Hirdetés

2019. május 19., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Tothg86


Tothg86
(lelkes újonc)

Érdekes, nem hozott olyan óriási pluszt a GF4200, de persze CPU limites már bőven
Ezzel a procival kb kijön amit a Voodoo2 SLI tud?

(#2) DarthSun válasza Tothg86 (#1) üzenetére


DarthSun
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát...nem biztos, de talán, mindenesetre 3DM99- ben nem találtam a neten ennél magasabb eredményt, bár itt 1GHz- re állítottam a procit. A körberepüléshez 930- at választottam, mivel arra lőttem be véglegesre. A Ti4200 erősebb procival simán 10K pont fölé tud menni, valamint úgy vettem észre a BX chipsetet nem kedveli.

[ Szerkesztve ]

(#3) Tothg86 válasza DarthSun (#2) üzenetére


Tothg86
(lelkes újonc)

Szép is ez, egyik kedvenc retro témám a CPU-GPU limit tapogatózása. Mert hát nem olyan közlékenyek ezek a vasak, mint manapság egy Afterburnerrel..

(#4) Lord Myn


Lord Myn
(senior tag)

Fura, hogy OpenGL-ben többet ad, mint Glide-ban, pedig utóbbi volt direktben kihegyezve a Voodoo-kra.

Ha majd lesz egy kis időm, megnézem mit ad PCEmu-ban, csak érkezzen meg az új desktop gépem.

"War does not determine who is right - only who is left."

(#5) DarthSun válasza Tothg86 (#3) üzenetére


DarthSun
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Régebben, mikor összeraktam a gépet, megállapítottam hogy olyan 800MHz- nél telítődik a V2SLI, aztán újra a tesztpadra került vagy 1 évig :B , mikor volt egy kis időm, filózgattam/drivercserék/ismételt próbák. Már nem vagyok abban sem biztos hogy az 1GHz elegendő. Hosszadalmas ez a retrozás, sok idő is kell hozzá. Át kéne tenni erősebb gépbe a bizonyossághoz. Bár lehet nem hozna számottevő eredményt, a neten talált legmagasabb pontot S462- es gépben érték el, de az kisebb az enyémnél. Előre nem látható bonyodalmak is lehetnek erősebb gépben, driverezés, nem ismert ütközések, Win98/512MB ramlimit, stb. Marad ebben, nem építem át. 9 gépet blogoltam, még 31- et kell ;] :B . Most fentmarad a tesztpadon ez a PIII egy ideig, játszogatok vele. Ezt a Fly tesztet csak kíváncsiságból, pihenésképpen futtattam.

(#4) Lord Myn : csalós ez a teszt, a Glide jobban is megy azon ami támogatja, többre számítottam én is. Viszont egyenletesebben fut, képminősége jobb, eredetileg az U1- et erre hegyezték ki. Az U1 Gold viszont, persze modernebb gépen, lenyomja már a Glide- ot, OpenGL/Direct3D- ben.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.