Hirdetés

2023. január 27., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6) Kisgépkezelő


Kisgépkezelő
senior tag

Viszont az első Westwood RTS-ek: Tiberian Dawn, Red Alert 1 és a Dune felújított változata tényleg ingyenesen elérhető. Kicsit változtattak az irányításon, hozzáigazították a grafikát a mai nagy felbontású képernyőkhöz és multizni is lehet újra.
http://www.openra.net/

A Renegade egy lelkes moddercsapat által felújított (UT3 engine-re portolták az egészet) a RenegadeX szintén ingyen elérhető, ráadásul pont holnap jelenik meg az új kiadása. Még béta verziós de már most is nagyon jó. http://www.indiedb.com/games/renegade-x/news

Egyéb ingyenes játékok:

WoT többi része:
World of Warplanes - Csúfos bukás, szinte kong a szerver az ürességtől, pedig nekem tetszett.
World of Warships (closed béta)

Vár Tündér: olyan mint a posztban említett WoT, csak kicsit kevésbé arcade.
http://warthunder.com/en

Hawken: Ugyanolyan mint a fentebbiek, csak itt nem repülők meg tankok, hanem lépegető robotok vannak. Tulajdonképpen egy belsőnézetes fps, de nagyon feldobja a játékmenetet, hogy nem tökegyforma embereket, hanem egymástól nagyon különböző tulajdonságú robokat irányíthatunk.
https://www.playhawken.com/

Navyfield: A harcjárműfejlesztgetős, szintlépegetős műfaj ősatyja. Egy ronda elavult bugos vacak, de én nagyon szeretem és még manapság is szívesen hajózok heti 20-30 percet.
http://navyfield.com/

Navyfield2: Ami jó volt az NF1-ben, azt elrontották, ami rossz volt, azt viszont b......tak kijavítani. Most jelent meg december környékén, de szerintem nem lesz nagy sikere.
http://www.navyfield2.com/

Battlefield Heroes: TPS nézetes Battlefield a szokásos bázisfoglalgatós játékmenettel és vicces rajzfilmes grafikával. Régen sokat játszottam vele, de pár éve egyre vadabb dolgok kerültek bele, ami szerintem elrontotta a játék hangulatát.

Most hirtelen ennyi jutott eszembe.

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.