Hirdetés

2020. november 30., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#13) Peet


Peet
senior tag

Jól indult a cikk és nagyon érdekel a téma, de szerintem kevés a teszt. :(
Amivel én még kiegészíteném vagy készítenék belőle egy folytatást:
- milyen pendrive-al tesztelted, miket ajánlanak pl ([link], esetleg, Te magad is teszteld le többféle meghajtóval (más márka, más méret)
- ha csak 1 pendrive-od van akkor is kíváncsi lennék rá mennyit tud a rendszer ha 128-at ha 256-ot ha 512 vagy esetleg többet foglalsz le (én személy szerint 1-2GB alatt már nem is vennék pendriveot még erre a célra sem - 4GB penn 10 körül mozog)
- célszerű lett volna nem csak a bootolási sebességet letesztelni, kíváncsi lennék egyéb műveletekre is, és arra is, hogy amint írtad pl. netezésnél vagy szövegszerkeszténél tényleg kikapcsolja-e a winyót, mert erre momentán én pl nem emlékszem a readyboostnál
- érdemes lenne azt is megnézni más winyókkal is érvényesül-e ez a technológia, gondolok itt pl. egy raptor winyóra, hogy egy raptor winyónál is tud-e gyorsítani a rendszeren a Readyboost
- és végül már úgy megszoktam más oldalakon és itt a PH-n is a diagrammokat, jó lenne ha abban lennének az értékek feltüntetve, nem pedig csak egy kb értéket írnál (ha boot akkor stopper vagy valami, de mivel egy mérés nem mérés, így legalább 3x mérés eredményét átlagold)

Persze tudom a fenti kérések egy része pénz egy része pedig idő kérdése (pl: 3x teszt átlagolgatása), de úgy gondolom, ha valaki egy átfogó tesztet szeretne írni akkor ez a célszerű. Ha csak mint személyes észrevételként szeretted volna ezt a cikket publikálni akkor ok, remélem, majd a PH készít valami nekem valami részletesebb cikket is ahol pl a magyarországon forgalmazott pendriveokból ajánlanak is valamit, ha tényleg jól müxik ez a technológia. ;)

Bocsi, ha kicsit nyers voltam.

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.