Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz Dluinet #54 üzenetére

Elképzelhető, de ilyen esetben hatásosabb az összefogás.
    Másrészt azért ez nem jelenti azt, hogy mindenki fosztogatni kezdene. Lennének csoportok, kisebbek nagyobbak, akik járnák a várost, de hogy mindenki az kicsit túlzás. Az már tényleg a Madmaxes világkép :)

@macimeister:

Az arany befektetésnek biztosan jó. De én inkább gyakorlati szempontok alapján keresgélek.
    Most direkt megnéztem, 1g színarany ára 13 ezer forint. Namármost kíváncsi lennék, hogy a válság idején, beállítok a hipermarket eladójához teli bevásárlókosárral, majd amikor mondja az összeget átnyújtanék neki mondjuk 2-3g aranyat... :U Lehet nagyot nézne, de persze az is, hogy nem.

Más.

Azt nem értem mért van az, hogy több európai államnak pl Görög o, Olasz o, Spanyol o, Ír o,- nak a GPD-jéhez viszonyított adósság aránya több, mint 100%. Közben a miénk "csak" 80% körül mozog, mégis nálunk vizionálják az államcsődöt.
    Most rákerestem, Olaszországnál például 120%. Görögországnak jövőre 172%-ot jósolnak.
    Szóval nemértem. Hozzájuk képest a mi 80%-unk egyáltalán nem kiemelkedő.

@vivike77:

Uh, tényleg, várjál, rohanok veszek mindjárt kettőt is :D
    Komolyabbra fordítva, közelében sem vagyok olyan megtakarításnak, hogy akár csak egy negyed pékséget is tudjak venni :D
    Amúgy ha tényleg káosz lesz és fosztogatások, biztos, hogy a pékség lesz az egyik, amit tutira kirabolnak...

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés