Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Nem akarok bántani senkit, de én ezt betudom az agynak. Szerintem simán placebo az egész. A karkötő is így működik, csak rosszabb*, úgyhogy nem kizárt, hogy segít a kozmó, ha aki hordja 100%-ban elhiszi. Fasza dolog az agy, tud dolgokat művelni. Amúgy a mágnes tényleg hathat pozitívan, de itt szerintem nem erről van szó. Illetve azt is el tudom képzelni, hogy emberfüggő, hogyan reagál rá a szervezet - agytól függetlenül.
* Röhej a történet, mikoris: megmondják, hogy most kibillentünk az egyensúlyodból, orraesel. Felkészülsz rá, de a mozgás ismeretlen. Utána felveszed ezt a szart, és megint. Nyilván nehezebb lesz, mert az agyad pontosan tudja, hogy miként kell reagálni az újonnan megismert mozgásra. Bullshit az egész. Egy nyamvadt hologramtól gumiban mi változik? LoL

A sors iróniája, hogy édesanyám is... aki istenemre mondom, művelt és intelligens nő, de neki is van ilyen, mert hogy szerinte jó. Inkább hagyom annyiban, ha neki jó, használja...

-
-
pro70
senior tag
Pasz, ha hason fekszel akkor biztos tud olyat hogy visítsál
..Amúgy végigmegy rajtad, azzal nincs gond, de tény hogy nem egészséges embereknek találták ki...be szokott állni a vállam, ha nem kellően melegítek be..első alkalommal emiatt feküdtem bele..lényeg hogy az gyulladás olyankor és tilos masszírozni..na az a gci gép meghosszabbította vagy 3 héttel a gyógyulásomat 
(#36)

Meniforin amúgy a kozmó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- Horgász topik
- Yettel topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)