Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Köszönjük a gyors bemutatót, érdekes tényleg ennyiért ez a tablet!
Egy apró észrevétel azért:
...1 GB RAM és 8 GB ROM társaságában (ebből kb. 5 GB használható).
Gondolom 8 gigabyte háttértár akar lenni, nem pedig ROM (Read Only Memory).
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
sing1ep1ayer
őstag
Kicsit rövid ez a teszt, de végülis a lényeg benne van és furcsa mód nem érzem hogy túlságosan elfogult lennél. A tablet pedig ennyiért valóban nagyon jó vétel. Ilyen kínai árak mellett itthon nem is éri meg semmit vásárolni.
-
sing1ep1ayer
őstag
Nem hiszem el hogy ezen összeveszünk.
A tesztben sincs benne, hogy hosszabb, mint a bemutató. Általában az, sőt általában sokkal részletesebb is, de nem feltétlenül. Emiatt tehát részben igazat tudok neked adni.
Egy bemutató keretein belül viszont tesztelni is lehet, ami eleve kizárja, hogy adott teszt hosszabb legyen, mint a bemutató. És ez az, ami miatt nem tudok teljes mértékben egyet érteni veled. Pedig beszélni magyar. -
TheDragon007
senior tag
Részletes bemutató, kössz! Ennyiért tényleg jó ajánlat a kis kínai
Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha
-
Osynho
addikt
Köszi a bemutatót! Én egy Aurora II-t nyúzok sok tekintetben elégedett vagyok vele, néhány dolog miatt meg nem. Te miért nem egy ips paneles cucc mellett döntöttél ebben az árkategóriában? (pl Crystal, Flame, N70)? Valamiben ez többet tud?
-
Silenzio
addikt
Eszerint, és jó pár egyéb videó szerint is IPS a kijelző.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
bagkri01
őstag
25-ért ez nagyon jó vétel volt. Gratulálok hozzá. Még én is gondolkodóba estem, ennyi pénzért ilyen jó kis tablet még a h..lyének is megéri.
samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
-
berzebub
aktív tag
Kösz srácok
Egy kis Update: Az adapter amit küldtek hozzá be is halt szépen,azóta a Milestone-om töltőjével töltöm,ami az akku kalibrációját el is cseszte szépen,már másfél napja 13% van
#8: Igazából IPS kijelzőre vágytam,de mikor rendeltem a cuccot volt pár ezer különbség a Cube javára és úgy gondoltam eleget éltem már vízen és kenyéren Plusz mivel sokat olvasok rajta féltem az olcsó cuccoknál jelentkező "ha hátul megnyomod a kijelző fehéredik" dologtól,az alu ház miatt ezt nyomkodhatom bármennyire a fém az fém
#9: A kínaiaknak nem lehet hinni,a leírásban pl. mindenhol 3000 milis akku van,a cucc hátulján pedig 2000 szerepel
Heghlu'meH QaQ jajvam
-
berzebub
aktív tag
A "gyári" töltő csak egy sima kínai adartor(tényleg ez van ráírva) usb bemenettel, amilyet a piacon is lehet venni pár száz forintért,a Milestone-é is hasonló csak abból nem spórolták ki az anyagot és szintén tudja az 5.0V 2.0A-t,de gondolom mivel az akksi elkalibrálodott a kínai cucc nem tudta ezeket az értékeket,a tabi megy a hálózatiról,a teló van a gépen tőltve. Most megvárom még lemerül,feltöltöm és újra rakom a ROMot.
Heghlu'meH QaQ jajvam
-
blade zte
őstag
25-ezerért Magyarországon csak egy gagyi a10-eset kaphatsz, kis felbontással. Mindenképpen megérte ilyen árért, az rk3066 az idén a legjobb választás. A folytatása talán még közelebb áll majd teljesítményben az épp megjelenö drága gépekével. Ilyen téren egyszerüen szabad szemmel is fellelhetö a "márkás" cégek elmaradottsága.
Oppo find 7 astro black
-
dilajoska1
őstag
azért ez se rossz!!!
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
juuzer
addikt
Jó teszt, tetszetős a tablet!
Összeszerelés minősége milyen? A Mobilarenan gyakran emlegetett "megnyomom a tablet hátulját és elszíneződik a kijelző"-probléma érdekelne.Vamos a la playa.
-
nuke7
veterán
Két dolgot nem értek:
1)
Kicsit féltem, hogy komolyabb játékok esetén melegedni fog a cucc, de eddig ezt nem tapasztaltam. A GTA III, a Batman Dark Knight Rises és az Angry Birds Star Wars is simán indul és reccenés nélkül fut a masinán.25.000 volt a max, amit tablet-ra szántál, ennek ellenére már az első héten elköltötted csak játékra a vételár több mint 10%-át..?
2)
Filmekből megeszik mindent, nem jön zavarba a Full HD filmek tekergetésénél sem.
1024x768-on és 7coll-on minek is kell hd film..?https://youtube.com/user/nuke7
-
-
blade zte
őstag
Én sem költöttem eddig ilyenekre zsét...
A full-hd-röl meg annyit, hogy azért élveznéd, ha a 25ezres tableted mellé csak egy hdmi kábel kellene, hogy a tv-n lejátsszad a filmjeid ekkorában. Mellesleg, nem nagyon látok 1024x768 felbontású videókat, hacsaknem a 480p nem az. Nameg 90%-ban ilyenek vannak torrenten/DVD-n.
Oppo find 7 astro black
-
mrmegtette
tag
Jogos. 20 dolcsival drágább U30GT mini-n viszont már van! És megerősíthetem, hogy hardveresen elboldogul vele simán. Mondjuk ott "sajnos" műanyag a hátlap. Ebben az esetben is van megoldás, csak akkor márkát kell váltani. De az sem hiszem, hogy probléma lenne. Ha már ilyen árkategóriában gondolkodunk. És akkor az IPS panelt is kapott volna kedves cikkírónk. Hyundai Hold X700 122 dolcsiért sem mondható épp vészesnek.
-
berzebub
aktív tag
válasz mrmegtette #23 üzenetére
#17 Remek és masszív és probléma nincs
#22 igen és nemIgen hdmi az nincs sajnos,de nincs hdtv-m se Annak a plusz 20 dolcsinak a neve épp akkor vilanyszámla volt,ezért kellett lemondanom az IPS ről hdmiről 16GBről,de most legalább van áram és tudom használni
Heghlu'meH QaQ jajvam
-
aram01
nagyúr
jó lett,de én még mindig várok vele,majd ha 15k alatt lesz,na majd akkor
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
robicheck
csendes tag
Jó írás lett! Köszönjük szépen!
Ezek a kis kínai tabletek érdekesek nagyon, egyszer már én is beruházok egy ilyen csodába.
Csak félek, hogy jól befürdök vele.
Az üzemidőért kár, elég idegesítő tud lenni, hogy naponta többször is tölteni kell a lészüléket.
(az én ZTE Skate telóm aksija is mintha haldokolna... a nap felénél már 50-60% körül jár a töltöttsége... Pedig még csak most múlt el 1 éves :S)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
- Lenovo Thinkpad Pro Dock 40H dokkoló 135W-os tápegységgel
- ÚJ HP 250 G9 /2027.11.06. GARANCIA/INGYEN FOXPOST/12th Gen Intel Core i3-1215U/512GB NVMe SSD
- LG V30 ThinQ SILVER 4/64
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest