Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
alabaro
csendes tag
válasz
KergeK@csa
üzenetére
vedd feljebb az SNR-t! túl "zajos", rossz mínőségű a vonalad. legalább 20dB legyen az SNR hogy ne szakadjon! szerintem, nálam műxik ez módszer.
-
alabaro
csendes tag
Most be tudtam lépni a TCConsolba. A hiba a készülékemben volt, nem volt fent vmelyik hálózati összetevő csak a TCP/IP protokol volt fönn. Azt kérdezném hogy alapból be van-e kapcsolva a Trellis? néztem a kiíráson, nem látom, de bekapcsoltam.
-
alabaro
csendes tag
most találtam meg a leírásodat. Tök jó lehet, de nekem nem indul el csak 1 pillanatra a TCConsole és ilyen hibaüzenet ír ki a capture.txt állományba: NCBENUM Error!
Get MAC address error!! error code=3f
A gugli nem volt most a barátom...
egyébként paramétereim...
1 hete még ez volt: 1Mbit itt nem szakadozott
most: 2Mbit ,de már naponta néhányszor kiszámíthatalanul szakadozik.
Ha sikerülne beüzemelnem ezt a TCConsolt mit lehet kihozni? Előre is kösz! Jól esik hogy van egy ilyen ember aki TUD segíteni másokon!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest