- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Tutkó gyűjtemény.Nekem is volt jó pár Abit lapom, ha jól rémlik, IC-7 volt az utolsó a márkából (utána már leginkább Asus lapokat vettem).
-
GreatL
őstag
Volt Abit Siluro-m amin a hűtés ABIT formában volt kiöntve... 9200SE asszem de lehet más ATI megoldás volt.
-
intelMMX
senior tag
válasz
czundermák #11 üzenetére
Ez az.
Pedig tetszik. És azért még Core2Quadot is visz.
Az meg egy 945ös laptól kissé durva.Már váltanám a mostani konfigomat mert igen gyenge
-
-
intelMMX
senior tag
válasz
czundermák #8 üzenetére
i45c se gyenge
http://www.cpu-upgrade.com/mb-ABIT/I-45C.html -
intelMMX
senior tag
válasz
czundermák #8 üzenetére
i45-c egész barátságos.
Kisebb Core2Duokhoz elég is. Ha mégse vinné a chipset akkor meg még mindig ott van a Pentium D.
Azért köszi a tippeket!
ASUStól a P5KPL tetszik de azoktól nem igen akarnak megvállni -
Elég sok feltételt szabtál ki szegénynek, de persze lehet találni.
Leginkább egy Fatal1ty F-I90HD felelne meg horzsolós mAtx lapocskának 775-ös abitból.
Ezen AMD 690G, vagy ha úgy tetszik Radeon XPress 1250 chipset csücsül. Talán ez volt a legjobb mAtx lapja az abitnak s775 vonalon. Ahogy kérted 1 PCI Express x16, mAtx, ellenben nem intel chipes, viszont aránylag könnyű hozzájutni.
Esetleges ellenvetés miatt ott van az I45C, de az 945 chipes, szóval kétes a Core 2 vele, főleg a 45 nanósak. mAtx-be nem nagyon ástam még bele magam, de úgy rémlik van még SiS chipsetes lap ezek közt valahol.
-
intelMMX
senior tag
775ös Abitból mi lenne a jó választás?
lényeg hogy 1 PCI-EX16 legyen rajta és előny ha mATX.
Inkább ár-érték arányban kéne jónak lennie. Nem egy tunninggéphez kellene
Igazából egy alapabb is elég ami intel chipes és azért Core2Duokat szeret. -
intelMMX
senior tag
Csinos gyűjtemény!
Az a hófehér ST6 igen tetszik!
Volt szerencsém egy Barna ST6 Raid hoz.
Egy 1,4es PIIIS volt benne (SL6BY) 30FPS el ment a Battlefield 2 vele.
Állati stabil volt. Sajnos a PS2 vezérlő "félig" odavolt már de azon kívül semmi gond se volt vele
Nekem nem volt integrált VGA az ST6ban -
SiS chipsetnek hála szegényem elég hergya teljesítményt tud nyújtani, hasonló Intel chipekhez képest, viszont az az alaplapi power/reset és post kijelző 2003-ban IT7 MAX2-höz hasonlóan elég komoly külsőt ad neki, eltekintve a két RIMM foglalattól.
Nem beszélve a forgatott s478-ról, AI7-en is így van a foglalat, furcsán hangozhat, de elvileg a memóriakésleltetést próbálták vele alacsonyabbra venni, ha jól emlékszem. RD Ram mellett ez elég jó ötletnek bizonyul.
-
kraftxld
félisten
válasz
czundermák #3 üzenetére
Sajna nekem sincs.
Amíg nagy rambus fan voltam, égen földön kerestem ilyen lapot de sehol se találtam -
-
kraftxld
félisten
SI7 meg hozzá való memóriád van?
[link] -
FatalEror
addikt
Csak így tovább!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Nagyjából idén februárban, miután lelőtték az abit szervereket, akkor határoztam el magamban, mi lesz a hobbim, mi lesz...
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Home server / házi szerver építése
- Asztrofotózás
- Autós topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest