Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz Dave™ #174 üzenetére

Ajajj! KU fórumtárs Wint is használ, épp őt említettem, mint kulturált különbségtevőt, mindkét rendszert korrekten értékeli, nehéz lehet neki, mint láttad itt is, mert próbálja azért védeni a védhetetlent a Winx esetében is.

Ha kiegészíted az írást, javaslom, ne csak Ubuntuként említsd, hanem a verziószámot is írd mellé, főleg mostanában élesedik a dolog, mert ugye kinn van az LTS, jön pillanatokon belül az új LTS és kinn van még a két köztes kiadás is, ezeket mind aktívan használjuk!

Az, hogy bugokkal találkozol, előfordul más disztróknál is, de itt megjegyezném, miért Mint a fő rendszerem. Majd figyeld meg, ha megjelenik a 16.04 LTS, ami az alapja a Mint 18-nak, mi fog történni!
    + 1 hónapot még gőzerővel dolgoznak az alapokon a Mintesek, hogy jóval stabilabb, konyhakészebb legyen az Ubinál. Nem vicc, hiába rázzák az Ubisok a fejüket! :N

A Mintnek sok saját fejlesztése is van ezen kívül, nem véletlenül említi Syl kollégánk a Nautilus/Nemo cserét!

Egyébként paradoxon lesz, de imádom mégis a Unityt, mert ez tette a legnépszerűbbé a Mintet! Ez se vicc.

Amiket bemutattál képen az Unity előnyének, 3 perc alatt átállítottam a Cinnamont, hogy ugyanazt produkálja, ha nem lennék lusta, még a vertikális panelt is megcsinálom, simán elhitetem bárkivel, hogy ez Unity! Elég valószinű, hogy a közös alapok miatt ezek a hasznos dolgok mindkét DE-ben egyformák.

Letisztult és konzisztens asztal világos témával képet most kihagytam a panel miatt, nem akartam babrálni meg balra ikonokat felrakni, de képzeld oda:

Virtuális asztalok Ubuntu Cinnamon alatt:

Hot corner:

A Windows 7-ből megismert ablakillesztés:

Tiszta Windóz egyébként, ahogy mondod, no egy kis ácédécé búcsúzóul:

Új hozzászólás Aktív témák