Hirdetés

2023. február 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7) Dany007 válasza modd3r (#6) üzenetére


Dany007
veterán

Egyetértek. A helyzet mindenkinek rossz.
Ha már kitaláltak valamit amivel jól szétoszthatnak egy kis pénzt meg pénzhez juttathatnak egy csomó "havert", akkor találták volna ki életszerűen, működőképesre.
Szal igazad van, lehet olvasni cikkeket arról is, hogy mennyire jól jövedelmez egy ilyen trafik, pedig még nem is növeltek az árrésen. Hát még utána...

@Lenry:

Na ez durva! Erről nem is hallottam még. Baromság ez a belépni tilos. Ennyi erővel egy Tescoba se léphet be, mert ott meg piát árulnak... Azért ez így veszélyes, biztos nem tartanám be.

@Speeedfire:

Ezt se tudtam. Akkor ezek szerint tényleg létezik ilyen megoldás, pedig félig csak viccnek szántam a kidobót a bolt elé... :D Mondjuk a zutcazenén bőven van potenciális fiatalkorú vásárló!
Egyébként milyen volt? Én 2 éve voltam utoljára. De kb a volt Centrumig jutottunk, akkora volt a tömeg, hogy egyszerűen nem tudtunk tovább menni... Azóta nem megyek ki... nincs kedvem heringet játszani. :)

@KaiotEch:

Felmutatni fel kell az nem gond. A rendőrnek meg kötelező. Én csak jogsit hordok magamnál, az is használható személy azonosításra. Eddig mindenki megelégedett vele. :) Egyébként először 22 évesen kérték el a személyimet...

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.