Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
Crystalheart
üzenetére
ezt csak hiszed
a győzikét marha sokan nézik még az n+1-edik adón is... a több éves ismétléseket...
asszony mamájánál is a téma általában: bulvár... (győzikével és a többi szibériábadeportálnivaló "értékes celebünkkel" együtt) ez a szomorú... hogy amíg valaki 80éves korában "tornáztatja az agyát", addig mások ezen csüngenek... és mellékesen mindig panaszkodik, hogy felidegeli rajta magát... kérdezzük: "akkor minek nézi?" hát, mert érdekli
innentől nincs több kérdés... -
cucka
addikt
válasz
Crystalheart
üzenetére
És részemről a betelefonálós baromságok helyett is mehetne mondjuk természetfilm...
A betelefonálós baromság hozza a pénzt az üzemeltetőnek, a természetfilm meg viszi. Amúgy is általában akkor adnak ilyen műsort, amikor a legkissebb a nézettség.De mint mondtam, jelenleg nem a tényleges közízlés szabályozza, hanem ~1000 ember ízlése, akiknél a nézettségszámláló dekóderek vannak.
Igen, ezt hívják reprezentatív mintának. Például az egyetemeken szociológia szakon tanítják, hogy milyen szempontok alapján kell kiválasztani az embereket, hogy reprezentatív legyen a minta.Kíváncsi leszek, hogy alakul majd a helyzet, ha bejönnek a digitális adók.
Mit értesz digitális adók alatt? Például nálunk a kábeltévé már digitális, gondolom nem erre céloztál. -
CséZé
őstag
válasz
Crystalheart
üzenetére
nem vagyok az, tehát nem tudom elképzelni h mit is tennék, de nem lennék hírszerkesztő egy híradónál sem jelenleg, hiszen ma az összes egy politikai párt szócsöve, ahogy már le lett írva és úgy alakítják a híreket, ahogy nekik tetszik.
úgy tudom politikus akarsz lenni, most képzeld oda magad, te is megváltoztatnád a hírt, úgy h a te pártodnak kedvezzen?
rossz ember vagy?
cucka: álomvilágban élsz
-
válasz
Crystalheart
üzenetére
Erre én is kíváncsi vagyok.. mi az Általad hitelesnek tekintett hírforrás?
Az eddigi hsz-okban ugyan meg nem nevezett, de mindanniunk által ugyanannak gondolt weboldal valahogy szimpatikusabbank tűnik, talán szókimondó hangvétele miatt.
Nézőpont kérdése, h elferdítik-e a valóságot, vagy csak leírják az igazat.
Azt az igazat, amit a többi, sok esetben függetlennek nevezett média valahogy elhallgat, nem tart fontosnak, h közölje a hallgatóival/nézőivel, pedig némelyik adó egész komoly hírműsorokkal jelentkezik.
Én az ilyen kereskedelmi adókat nem nevezem függetlennek..
A közszolgálati TV az más, az általában a kormány szócsöve.
-
CséZé
őstag
válasz
Crystalheart
üzenetére
Nem tudom ismered-e Babits, Jónás könyve című művét?
Jónás kap Istentől egy megbízást, amit meg kell osztania a néppel, a nép őt hibáztatja, és Jónás a bűnös azért, mert ő ossza meg ezt a néppel.A híradó amolyan szócső, ami a rossz emberek érdekeit képviseli, azért h az embereket rossz irányba tudja befolyásolni. Tehát cinkos a híradó is ebben az esetben.
A zárójelben feltett kérdésedet nem igazán értem, arra gondolsz, hogy én hol olvasok híreket?
-
CséZé
őstag
válasz
Crystalheart
üzenetére
elég gáz h olyan országban élünk, ahol az igazságot kimondani rasszizmus, más országban ilyet el nem lehet képzelni.
de ez addig így fog maradni, amíg az ilyen csatornák olyan vezetők kezében lesznek, akik csak magyarul beszélnek, de magyarokat utálnak...
a híradó nem is gyanusíthat senkit sem gyilkossággal, mert nem teheti, de a hivatalos szervek is az imént említett emberek kezében vannak, gondoljunk csak arra amikor a miskoci rendőrkapitány kimondta h a miskolci börtönök hány %-a nem magyar származású, asszem lemondattákde! ezeket ezekre egy több ember figyel fel, aminek örülök
-
CséZé
őstag
válasz
Crystalheart
üzenetére
az eset elég kínos, tudod az elkövetőt csak abban az esetben lehet megnevezni, ha az magyar, ha az áldozat nem magyar származású, azt egyből feltüntetik, és igenis érdekük a hírcsatornáknak, hogy elferdítsék az ügyet, és azt szándékosan teszik, ha nincs elkövető, akkor azt rá kell verni egy ártatlan magyar emberre és meg is van a szélsőséges náci gyilkos.
-
CséZé
őstag
válasz
Crystalheart
üzenetére
ne légy naív, nem kell mindent elhinni a híradónak

Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Házimozi belépő szinten
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Gigabyte B450 Aorus Elite - Leírást olvasd el -
- Retro Acorp Socket 7 PC, Pentium MMX CPU, 32 MB RAM, Windows 98
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch 8 40mm, Új, 1 Év Garanciával
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 12 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
a győzikét marha sokan nézik még az n+1-edik adón is... a több éves ismétléseket...
asszony mamájánál is a téma általában: bulvár... (győzikével és a többi szibériábadeportálnivaló "értékes celebünkkel" együtt) ez a szomorú... hogy amíg valaki 80éves korában "tornáztatja az agyát", addig mások ezen csüngenek... és mellékesen mindig panaszkodik, hogy felidegeli rajta magát... kérdezzük: "akkor minek nézi?" hát, mert érdekli
innentől nincs több kérdés...