- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
David93Pecs
tag
Elsősorban én is elfutnék...embertől,alkattól sokmindentől függ.
Ha kétszer akkora mint én akkor nembiztos h bevállalom.Ha viszont nem tudok elfutni,és "leszerelhető",akkor könnyen lehet h használnám ami nálam van.
Meg egyébként is,nem is kell pénz és értékeket kérniük.
Nem is olyan régen,egy ismerősöm ismerősével történt,hogy:
Ment haza kocsival,és odébbállt meg,mert nem volt parkolóhely és kicsit sétálnia kellett.
Amég a házig sétált jött két k*cs*g,aki cigit kért tőle. Mondta h nem cizigik,nem hitték el,azt hitték h csak nem akar adni nekik,ezért szimplán összeverték.
De ugy,hogy pár hétig nem lehetett ráismerni. Mellesleg egyik sem volt kisebbségi,mind2 fehér volt.
-
David93Pecs
tag
Persze,hogy nem lenne jó senkinek.

De eleve,ha valaki nem akar valakit kirabolni v hasonló,akkor rendben lenne minden,és a fegyver fogalmát sem kellene ismerni.
De amég sajnos ez igy van,addig küzdeni kell ez ellen.
Te személy szerint mit csinálnál,ha nem lenne nálad semmilyen védelmi eszköz és egy késes követelné a pénztárcádat és az egyéb értékeidet? Odaadnád neki?
Mert én biztos nem...kézzel viszont eleve nem mennék neki.DeFranco: Persze,mindent meglehet magyarázni. Nem a szervezett lopásra specializálódott bandákra és egyéb kisebbségi csordákban járó állatokra gondoltam,akik 6-an vannak egy ellen... ott sajnos nincs mit tenni,hacsak nem vagy chuck norris.

De,mostanság a rablók olyanok,amilyenek...amiket hallani,hogy a boltba rabolni próbált és az eladó leszerelte,meg az egyik vásárló leütötte meg egyéb hasonlóan felkészületlen idióták. Ezek a profik akik a saját eszközzel megvernek? -
fordfairlane
veterán
Az euróválság a téma. Ha euróválság tör ki, az az euró leértékelődését vonja maga után, és mivel a forint az euróhoz van kötve, ez a forint leértékelődésével járna, mivel a gazdasági kapcsolataink túlnyomó része az euróövezettel van.
Az olajkereskedelem dolláralapon számolódik, emiatt egy ilyen válság pl. a benzin- illetve a gázár nagyfokú emelkedésében mutatkozna meg. Drágulna persze minden más importtermék is, főként azok, amiknek nincs hazai helyettesítő megfelelője, de nekünk a legnagyobb problémát az energiahordozók drágulása okozná.
-
Dany007
veterán
Igen,igen. Én se usára gondoltam.
Szigorúan Európa, abból is inkább nyugat.
A dollár csak azért jutott eszembe, mert arra kevésbé van hatással az EU-s események, mint magára az Eurora. De az Euró is egy jó ötlet, csak kérdés, hogy hosszútávon is az-e?
Másrészt ha kell dollárt már válthatsz külföldön is Euróra és nincs olyan veszteség, mint egy esetlegesen értékét vesztett forint esetében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston 16GB DDR5 5600MHz CL46 - Új, bontatlan, több darab - Eladó!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32 - Új, bontatlan - Eladó!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6200MHz CL36 - Új, bontatlan - Eladó!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL36 - Új, bontatlan - Eladó!
- Chieftec proton 750w full moduláris
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha kétszer akkora mint én akkor nembiztos h bevállalom.