+a nyomathordozó
-a felülete tetszik, reméljük, nem fog leválnipóló:
pólóanyag:
-XL-es rendeltem látatlanban, mert nem akartam, hogy kicsi legyen, de méretben tök jó lett. nem óriási, mint tehénen a gatya. inkább L közeli a mi mérettáblánk szerint.
-anyagminősége jó, 100% pamut a címke szerint, de annak is tűnik. könnyű, nem gagyi, nincs eldeformálódva, elszabva. tehát nem egy olcsó szar hordozóanyag.a nyomatokkal már nem vagyok ennyire megelégedve:
-mindkét kép fekete hátterű volt, de meg sem próbálták a póló feketéjét összelőni a képekével. persze, én vagyok a hülye, mit is várok... a képeket erős nappali fényben fotóztam, viselve ez azért nem ilyen élesen kontrasztos.
-a hátulja-kép bal oldalán van egy fehér csík, elég idétlen. oka ismeretlen.
-ami pozitív: a nyomat nem merev, nem olyan, mintha tábla lenne a nyakadban, nem is fog "eltörni" remélem
-a képeket nem mértem le, de a megadott képátlók szerintem nincsenek meg.úgy látom neked is görbíti a teret a fényképeződ...

-
ruti
Közösségépítő
meggyött nékem is a csomag.
vigyázat, ÉRTÉKELÉS következik:egyérpad:
-a kép kisebb lett, mint vártam, mert a tervezéskor a piros szaggatott vonalon kívüli részek is mind rákerültek. nem értem, akkor miért hívják fel a figyelmet, hogy a piroson kívüliek leeshetnek a képről

-a széleken a vágás lehetne szebb, különösen a bal rövid oldalán sorjás
-vastagabbat vártam, ez olyan 3 mm+a nyomathordozó
-a felülete tetszik, reméljük, nem fog leválnipóló:
pólóanyag:
-XL-es rendeltem látatlanban, mert nem akartam, hogy kicsi legyen, de méretben tök jó lett. nem óriási, mint tehénen a gatya. inkább L közeli a mi mérettáblánk szerint.
-anyagminősége jó, 100% pamut a címke szerint, de annak is tűnik. könnyű, nem gagyi, nincs eldeformálódva, elszabva. tehát nem egy olcsó szar hordozóanyag.a nyomatokkal már nem vagyok ennyire megelégedve:
-mindkét kép fekete hátterű volt, de meg sem próbálták a póló feketéjét összelőni a képekével. persze, én vagyok a hülye, mit is várok... a képeket erős nappali fényben fotóztam, viselve ez azért nem ilyen élesen kontrasztos.
-a hátulja-kép bal oldalán van egy fehér csík, elég idétlen. oka ismeretlen.
-ami pozitív: a nyomat nem merev, nem olyan, mintha tábla lenne a nyakadban, nem is fog "eltörni" remélem
-a képeket nem mértem le, de a megadott képátlók szerintem nincsenek meg. -
DeFranco
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
-
koxx
MODERÁTOR
-
joe-ker
senior tag
Egy regisztráció,ugyanaz a cím,ugyanazzal a Paypal-al fizetve.
Egyik a fórumban írt kóddal a másik a sajátommal.
Lehet kivételes eset de én örülök neki hogy megjött mind a kettő. -
Bjørgersson
félisten
-
bullseye
addikt
De hát minél többet rendelek, annál többet spórolok! Egymilliáig meg sem állok!
-
DeFranco
nagyúr
Szerintem az hogy rendelek összesen 3, max 4 db-t, nem eget rengető.
vegyük úgy, hogy általánosan fogalmaztam
persze mindenki azt csinál amit akar, de nem véletlenül tértem erre is ki, ha nagyobb léptékben gondolkodsz, akkor látható, hogy miért fontos ez
de részemről ezzel tényleg lezárnám, nem én fogom megmondani ki mit csináljon, csak véleményem van.

-
BoneDragon
veterán
Szerintem az hogy rendelek összesen 3, max 4 db-t, nem eget rengető.
-
DeFranco
nagyúr
Használatban csak 2.
Gondoltam ismerősöknek is lehetne rendelni, meg ha már magamnak csináltatok párat, akkor váltogatom néha.
Pl: egyik lány ismerősömnek csináltam egy fradi emblémásat, mert fradi buzi és kb csak a gépe nem fradis, így rettentően örült neki. 
pont erről írtam amúgy a bejegyzésben, hogy ésszel kellene csinálni, mert letiltanak/másnak nem jut
de nyilván én vagyok naiv idealista
szaros 20 forintos egérpad, egy vagy max. kettő bőven elég, nem kell ötösével rendelgetni. minek.
-
BoneDragon
veterán
Használatban csak 2.
Gondoltam ismerősöknek is lehetne rendelni, meg ha már magamnak csináltatok párat, akkor váltogatom néha.
Pl: egyik lány ismerősömnek csináltam egy fradi emblémásat, mert fradi buzi és kb csak a gépe nem fradis, így rettentően örült neki. 
-
ruti
Közösségépítő
egy felhasználó csak egyszer kapja meg az 1 eurós padot, minden további szállítással együtt 5 eur lenne neki.
új reg kell.
új első regisztrációval az első pad 1 eur, a továbbiak 5-ök. kettő egyidejű rendelésénél tehát így még kedvező a 3 eur/db.
-
mephi666
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
Ez engem is érdekelne, hogy egy felhasználónak hányszor lehet felhasználni ilyen lehetőséget... Rendelnék még vagy 2-3 félét.
Amúgy jó ötlet volt a topic, köszi! 
Hány egered van?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BoneDragon
veterán
Ez engem is érdekelne, hogy egy felhasználónak hányszor lehet felhasználni ilyen lehetőséget... Rendelnék még vagy 2-3 félét.
Amúgy jó ötlet volt a topic, köszi! 
-
marcusa
addikt
-
DeFranco
nagyúr
mármint hogy saját kóddal próbálod, amit te kaptál, vagy valaki más kódjával?
könnyen meglehet, hogy egy felhasználóval csak egyszer lehet rendelni
-
marcusa
addikt
-
DeFranco
nagyúr
-
dokken
tag
-
DeFranco
nagyúr
valaki rendel 1-ért és kap egy kódot, amivel más is rendel 1-ért
de minden kód többször is felhasználható, szerintem csak a saját kódodat nem tudod te felhasználni magadnak, de amúgy szabad a vásár lejáratig
-
Poultier
tag
Hali!
Ha van valakinek kódja, én is szívesen venném, meglepem asszonyt egy egérfogóval.
-
sto1911
veterán
Szoval valaki rendel 5-ert, aztan kap egy kodot, amivel masvalaki mar 1-ert kapja, es szinten kap kodot? Jol hangzik

-
ruti
Közösségépítő
a jelenleg még kishazánk felé tartó csomag kisebbik darabjára ezt sikerült kreálnom:

na, hogy néz ki?
-------------
---------------------
------------------------------
éééés....méééég....ez nem minden....lesz egy PÓLÓ is a csomagban,
amely erre az alkalomra készült, tehát a világon egy lesz belőle ott, és akkor:kíváncsi vagyok a minőségére
-
Exon
tag
Ha maradt még valakinek kuponja jöhet privátba. Köszi

-
mephi666
nagyúr
nekem ez lett még januárban
(17én rendeltem, 29én már postaládában volt a cucc)
(élőben szebb, a vaku csillog rajta ennyire)
-
DeFranco
nagyúr
-
Vertigo18
addikt
-
DeFranco
nagyúr
Az én művem ez lesz, ha megérkezik:

-
Vertigo18
addikt
Nah végre, nem szitáljuk szét a másik topikot!
Szép volt! Jöhetnek a képek!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Gyúrósok ide!
- Jól szellőző DeepCool ház jött "lopakodó" alaplapokhoz a megfizethető szegmesbe
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 17 – Nyári töltöttkáposzta
- Megmutatta a DLSS 5 paraméterezhetőségét az NVIDIA
- sidi: SBC, avagy ipari számítógép ISA kártyán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Képregény topik
- További aktív témák...
- XBOX Series X 1tb Robot White - 3 év garancia
- Nagy Nintendo Switch csomag (2 Pokémon játék+Zelda+Animal Crossing
- HP ProBook 430 G5 / 13,3" FHD / i5-8250U/ 8GB DDR4 / 256GB SSD / W11
- KERESEK Radeon RX 560 LP, azaz Low Profile grafikus kártyát
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár közel 500ezer Ft!)
- 8gb 16gb 32gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz
- Lenovo T14 Gen2 Ryzen 5650U - Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-R001313SL Gamer notebook - i7 13700H 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 8GB W11
- Új Dell 14 Latitude 7450 Touch 2in1 X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Eladó Asus Prime RTX5080 16GB / 24 hó gyártói jótállás

Van egy jó kis steelseries padon a mindennapokra

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)