Ezt brutál meló volt összehozni, maximális riszpekt! És köszönjük
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Puretrak Valor
- Vélemény A határon túl
- Bemutató Symmodance bemutató
- Vélemény Zenehallgatás: tranzisztorral vagy elektroncsővel?
- Retro HP VL600 és az NT4.0
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [MasterDeeJay:] Nvidia Tesla P4 játékra avagy az GTX1080 8Gb ultra mini
- [Re:] [ollie:] Olcsó (budget) Gamer konfig 2023 vége
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [Mr Dini:] 24 órán keresztül programoztam
- [Re:] [Wiz Khalifa:] Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- [Re:] [Sub-ZeRo:] Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- [Re:] Gurulunk, WAZE?!
- [Re:] Okos Otthon kezdőknek
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
bacsis
Közösségépítő

Fred23
nagyúr
Gratula a munkádhoz! A számomra vett lényeget már láttam más topikokban, de azért átolvastam ezt az írást is.
Mi jön most?

DarthSun
nagyúr
Kössz !
Eltartott egy darabig... , de örömmel melóztam rajta, mivel ez amolyan kellemesen fárasztó munka/hobbi számomra.

DarthSun
nagyúr
Neked is köszönöm ! Mi jön ?, rövidtávon - most hozott a haverom egy gépet, mely nem indul, úgyhogy avval folytatom, megkeresem a betegségét, remélem nem lesz súlyos a diagnózis, és hamar meggyógyítom.
Hosszútávon : ezen gép megy házba, majd arról blog. Utána VH6T kondizás, majd a Tua project folytatása.
Ütemtervet nem tudok mondani/tervezni, mivel keddtől már melózom, lejár a szabim, igaz hogy van még 3hét idénre, de azt nemtom mikor kapom meg. Tehát idő/kedv/energia függvényei a további projectek.
Bár ez nekem kínai a javából , de nem semmi munka lehetet ez.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
Hatalmas lett !
Azt hittem mindent láttam már a topikban, de eszerint mégsem.
Mielőbbi sikeres folytatást, kíváncsi vagyok,milyen lesz házba összerakva, főleg a hőmérsékletekre.
RyZsa konfig: R5 5600X, Asus ROG STRIX Crosshair VI Extreme, CM Nepton 140XL AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 3600 CL17 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro+ RX 480 8 GB, DELL P2417 *2, Thermaltake Core X31 Riing

törölt tag
Mint Mindig.
A sorba lehet Win95 és 3.11 is, ha szeretnéd, akár Calipso is mehet hozzá.

DarthSun
nagyúr
Igen, egy ilyen is időigényes, pedig a tesztsor nem túl hosszú. A belövés, kísérletezés a hosszabb, a tesztsorok már lendületesebben mennek, ha minden ok. Ha valami elakadás van, az tolja ki a ráfordított időt, itt pld a RAM időzítés tartása, megfelelő modulok kiválasztása, tesztelése, valamint az XP belövéssel is akadt némi gond, de sikerült megoldani.
(#6) jokeph : kössz itt is a dícséretet. Megfelelő házban nem lesz gond sztem, az E6600 kevesebb hőt termel, mint amire számítottam.
(#7) Agyturbina : , Win95OSR2 elvileg elmegy a 98- as driverekkel, a chipset/HDD szektorkiosztás/UDMA nemtom mit eredményezne, ha hibázna, agyonvághatná a vinyót logikailag, persze másik vinyóra ki lehetne próbálni. Win3.11 repesztene chipset driver nélkül is, oda megfelelő videot kéne bepattintani, pld a PCI Matroxomnak van 3.11 drivere. A Calipso az valamelyik Win release, ha jól rémlik
, W2000, vagy XP variáns ?, ha igen, akkor simán felmenne.
E6700-on a legvékonyabb bordájú gyári Intel hűtő volt amikor teszteltem a P35-ös Giga lapban, fikarcnyit se fűtőtt.
C2D se melegít jobban, sőőt.
RyZsa konfig: R5 5600X, Asus ROG STRIX Crosshair VI Extreme, CM Nepton 140XL AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 3600 CL17 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro+ RX 480 8 GB, DELL P2417 *2, Thermaltake Core X31 Riing

DarthSun
nagyúr
, a Conroe és Wolfdale magok sokkal kevesebbet fűtenek mint előd a NetBurst, bár nálam az utóbbinál a tuningolt Barton nagyobb kazánnak bizonyult.

törölt tag
Calipso, egy kiegészítő Win 3.1/3.11 alá ami elhozza a start menüt.

DarthSun
nagyúr
Meg is van, régebben letöltöttem, csak a nevére már nem emlékeztem

törölt tag
Ezért vagyok itt, 25 éve láttam először és utoljára, de emlékszem rá. Minek? Azt nem tudom.
bejegyzés Win98 Extreme Edition