Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneg86
csendes tag
válasz takacsbotond #4 üzenetére
Köszönöm a konstruktív hozzászólásod. Örülök, hogy ingyen normálisabbat is lehet venni, de ezek adottak gépépítéshez.
(#5) vitya2
Gigabyte lap felé húz a szívem, mert elég jól felszerelt, előző tulaj szerint semmi probléma nem volt vele, és elég drága darab volt mikor megjelent.
Biostar meg újabb, több dologhoz sem kell külön vezérlő, de megjelenéskor is középkategóriás volt.Alaplapi hangkártyát nem használok, így még ezt sem tudom felhozni előnynek a biostar mellett.
Linuxot laptopon használok, ez többnyire multimédiás célokra lesz használva.Most gigabyte alaplappal megy a gép, probléma nélkül. Vízhűtés helyett még egy stock hűtő van, így OC-t nem próbáltam. Előző tulaj szerint 5Ghz-n ment stabilan vízzel a 2500k. Egyedüli problémának talán azt tudom felhozni, hogy az egyik vezeték nélküli egér vevőjét minden indításnál újra kell csatlakoztatni.
Sata 3 szépen megy gond nélkül mind a 2 vezérlővel SSD vel.Arra vagyok kíváncsi, hogy valamivel többet tud-e a biostar, van e valami ok még mellette amiért érdemes lenne inkább azt használni.
http://elektrobarlang.blogspot.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- Telekom mobilszolgáltatások
- Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi haladó szinten
- Magyarországra is megérkezett a Xiaomi Smart Band 9
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok