Hirdetés

2020. október 27., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) hombre[EU]


hombre[EU]
őstag

Engem nagyon érdekel a game és nem CSAK Kojima (és csapata) miatt,hanem azért,mert érzem,hogy valami "más" lesz. Semmit sem tudunk róla csak annyit,hogy a Decima motor még mindig mūködik és szebb,mint valaha. A történethez csak annyit,hogy: "He was trying to tell me the full plot of the game, and it's so elaborate that, I mean, I got lost but I really wanted to learn more. It's a big honour to be there," he told (Mikkelsen) Így vagyunk a MetalGear sorozattal is. Próbálta már valaki elmesélni másnak? :)
A játék mūfajáról Kojima pedig csak annyit mondott: "For example, when I made Metal Gear, it was an action game but it was different because the main thing was about hiding. People eventually ended up calling that 'stealth action'. In this game the player will be controlling Norman but by playing it they will find something different, something that won't fit in established terms."
Én nagyon kiváncsi vagyok mi fog kisülni belōle és saját magam akarom megtapasztalni, itt nem fognak érdekelni az értékelések

[ Szerkesztve ]

build bridges not walls

(#2) sad_Vamp válasza hombre[EU] (#1) üzenetére


sad_Vamp
őstag

Csak ne hogy nagyobb legyen a füstje mint a lángja. 1 idő után a stealh action is nagyon kiégett, a 2-3után az MGS meg főleg, úgyértem könnyen lett ideje múlt. Imádtam az MGS1-est, de ma már egyszerűen nem tudnám végig játszani.

“When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”

(#3) hombre[EU] válasza sad_Vamp (#2) üzenetére


hombre[EU]
őstag

Persze hogy benne van a bukás. Az ilyen projektekben mindig benne van,sōt a legtöbb ember annak örülne a legjobban,ha a nagy Kojima befürödne. Említsük meg,hogy a jelenlegi kiadója és minōségellenōre a Sony, akik jelenleg én úgy látom, tudják mit jelent az AAA quality és nem csak az árazásnál. Nem gondolom,hogy feleslegesen fürdetik tejben-vajban és "csak úgy" pénzelnék az agymenéseit. Ami eddig a trailerekbōl kiderült,hogy még mindig úgy kezeli a "kamerát",hogy azt még a hollywoodi rendezōk is megirigylik.

[ Szerkesztve ]

build bridges not walls

(#4) Cifu válasza hombre[EU] (#3) üzenetére


Cifu
nagyúr

A trailereknek nem nagyon lehet hinni. Emlékszünk az MGS2-re? Amíg a játék ki nem jött, és túl nem jutottál a prológon, addig mindenki azt hitte, hogy Solid Snake-el játszol végig. Aztán jött a meglepi... :DDD

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#5) hombre[EU] válasza Cifu (#4) üzenetére


hombre[EU]
őstag

A második rész történet mesélésben nagyon,de nagyon erōs :)

build bridges not walls

(#6) Drp81


Drp81
aktív tag

A Last of us 2 mellett nekem ez a legjobban várós game az elmúlt években. Talán még a Call of cthulhu :)

"Vajon Miyazaki platinázta már valamelyik játékát?"

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.