Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ajajj! KU fórumtárs Wint is használ, épp őt említettem, mint kulturált különbségtevőt, mindkét rendszert korrekten értékeli, nehéz lehet neki, mint láttad itt is, mert próbálja azért védeni a védhetetlent a Winx esetében is.
Ha kiegészíted az írást, javaslom, ne csak Ubuntuként említsd, hanem a verziószámot is írd mellé, főleg mostanában élesedik a dolog, mert ugye kinn van az LTS, jön pillanatokon belül az új LTS és kinn van még a két köztes kiadás is, ezeket mind aktívan használjuk!
Az, hogy bugokkal találkozol, előfordul más disztróknál is, de itt megjegyezném, miért Mint a fő rendszerem. Majd figyeld meg, ha megjelenik a 16.04 LTS, ami az alapja a Mint 18-nak, mi fog történni!
+ 1 hónapot még gőzerővel dolgoznak az alapokon a Mintesek, hogy jóval stabilabb, konyhakészebb legyen az Ubinál. Nem vicc, hiába rázzák az Ubisok a fejüket!
A Mintnek sok saját fejlesztése is van ezen kívül, nem véletlenül említi Syl kollégánk a Nautilus/Nemo cserét!
Egyébként paradoxon lesz, de imádom mégis a Unityt, mert ez tette a legnépszerűbbé a Mintet! Ez se vicc.
Amiket bemutattál képen az Unity előnyének, 3 perc alatt átállítottam a Cinnamont, hogy ugyanazt produkálja, ha nem lennék lusta, még a vertikális panelt is megcsinálom, simán elhitetem bárkivel, hogy ez Unity! Elég valószinű, hogy a közös alapok miatt ezek a hasznos dolgok mindkét DE-ben egyformák.
Letisztult és konzisztens asztal világos témával képet most kihagytam a panel miatt, nem akartam babrálni meg balra ikonokat felrakni, de képzeld oda:

Virtuális asztalok
UbuntuCinnamon alatt:
Hot corner:

A Windows 7-ből megismert ablakillesztés:

Tiszta Windóz egyébként, ahogy mondod, no egy kis ácédécé búcsúzóul:

Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AliExpress tapasztalatok
- Affinity Designer
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest