- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
tserrof77 #88890 üzenetére
Igen, 3D kártyának csúfolni erős volt, még a 3D Mark '99 is tele grafikai hibákkal fuottt le, és a végén a 131 ponttal amit kaptam,m nem büszkélkedhettem sehol
Én is Voodoo Banshee-t akartam, de aztán inkább ASUS V3400 TNT Deluxe 16MB lett ...
Az akkor 31 ezer ft volt, és eléggé felső kategóriának számított... minden játékot vitt maxon. Ma 31 ezerért már szerintem olyan VGA-t sem kapni amin elindulnak a mai játékokMa ez, amit az TNT tudott akkor, minimum 6-800 ezer ft
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest