Hirdetés

2022. január 16., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) FPéter


FPéter
aktív tag

Én adnék neki egy pofont, hátha...

(#2) potyautas


potyautas
csendes tag

Biztosan régimódi vagyok, meg egyébként is úgy emlékszem, későn érő típus voltam, de én már ott megdöbbentem, hogy a pasijával nem mehettek be a dohányboltba.

(#3) razorka777


razorka777
addikt

Nem egyszerű történet, de ha a srácnak vaj van a füle mögött, talán a viselkedése elárulhatja.

Xiaomi Redmi Note 9 pro& Galaxy A72

(#4) Fr0z3n


Fr0z3n
őstag

"a pasiját kirúgták a suliból és ez nagyon rosszul érintette őt. Meg az egyéb "problémái" is rátettek pár lapáttal. Tíz tantárgyból bukásra áll az iskolában"

Szerintem a gond itt kezdődik. Saját kölköm lenne ilyen, a szobájából nem engedném ki. Nem, hogy ilyen semmirevaló barátja legyen.

(#5) Bozodi János válasza Fr0z3n (#4) üzenetére


Bozodi János
aktív tag

vann it baj rendesen, nem a lopással kezdődik, ahogy előttem is megírták...

(#6) Danielssss


Danielssss
őstag

Verd meg

(#7) razorka777 válasza Danielssss (#6) üzenetére


razorka777
addikt

Bizonyíték nélkül?
Önbiráskodás, még ő kerül bajba. :W

Xiaomi Redmi Note 9 pro& Galaxy A72

(#8) petipetya


petipetya
nagyúr

Én is a verés mellett vagyok, mert másból nem tanul a gyerek. Egy húron pendülnek a csajjal és egyik sem ártatlan. Ráadásul tudják, hogy mi a gyenge pont a családban és azzal vágnak vissza. Jó példa erre, ahogy a kis picsa és a barátja érzelmileg máris megzsarolta a nénit azzal, hogy nem mennek hozzá.

Az sajnos tény, hogy bármi is történik vagy nem történik majd, annak mindig ez az idős néni lesz az elszenvedője.

[ Szerkesztve ]

"nincs rá lezsóidő"

(#9) Lauda


Lauda
félisten
LOGOUT blog

Hat szep kis tortenet. Az amugy kerdes, hogy a srac miert nem lopta el az egesz tarcat es a penz nelkul dobta olna kukaba, igy meg elpocsolte az idot a penz kivetelevel stb. Kellemetlen, de mivan, ha nem o volt, hanem a hugod pl?

(#10) mickemoto


mickemoto
senior tag

Sajnos a családját nemigen válogathatja meg az ember.

Az információ korában a tudatlanság az választás kérdése. A tudás hatalom! A nem tudás a hatalom vak és engedelmes kiszolgálója!

(#11) pulyka jocó


pulyka jocó
senior tag

Mit csinált az apud? Hogy nem érdemli meg,azt írtad :F

(#12) Danielssss válasza razorka777 (#7) üzenetére


Danielssss
őstag

Nem kell agyonverni, csak egy kicsit gatyábarázni.

(#13) Hieronymus válasza Danielssss (#12) üzenetére


Hieronymus
őstag
LOGOUT blog

Nem.

Adni kell neki még egy lehetőséget. Bekamerázott körülmények között.
Ha ő volt másodjára sem tudja megállni majd.
Ha más volt, akkor az sem.

Aztán el lehet dönteni a hogyan tovább kérdését.

„Sohase hagyd, hogy az erkölcsi érzéked meggátoljon a helyes cselekedetben!”

(#14) Bird


Bird
addikt

Madarat tolláról embert "szerelméről". A csaj se különb... :U

.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.

(#15) Csoffadalom


Csoffadalom
tag

Köszönöm az eddigi hozzászólásokat, megpróbálok mindenkiére válaszolni.

potyautas: Csak 15 évesek, 18 alatt nem mehetnek be a dohányboltba.

Fr0z3n: Pontosan, igazad van! De hát más világ van, próbáld meg. Még te leszel a szemét, meg a maradi.

Lauda: Ez is felvetődött, de a saját család tagját ritkán gyanúsítja meg az ember. Előbb veszi elő a idegent. És amúgy is csak ő maradt egyedül percekig.

pulyka jocó: Távirati stílusban: Alkoholista volt. Nem dolgozott, egész nap a kocsmában volt, ha nem engem vert morze szerűen akkor a nővéremet, vagy anyámat. Nagyon sok pénzt elvert a piára és állandóan fenyegetett minket, hogy álmunkban agyon ver minket egyesével a kalapáccsal. Kb. ennyi. Majd egyszer lesz egy írás róla is.

Hieronymus: Igen ezt kéne, de mivel soha az életben nem jönnek ide többet, így nehéz lesz.

Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják.

(#16) pulyka jocó


pulyka jocó
senior tag

huh,az nagyon durva lehetett.... :(

(#17) 7


7
addikt

Ez inkább meggyőződések csatája.
Nekem úgy tűnik a leírt reakciókból, hogy senki sem tudja egyértelműen, hogyan tűnt el a pénz.

- ha a "kölök" volt, ő senkinek nem ismerte be (unokahúgodnak sem)
- ha más úton-módon keveredett el, akkor pedig ugyanúgy nincs biztos információ

Ezek után a "kölkön" kívül (aki viszont tudja, hogy ő-e a felelős vagy sem, csak ugye az ő szavát kérdőjelezitek meg) mindenki csak arra hagyatkozhat, amiben hisz, vagy hinni akar:

- neked meggyőződésed, hogy a "kölök" volt
- unokahúgodnak meggyőződése, hogy nem ő volt (nem vennék rá mérget, hogy csak színészkedik)
- nővéred és anyukád egyértelmű bizonyítékok hiányában inkább csak várnak

Amit jelen formában csinálsz, az vagdalkozás. Lehet, hogy igazad van, de az is lehet, hogy rossz következtetésre jutottál. Viszont ha továbbra is ilyen harcias vagy, akkor a két család között olyan mélyre fogod verni az éket, hogy még azután is ott lesz, hogy az unokahúgod szétmegy a kedvesével. Biztosan ezt akarod elérni?

Teljesen természetes reakciónak érzem, hogy ők ketten nem jönnek hozzátok többet -- feszült lenne a légkör, és újabb konfliktusra adhatna alapot, az pedig nem hiányzik senkinek. Nem olyan döntésnek tartom, amin már csak nevetni lehet, sokkal inkább értékelem hasznosnak.

Szerintem próbálj meg kicsit lehiggadni, hátralépni párat, elhatárolódni az eddigi meggyőződésedtől, és olyan objektíven, amennyire csak tudod, átgondolni, kiben mi mehet végbe.
Újra mondom: lehet, hogy igazad van, de lehet, hogy tévedsz. Ennek tükrében mérlegeld, hogy megéri-e tovább mérgesíteni a viszonyt köztetek.

Félreértések elkerülése végett: nem foglalok állást egyik oldal mellett sem. Inkább csak jótanáccsal szerettem volna szolgálni.

[ Szerkesztve ]

(#18) Lauda válasza Csoffadalom (#15) üzenetére


Lauda
félisten
LOGOUT blog

Hat hat, sokszor a csaladtag a legnagyob hunyo, pont mert el tud bujni amoge, amit irsz. Meg az ember fel is tole, hogy kiderul, tenyleg a csaladban van a gond. Itt most nem celozgatok, altalanossagban irtam. Ezt most buktad, konkret bizonyitek nelkul szerintem ne feszegesd tovabb a dolgot.

[ Szerkesztve ]

(#19) Csoffadalom válasza 7 (#17) üzenetére


Csoffadalom
tag

Teljesen igazad van, erre már akkor rájöttem mikor napokig nem beszéltem anyámmal. Azért is született a megállapodás, hogy nem foglalkozunk vele többet.

Lauda: Már nem foglalkozunk az üggyel.

Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják.

(#20) daenerys


daenerys
tag

Az unokahugi egy tolvaj k..... - ha így védi a pasiját, aki amúgy egy szutyok szintén... madarat tolláról. Én is ismerek olyat, aki a 6 éves húgától elvette a spórolt pénzét... (előtte a nagyszülei aranyait lopta el és adta zaciba, hogy elmehessen otthonról, mert ő tinédzser és neki milyen rossz)

Szánalmas féreg az ilyen "ember." És akármennyi idő telik el, én nem tudok máshogy nézni rá, mert már átlépte a Rubicont.

[ Szerkesztve ]

(#21) halkow


halkow
őstag

Micsoda semmirekellő kölyök lehet , tiszta szégyen a mai fiatal lányoknak egy ilyen troger sz*rh*zi alakhoz bújnak mint egy tisztességes normális sráchoz. Gondolom a srác szülei se lehetnek különbek nála......

szerintem próbáld elmagyarázni az unokahúgodnak milyen élete lehet egy ilyen ember mellett, ha most ezt csinálta lehet legközelebb ne adj isten összeveri az unokahúgodat mert nem ad neki pénzt...... vagy rosszabb ....

Alcatel onetouch idol2s the king

(#22) Danielssss válasza halkow (#21) üzenetére


Danielssss
őstag

"Fiatal lányok" Milyen finoman fogalmaztál ;]

(#23) Csoffadalom válasza halkow (#21) üzenetére


Csoffadalom
tag

Mindig is ez volt, van és lesz. Mindig a tróger szarháziak a nyerők, mert velük izgalmas az élet. A tisztességes, normális srácok arra jók, hogy kihasználják őket, meg átkúrják az agyukat. Mert velük unalmas az élet. Ezt egy csaj ismerősom magyarázta el. 3 évig szenvedett egy elviselhetetlen palival.

Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják.

(#24) halkow válasza Csoffadalom (#23) üzenetére


halkow
őstag

jó tudni ,olvastam a korábbi cikkeidet hát nagyokat néztem a "4 hetes " cikken
megdöbbentő volt olvasni hogy léteznek ilyenek

Alcatel onetouch idol2s the king

(#25) Huma válasza Csoffadalom (#23) üzenetére


Huma
addikt

"Mindig a tróger szarháziak a nyerők, mert velük izgalmas az élet. A tisztességes, normális srácok arra jók, hogy kihasználják őket, meg átkúrják az agyukat. Mert velük unalmas az élet."
Alátámasztom. Ez tényleg elég gyakori jelenség. A nők a rossz fiúkkal szeretnek henteregni és bulizni, de legtöbbször a jófiúkhoz mennek feleségül. Akiket aztán megcsalnak a rosszfiúkkal.

Ez is, mint sok minden az evolúcióra, genetikára vezethető vissza. A rossz fiúk közt elég magas az alfa hímek aránya. És a nők az alfákra buknak. Persze mivel már nem vagyunk állatok és tudunk gondolkodni, tudják, hogy normális életük csak normális férfi mellett lehet.

No persze a rossz fiúk igen gyakran csak tettetik hogy alfák. De ez általában csak éles helyzetben derül ki. Pl amikor egy pofontól sírva fakadnak.

Én úgy vagyok vele, hogy az a nő megérdemli a sorsát aki végül egy agresszív barom mellett köt ki. Ő választotta, viselje is el.

Az íráshoz pedig:
Ebből nem jöhetsz ki jól mivel nem tudod bizonyítani az igazad. Persze szinte biztos az történt amit írtál, de bizonyítás nélkül semmire sem mész. Lehet csak a fiú, de lehet hogy a lány is benne volt. Vagy legalábbis tud a dologról. Azt ilyen pofozkodós tanácsokat meg engedd el a füled mellett mert hülyeség. Csak még többet rontanál a helyzeten vele. Arról nem is beszélve hogy törvénybeütköző amivel megütheted a bokádat.

A legjobb megoldás a kihelyezett csali és a rejtett kamera lenne. Aztán szembesíteni vele a fiatalokat. Esetleg befenyíteni a srácot, hogy feljelented lopásért.

Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

(#26) Mr X válasza Huma (#25) üzenetére


Mr X
addikt
LOGOUT blog

"Én úgy vagyok vele, hogy az a nő megérdemli a sorsát aki végül egy agresszív barom mellett köt ki. Ő választotta, viselje is el."

Mindig rácsodálkozom, hogy folyamatosan képes vagy alulmúlni önmagadat...

(#27) Huma válasza Mr X (#26) üzenetére


Huma
addikt

"Mindig rácsodálkozom, hogy folyamatosan képes vagy alulmúlni önmagadat..."
Tehetség kérdése. Ez már művészet. :B

Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

(#28) Csoffadalom válasza Huma (#25) üzenetére


Csoffadalom
tag

"Én úgy vagyok vele, hogy az a nő megérdemli a sorsát aki végül egy agresszív barom mellett köt ki. Ő választotta, viselje is el." Mintha csak én mondtam volna.

Több alkalom nem lesz, mert ugye nem jönnek soha többé. Így lebuktatni sem lehet. De ha jönnének is, ha van olyan hülye a gyerek, hogy megint lop, akkor megérdemli a verést. Az unokahúgom meg csak szimplán hülye. Fél-egy év múlva másik pasi farkán fog ugrándozni és erről azt sem fogja tudni ki a fene is volt. De az a pénz akkor is hiányozni fog.

Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják.

(#29) Huma válasza Csoffadalom (#28) üzenetére


Huma
addikt

"De ha jönnének is, ha van olyan hülye a gyerek, hogy megint lop, akkor megérdemli a verést."
Ez nem arról szól hogy megérdemli vagy sem. Hanem hogy te mit tehetsz meg és mit nem. Ha megvered akkor abból neked jóval komolyabb bajod származhat mint neki. Egész egyszerűen nem éri meg.

Ha valaha újra eljönnek akkor vesd be a csalit és a rejtett kamerát.

"Az unokahúgom meg csak szimplán hülye."
Mint a nők igen nagy hányada. Sajnos. :(

A nők nagyon rég bebizonyították már, hogy nem értenek a párválasztáshoz. (Meg sok mindenhez sem, de most nem ez a téma)
Volt olyan ismerősöm aki segghülye volt és minden nőt semmibe vett, megcsalt. Ott használta ki őket ahol tudta. Egész egyszerűen nem vette őket emberszámba. Mégis úgy tapadtak rá hogy alig bírta levakarni őket.

Pedig még különösebben jóképűnek sem volt mondható. Annyi hogy magas volt, erős testalkatú, flegma, bunkó és arányos arcvonásokkal bírt. Tehát genetikailag jó választásnak tűnt a női nem számára.

Hogy én mennyit cikiztem. Egyszer már lelkizni is kezdett hogy hagyjam már abba mert nem tudja hogy komolyan gondolom e vagy sem és rosszul esik neki. :D
Hozzáteszem bőven megérdemelte azt amit kapott tőlem.

Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

(#30) Lauda válasza Mr X (#26) üzenetére


Lauda
félisten
LOGOUT blog

Pedig teljesen igaza van.

(#31) Danielssss válasza Huma (#25) üzenetére


Danielssss
őstag

+1

(#32) Csoffadalom válasza Huma (#29) üzenetére


Csoffadalom
tag

Mondom lényegtelen az egész. Fél-egy és már más farkán fickándozik, akkor majd az a pali lesz élete szerelme.

Hány csajt kellet végig hallgatnom eddig az aktuális pasijukról sírva, amikor épp fasírtban voltak. Milyen bunkó, szemét, ezt azt amazt csinálta velem. Én mindig ugyan azt mondtam: Ha ezt gondolod róla, hagyd ott. Tippelhetsz mi lett belőle. Igen, egyik sem hagyta ott, azóta is együtt vannak mind. Mi ez ha nem hülyeség?????? De sírni azt tudnak.

Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják.

(#33) Mr X válasza Lauda (#30) üzenetére


Mr X
addikt
LOGOUT blog

Mert ugye ezt szokás előre tudni, a nőverők is úgy ismerkednek, hogy két pofon a köszönés.

(#34) angyalpc2


angyalpc2
aktív tag

uhh

"Kiborult, mert a pasiját kirúgták a suliból és ez nagyon rosszul érintette őt."
Engem rúgtak volna ki otthonról ha ilyen barátnőm lenne, vagy ha lány lettem volna és ilyet hozok a családba.
A fiú egy igazi hulla nulla unintelligens balfácán takony külyök lehet, vonza a bajt.
(egyáltalán az a tény hogy más kirúgásáért picsog)

aztán a csaj is megéri a misét:
Meg az egyéb "problémái" is rátettek pár lapáttal. Tíz tantárgyból bukásra áll az iskolában és emiatt sokat veszekszik otthon a nővéremmel.
10-ből..miből nem? :Y veszekszik a...nővé...az anyjával? :F Oszt ugyan miről? hogy mekkora hülye ribanc hogy 10ből képes megbukni? azért 10 tanár csak nem pikkel rá. Nehéz kidumálni.
10-ből geci :Y (ha 2-3-asom volt már majd kitépték a hajam pedig csak egyszerűen nincs érzékem a nyelvekhez, sajnos a mai napig mellesleg úgy hogy minden többi 4-5 volt mindig csak az az 1 tárgy volt neces.)

uhh
A baj nem jár egyedül úgy foglalnám össze.
A abból a lányból semmi nem lesz, legfeljebb kurva, vagy szalagos biodroid.
Van apja ennek a ...lánynak?
Bár a nővéred se lehet egy nagy észkombájn ezek szerint, mert a nevelési eredménye közelít a 0-hoz.

Nem akarlak megbántani...

én 10 bukásnál már kiláncolnám a székhez meg az asztalhoz
mint mama meg be se engedném a takony külyköt a lakásba és 10 bukással igen elbeszélgetnék a kedves lányommal "hogy ez még is mia büdös geci hogy így neveled az unokámat?" ezek szerint a mamád se igen nevelte meg a nővéred.

... de sajnálom hogy ilyen családod van.

[ Szerkesztve ]

(#35) Huma válasza Mr X (#33) üzenetére


Huma
addikt

Általában vannak előzmények. Ritka az mikor valaki egyik percről a másikra kifordul magából és rendes emberből hirtelen nőverő alak lesz. Az ilyesminek már a párkapcsolat kezdetekor vannak jelei.
Csak a nők ugye úgy gondolkodnak, hogy úgyis megváltoztatják a férfit, valamint a szerelem elvakítja őket és úgy gondolják hogy ez meg az még belefér. Aztán később, mikor elmúlt a szerelem rádöbbenek, hogy mégsem fér bele. És általában az idő múlásával csak még rosszabb lesz a helyzet.
A nők fiatalon keresik a kalandot és az izgalmat. Gyakran viszont ezekkel egy vadbarom jár együtt.

Én nem tudom sajnálni azokat akik ezeket a nyilvánvaló dolgokat nem veszik észre.

De az is vicces, hogy rengeteg nő megakarja változtatni a párját, aztán ha sikerül neki akkor elhagyja azzal a szöveggel hogy már nem az a férfi akihez hozzáment. :D

Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

(#36) Mr X válasza Huma (#35) üzenetére


Mr X
addikt
LOGOUT blog

Nem tudom, én ha meglátok egy nőt monoklival, nem az az első gondolatom, hogy biztos megérdemelte.

(#37) Cyberpunk


Cyberpunk
félisten

Ja nagy a valószínűsége, hogy lopott a gyerek. Én lehet rendőrségre mentem volna inkább, főleg, miután nem sikerült elintézni a dolgot családon belül. A szerelem meg vakká tesz, hinni csak a mesékben, meg a templomban lehet. :)

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#38) Lauda válasza Mr X (#33) üzenetére


Lauda
félisten
LOGOUT blog

Nem, de amint kiderul, hogy milyen, el kell koszonni tole. Ismerek olyan csaladanyat, aki tobb mint 20 eve el az alkoholista ferje mellett. Tudod mit mondok, meg is erdemli! 20 evet dobott el abbol az eletebol, amit soha nem fog visszakapni es meg mindig vele van. Mert mi lesz ha valnak meg stb. Figy annal rosszabb nem lehet, ha kinok kozott eled az eleted egy olyan emberrel, aki szarra sem valo.

(#39) Csoffadalom válasza angyalpc2 (#34) üzenetére


Csoffadalom
tag

Igazat kell adnom mindenben. Hidd el, kb ugyan ilyen szavakkal illettem a kis csajt, amikor mesélte a dolgait az iker testvére és az anyjuk. De nem tud vele mit kezdeni a nővérem, napi 12-14 órát dolgozik, mikor este haza ér a kölkök már alszanak. Az apjuk szintén ennyit melózik. Amit megtud, azt is csak a húgától tudja. Amióta ennyi tárgyból bukásra áll, elvileg ott sem lehetne a pasija, max du. 5-ig, de szinte mindig az előtt lép le a gyerek, mielőtt haza érne a nővérem. Hiába veszekszik vele az anyja, le sem szarja. Szavakkal már nem ér semmit, ha megveri képes feljelenteni. Tehetetlen.

Anyámtól jó nevelést kaptunk, mind a ketten(szerintem). Az más történet, hogy a nővérem hogy és milyen módon bassza el az életét, a férje mellett. Mert elbassza.

Huma: Minden szavaddal egyetértek.

[ Szerkesztve ]

Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják.

(#40) Danielssss válasza Mr X (#36) üzenetére


Danielssss
őstag

A nők 75%-a egyszerüen buta ezen a téren, lehet, hogy a munkájában jó, például tanár, vagy orvos, de párválasztásban a nők, nem szépitek, hülyék az esetek 75%-ban ( nem biztos százalék, csak saccolok) A nők verését jómagam is ELLENZEM!

[ Szerkesztve ]

(#41) halkow válasza Danielssss (#40) üzenetére


halkow
őstag

Pontosan azok verik meg akikhez vonzódnak ez esetben a rossz fiúk legtöbbször de mindig vissza mennek hozzájuk pl: VW krisztofer is megyepálta VW Veronikát a hülye k*rv*ja meg még hozzá ment feleségül :(

[ Szerkesztve ]

Alcatel onetouch idol2s the king

(#42) greenity válasza Danielssss (#40) üzenetére


greenity
aktív tag

Ebben igazat kell adnom :( , saját tapasztalat

"Egy mosolynál jobb a több"

(#43) potyautas válasza Csoffadalom (#15) üzenetére


potyautas
csendes tag

Na éppen ez ami számomra nem normális, hogy 15 évesen a pasija, (aki ugyanannyi.)

(#44) Csoffadalom válasza potyautas (#43) üzenetére


Csoffadalom
tag

Több mint fél éve és a kezdettől ott is alszik. Nekem 18 évesen nem engedte anyám, hogy a nőm itt aludjon.

Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják.

(#45) Szatyor95


Szatyor95
aktív tag

Ne haragudj meg, de azt hiszem van egy jövendőbeli luxusk*rva a családodban.
"És persze verte a hisztit, meg a kamu rosszul létet is. Pár héttel korábban kórházba került "idegi kimerültség" miatt. Kiborult, mert a pasiját kirúgták a suliból és ez nagyon rosszul érintette őt. Meg az egyéb "problémái" is rátettek pár lapáttal. Tíz tantárgyból bukásra áll az iskolában és emiatt sokat veszekszik otthon a nővéremmel."
Van egy ilyen ismerősöm. Volt legjobb barátom. Ha adhatok egy tanácsot, amint 100 méteres körzetedbe kerül, vagy fuss, vagy ásd el valahová. Utóbbi esetben mehet mellé a srác is. 10 tárgyból... Hadd kérdezzem meg, hogy? Az osztályomban én vezetem a bukási listát 5+1 pótvizsgával, pedig bőven nem egy elit iskola, és nem én tanulok a legkevesebbet. A srácot meg kirúgták.. Az igen. Tudtommal ehhez súlyos fegyelmi vétséget kell elkövetni. Az meg nem ott kezdődik, hogy gúnyolom a Pistikét. Így megnézve ezt a párocskát, szerintem nemsokára a nagymamából dédi lesz. Csak az ne legyen meglepetés, hogy vagy nem lehet tudni ki az apa, vagy a tartózkodási helye lesz ismeretlen. Arra a részre pedig, hogy milyen fiúkat is szeretnek ma a lányok, inkább nem térek ki. Sok lenne az indulat a mondandómban, és mivel napi szinten benne vagyok egy ilyen bajban, férfi létemre nem hiszem, hogy kibírnám érzelgősség nélkül.

Nyugodj békében Integra!

(#46) Vakegérke válasza Csoffadalom (#39) üzenetére

Itt az ideje, hogy megszólaljak.
Amondó lennék, hogy a nővérednek a gyermekvédelemhez kéne fordulnia. A kislány ellenőrizhetetlen, tanulmányai elhanyagolása miatt ketté törhet az élete, ráadásul nagyon rossz hatással van rá egy azonos korú briganti srác. Ennyi talán elég, hogy kiszakítsák a környezetéből, és valamilyen intézményben találjanak neki helyet.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#47) ncc1701 válasza razorka777 (#7) üzenetére


ncc1701
addikt

Úgy kell felpofozni, h tanúk ne legyenek. És persze nem a fejéd kell megütni. Elcsúszott, van ilyen... Csúnyán beütötte magát. Ha nem kap verést, azzal csak azt erősíted benne, hogy bármit következmények nélkül megtehet. Vedd atyai pofonnak.

(#48) Danielssss válasza Vakegérke (#46) üzenetére


Danielssss
őstag

+1, Ez egy jó ötlet.

(#49) Hieronymus


Hieronymus
őstag
LOGOUT blog

Érdekes, hogy a verést többen biztos megoldásnak gondolják.

Fel sem merül, hogy:

Visszafele is elsülhet a dolog, ha nagyobb gyakorlata van verekedésben a másiknak.
A sikeres megverés után, nem akar eltűnni a balfenéken, a gyerek. Inkább a bosszút áll a verőn.

„Sohase hagyd, hogy az erkölcsi érzéked meggátoljon a helyes cselekedetben!”

(#50) Fr0z3n válasza Vakegérke (#46) üzenetére


Fr0z3n
őstag

Véleményem szerint nem fog bele menni a dologba, hogy elvegyék a gyereket. Megpróbálja majd ő megoldani, ami nem fog menni a leírtak alapján. Amikor rájön, hogy mit is kellett volna tenni, már késő lesz. Az ember önző és makacs. Egyébként tényleg jó ötlet.

Más: az ottalvásra nem magyarázat, hogy már alszanak amikor a szülő hazaér. Meg a srácnak is vannak szülei, velük sem ártana elbeszélgetni.

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.