Hirdetés

2022. augusztus 10., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#35) quailstorm válasza ivana (#34) üzenetére


quailstorm
nagyúr

Azzal meg nem lehet haladni. Volt ilyen osztálytársam. 2k-ért megvette a campinget, soha nem vitte haza. Buszpályaudvar vagy iskola, vagy valahol a városban. Távolsági busszal meg haza. Így járt iskolába és megspórolta a helyibérletet, plusz ha el kellett ugrani valahová (vagy haverjának), akkor volt min.
Viszont egy 8 évvel ezelőtt 15k-20k közti trekking vagy MTB külföldről behozva új fékkel új gumikkal kimegy a világból is és biztonságos, meg lehet vele haladni és váltós* (enyém még elöl tárcsafékes is, bár sok értelme nincs). Ülés és markolat amit kaptam hozzá, az viszont gagyi, de egyelőre elég és ezt biztosan nem szedik le. Nagyon sokat szoktam váltani, hogy dinamikusan tudjak elindulni, aztán pedig nyugisan tekerni.

Hipermarketes túlárazott vackokat élből elvetettem mindig.

Árkérdést meg rá lehet húzni mindenre kb, főleg a nyugati cuccok voltak heroin árban, de az általános szoci fogyasztási cikkek se voltak olcsóak fizetéshez viszonyítva.
Azt nem tudom, hogy jelentett-e valamit a kerékpáron a tulajdoni tábla lopás szempontjából.

Én is alapvetően azt vallom, hogy az az olcsó, ami drága. Kerékpárnál viszont nem tehetem meg a befektetést, mert a fentebb ismertetett okok miatt nem lehet benne biztos, hogy annak én leszek a haszonélvezője. :)

Lezso-nak meg annyit, hogy a rugós nyeregcsőből az olcsó az ahogy elnézem még az össztelós biciklit is alulmúlja, a komolyabb meg vetekszik egy "kukázott" össztelós árával. Ha lesz biciklicsere, akkor majd meggondolom.
Kb ennyi haszna volt számomra a vitának máma, meg hogy megtudtam hogy a Shimano másnál is tud kattogni.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.