Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [K2]: AnyDesk átverés
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
GeryFlash
üzenetére
A PoE a legminőségibb játék, amihez volt szerencsém eddig. Sztem több száz játékot elfogyasztottam már. És ez egy f2p játék, előnyt nem adó mikrotranzakciókkal. Hihetetlen mit összehozott az a kis csapat. Ráadásul nagyon durván HC, így a játékosállomány is komolyabb emberekből áll többségben.
Abbahagytam mondjuk egy ideje, mert nem kis időt vett el az életemből.

A leggyilkosabb build tervemet már nem tudtam megvalósítani. -
-
nonsen5e
veterán
válasz
GeryFlash
üzenetére
PoE nagyjából úgy veri szanaszéjjel minőségben, ahogyan 10 éve folyamatosan jönnek a "wowgyilkos" játékok, amik a WoW-ot "verik" szanaszéjjel minőségben.
Mikrotranzakciók nem tudom, hogy jönnek a témához, D3-ban is csak az ázsiai régióban vannak, csak azért mert ott van igény erre.A Warcraft film a lore elég régi szakaszában játszódik (azt elvileg imádniuk kell a classic wowosoknak, mert nincs fúj panda, meg fúj cata, meg fúj wod) , és egyáltalán nem csak a WoW játékosoknak van címezve. Nem egy tört szerver bezárásán, eredeti classic szerver kinyitásán fog múlni az, hogy elmennek-e megnézni.
Állandóan mindenki itt okoskodik minden témában a fórumokon. A Blizzardnál hülyék dolgoznak? Nem pont te mondtad azt, hogy pénzéhesek? Mindenből pénzt akarnak csinálni, a hivatalos classic szervert mégsem csinálták még meg? Ez véletlen lehet?
Felvesznek még 500 fejlesztőt(IT-ben meg ugye nem 47k Ft bért kapnak a dolgozók, hanem inkább a százszorosát feléjük), összekalapálják a szerver szoftveres részét, bérelnek 800 racket minden kontinensen, első hónapban jön 100k ember, 3 hónap múlva kikopik 10k, újabb 3 hónap hónap múlva még 10k, aztán már kezdik is eladni az első pár tucat racket.
A játékosbázis fragmentálódik, esetlegesen mégkevesebb játékos játszana az éppen aktuális kiegészítőn, jönne a hatalmas sajtóvisszhang, amiben a döntést úgy fordítanák ki (garantált), hogy a Blizzard beismerte, hogy az elmúlt 10 évben totálisan hülyeséget csinált végig (az nem probléma, hogy a játékosszám LK végén, Cata elején tetőzött, és nem a classic alatt), és ilyen hülye Blizz, meg olyan hülye Blizz.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Elektromos autók - motorok
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Processzor vízhűtő
- Phanteks Eclipse P600S Black Számítógép ház
- Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance RGB Grey AMD EXPO / XMP
- Iphone 16 PRO 256GB Titanium BLACK - Garanciás - Akku: 94%
- Esport Gaming PC (Intel i5-9400F, 32GB RAM, RTX 2060, 500GB SSD) Eredeti Windows11 Pro
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

igazad van én kérek elnézést, hogy próbáltam fizikai példával megértetni, hogy jogilag nincs különbség a fizikai és szellemi tulajdon között, de látom nem megy, sebaj inkább nem töröm magam, k*cs*g blizzard