Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Bambanő háza tája
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Internetes kommentelés = Időpocsékolás (kommentelhető)
- Nintendo 3DS töltő "gány"
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Ez mondjuk szép.
Tényleg meglepő, hogy alig hallottunk róla valamit. Én is csak pár hete olvastam róla itt a fórumon egy kis szösszenetet.
És igen, van benne igazság. Azok a politikusok / közgazdászok / bankárok fizessék meg a kölcsönt, akik miatt eladósodott az ország. Mert a polgárok, az átlag ember erről abszolút nem tehet. Teszi a dolgát, csinálja amit kell és amit előírtak neki.
Amúgy a részletek is érdekelnének. Mondjuk, hogy mit szólt ahhoz a két ország, hogy egyszerűen Izland kijelentette, hogy nem fizeti vissza a kölcsönt? Megmondta nekik, hogy kérjék az adott politikusoktól, bankároktól stb? Azért ez érdekes lehetett.@morhange:
Eszem ágában sincs bankban tartani a pénzemet!
@Lauda:
Igen, én is megfigyeltem, bármi is volt a font mindig is erős volt. Legalábbis a többihez képest jócskán. Nem véletlenül nem váltottak a Britek euróra. Hiszen minek amikor a saját valutájuk így is erős világszinten.
Ha a forint becsődölne nem hinném, hogy különösebb zuhanást váltana ki más valutákból, hiszen nem vagyunk tagjai az euro-övezetnek. Görögöknél ezért volt nagy a para, hiszen már ők is eurót használnak. Ezért ha ők becsődölnek és kilépnek az euro-övezetből az rántotta volna magával az eurót is.
Ezért is gondoltam dollárra első körben, vagy ugye fontra.[ Szerkesztve ]
-
dabadab
titán
Ha levakarod rola az aktivista mazt, akkor az marad, hogy Izlandon felvettek egy bazi nagy IMF hitelt, durvan lecsokkentettek az allami kiadasokat, lenyultak egy csomo ember bankbetetjet es most ugy nez ki, hogy nem mennek csodbe, csak bazi nagy recesszio van naluk.
DRM is theft
Új hozzászólás Aktív témák
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- TCL LCD és LED TV-k
- Hegesztés topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Bestbuy játékok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i7-1260P 16/512 QHD+2,8K
- Zyxel USG-110 Unified Security Gateway Eladó
- Megkímélt Pico 4 8GB/128GB VR Headset (OEM) + Kiegészítők
- Mac Studio M1 Max 10C CPU, 24C GPU, 32G RAM, 512GB SSD
- Asztali PC , i5 7500 , RX 480 8GB , 16GB DDR4 , 256GB NVME , 500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest