Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
CounterBoci
senior tag
Én is megértem, hogy ez a lapnak rossz. Az eljárás háborít fel maximálisan, hogy gyakorlatilag azt csinálnak, amit akarnak. Emiatt akik itt használják maximum bosszankodnak, viszont a manipulálható tömegek agyát úgy mossák, ahogy kedvük tartja. Úgy gondolkodom, hogy ha azzal, hogy én nem használom, pár ember aki kapcsolatba akar kerülni velem más csatornát választ, már tettem valamit ez ellen. Akkor például nem kalandoznak el ott, nem olvassák a cenzúrázott híreiket sem.
-
CounterBoci
senior tag
válasz
csepelball
üzenetére
Fáj az igazság?
-
CounterBoci
senior tag
válasz
csepelball
üzenetére
Az, hogy itt ellenőrizetlenül vannak az antiszemiták és egyéb józanul gondolkodó emberek. Ez veszélyes a fosbúk szólásszabadságára, még a végén valaki olyat olvas, amit nem ők találtak ki neki.
-
CounterBoci
senior tag
Én nem vagyok hajlandó facebookot használni, szóval nekem nincs rá igényem. Az agymosás legmagasabb foka.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A9 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest