Hirdetés
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
- Meggyi001: A kérdés...
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
"De éppen azt írtam, hogy egyszer sem tanul meg autót vezetni. Mert fél/hiányzik megfelelő koordinációja, hogy egyszerre kezelje a gázpedált és a kuplungot, nincs megfelelő térbeli koordinációja... "
Az okés, de én meg a bejegyzésben nem erről beszéltem. (tehát nem tudom hogy jön ide, nem arról van szó, aki nem képes megtanulni, hanem arról aki egyszer már megtanulta) Ha nem ha egyszer már megtanult... Akkor nem okoz akkora gondot átülni egy másikba.
Plusz ehhez nincs szükség fizikai erőre, se fizikai rátermettségre. Csupán alapvető szellemi képességre. De az se olyan, hogy próbáld megérteni a kvantumfizikát....
Nem kell túlzásba esni, ha az 53 éves apám, aki asztalos és világ életében nem foglalkozott ilyennel - képes megtanulni az alapokat akkor egy fiatal nehogymár ne legyen képes erre! Ha pedig mégsem képes akkor ott szellemi problémák vannak."Ezt reprezentatív felmérés, vagy saját tapasztalat, vagy...?"
Nem reprezentatív
De egy képletöltés a legtöbb mai fiatalnak biztos hogy nem okoz gondot. 1-1 ilyen kivétel van csak, amivel most én is találkoztam.@Lenry:
Igen, olvastam akkor is."taníthatnának általános op.rendszerkezelést, Windows, Linux és OS X alatt is, hogy meglássák azokat az általánosságokat, amiken keresztül látná, hogy mennyire egyformák, és ne legyen gond, ha egyiktől át kell ülni a másikra."
Ja, pont valami ilyesmire gondolok.

Új hozzászólás Aktív témák
- Nyomtató topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- World of Warships
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- További aktív témák...
- Eladó EVGA 700 W1
- i7 10700/ RTX2080Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Újszerű Ps5 Kontrollerrek Garanciával
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
De egy képletöltés a legtöbb mai fiatalnak biztos hogy nem okoz gondot. 1-1 ilyen kivétel van csak, amivel most én is találkoztam.