- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Luck Dragon #5 üzenetére
Igen, egy ilyen is időigényes, pedig a tesztsor nem túl hosszú. A belövés, kísérletezés a hosszabb, a tesztsorok már lendületesebben mennek, ha minden ok. Ha valami elakadás van, az tolja ki a ráfordított időt, itt pld a RAM időzítés tartása, megfelelő modulok kiválasztása, tesztelése, valamint az XP belövéssel is akadt némi gond, de sikerült megoldani.
(#6) jokeph : kössz itt is a dícséretet. Megfelelő házban nem lesz gond sztem, az E6600 kevesebb hőt termel, mint amire számítottam.
(#7) Agyturbina :
, Win95OSR2 elvileg elmegy a 98- as driverekkel, a chipset/HDD szektorkiosztás/UDMA nemtom mit eredményezne, ha hibázna, agyonvághatná a vinyót logikailag, persze másik vinyóra ki lehetne próbálni. Win3.11 repesztene chipset driver nélkül is, oda megfelelő videot kéne bepattintani, pld a PCI Matroxomnak van 3.11 drivere. A Calipso az valamelyik Win release, ha jól rémlik
, W2000, vagy XP variáns ?, ha igen, akkor simán felmenne.
-
jokeph
nagyúr
Hatalmas lett !
Azt hittem mindent láttam már a topikban, de eszerint mégsem.Mielőbbi sikeres folytatást, kíváncsi vagyok,milyen lesz házba összerakva, főleg a hőmérsékletekre.
-
Bár ez nekem kínai a javából , de nem semmi munka lehetet ez.
-
Neked is köszönöm ! Mi jön ?, rövidtávon - most hozott a haverom egy gépet, mely nem indul, úgyhogy avval folytatom, megkeresem a betegségét, remélem nem lesz súlyos a diagnózis, és hamar meggyógyítom.
Hosszútávon : ezen gép megy házba, majd arról blog. Utána VH6T kondizás, majd a Tua project folytatása.
Ütemtervet nem tudok mondani/tervezni, mivel keddtől már melózom, lejár a szabim, igaz hogy van még 3hét idénre, de azt nemtom mikor kapom meg. Tehát idő/kedv/energia függvényei a további projectek. -
Fred23
nagyúr
Gratula a munkádhoz! A számomra vett lényeget már láttam más topikokban, de azért átolvastam ezt az írást is.
Mi jön most?
-
bacsis
Közösségépítő
Ezt brutál meló volt összehozni, maximális riszpekt! És köszönjük
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Szokás szerint retro kalandozásra invitálok, asszem most egy extra recepttel, bár néhány HardRetros kollégának nem...
- E-roller topik
- Metal topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Path of Exile 2
- Óra topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest