Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz GeryFlash #83 üzenetére

A PoE a legminőségibb játék, amihez volt szerencsém eddig. Sztem több száz játékot elfogyasztottam már. És ez egy f2p játék, előnyt nem adó mikrotranzakciókkal. Hihetetlen mit összehozott az a kis csapat. Ráadásul nagyon durván HC, így a játékosállomány is komolyabb emberekből áll többségben.

Abbahagytam mondjuk egy ideje, mert nem kis időt vett el az életemből. :DDD
    A leggyilkosabb build tervemet már nem tudtam megvalósítani.

• L4mie

veterán

:)) igazad van én kérek elnézést, hogy próbáltam fizikai példával megértetni, hogy jogilag nincs különbség a fizikai és szellemi tulajdon között, de látom nem megy, sebaj inkább nem töröm magam, k*cs*g blizzard :))
    idealizált világban élsz.....de majd rájössz

• nonsen5e

veterán

PoE nagyjából úgy veri szanaszéjjel minőségben, ahogyan 10 éve folyamatosan jönnek a "wowgyilkos" játékok, amik a WoW-ot "verik" szanaszéjjel minőségben.
    Mikrotranzakciók nem tudom, hogy jönnek a témához, D3-ban is csak az ázsiai régióban vannak, csak azért mert ott van igény erre.

A Warcraft film a lore elég régi szakaszában játszódik (azt elvileg imádniuk kell a classic wowosoknak, mert nincs fúj panda, meg fúj cata, meg fúj wod) , és egyáltalán nem csak a WoW játékosoknak van címezve. Nem egy tört szerver bezárásán, eredeti classic szerver kinyitásán fog múlni az, hogy elmennek-e megnézni.

Állandóan mindenki itt okoskodik minden témában a fórumokon. A Blizzardnál hülyék dolgoznak? Nem pont te mondtad azt, hogy pénzéhesek? Mindenből pénzt akarnak csinálni, a hivatalos classic szervert mégsem csinálták még meg? Ez véletlen lehet?
    Felvesznek még 500 fejlesztőt (IT-ben meg ugye nem 47k Ft bért kapnak a dolgozók, hanem inkább a százszorosát feléjük), összekalapálják a szerver szoftveres részét, bérelnek 800 racket minden kontinensen, első hónapban jön 100k ember, 3 hónap múlva kikopik 10k, újabb 3 hónap hónap múlva még 10k, aztán már kezdik is eladni az első pár tucat racket.
    A játékosbázis fragmentálódik, esetlegesen mégkevesebb játékos játszana az éppen aktuális kiegészítőn, jönne a hatalmas sajtóvisszhang, amiben a döntést úgy fordítanák ki (garantált), hogy a Blizzard beismerte, hogy az elmúlt 10 évben totálisan hülyeséget csinált végig (az nem probléma, hogy a játékosszám LK végén, Cata elején tetőzött, és nem a classic alatt), és ilyen hülye Blizz, meg olyan hülye Blizz.

Új hozzászólás Aktív témák