Hirdetés

2021. október 19., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Yany


Yany
addikt

Habár egy fórum hozzászólásba terveztem megírni, kicsit hosszúra nyúlt, ezért inkább kiraktam ide a Logout-ra, úgyhogy itt akár ki is tárgyalhatjuk a tapasztalatokat. Egyébként emlékszik még valaki a Genius monitorra akasztható hagszóróira? Kicsit olyan fílingem van ezzel kapcsolatban, csak ez azért "picit" nagyobbat szól.

Csináltam egy mobilos játékot: http://bit.ly/darkmazeandroid -- próbáld ki és mondd el a véleményed. ;)

(#2) Ndruu


Ndruu
MODERÁTOR

Egy ember, aki hajlandó elolvasni a fórum hozzászólásait, tanul belőle, saját hasznára fordítja a tanultakat és a számára megfelelő terméket veszi meg.

Ráadásul írni is jól tud, nagyon jól tagolt az írás, egyáltalán nem baj, hogy ilyen terjedelmű.

Gratulálok, jó tesztet írtál!:C Hasznos lesz majd a későbbiekben számomra is.

Mod: "ha lehet, ki kell próbálni. Akinek van lehetősége, hallgassa meg mindenképpen a kiszemelt terméket, csak utána döntsön." - már már szívet melengető, hogy idézed a topikot:)

"hogymegfelelő hangerővel hallgassam." - egy szóköz hiányzik

[ Szerkesztve ]

Harrrr!!!! ️Gyűjtök: zárakat és lakatokat

(#3) Yany válasza Ndruu (#2) üzenetére


Yany
addikt

Köszönöm, ezt jól esett olvasni. Gyorsan pótoltam is a cikk végén egy mulasztásom. :R

Csináltam egy mobilos játékot: http://bit.ly/darkmazeandroid -- próbáld ki és mondd el a véleményed. ;)

(#4) Kovács84 válasza Yany (#1) üzenetére


Kovács84
aktív tag

Köszi, hasznos, és jó volt olvasni :R

(#5) nLali


nLali
senior tag

Kössz az írást!
Szívesen meghallgatnám a cuccot.1 éve én is tanácstalan voltam, aztán a Klipsch Promedia 2.0 mellett döntöttem :DDD

(#6) kiki22


kiki22
senior tag

sajna sehol sincsenek normális pc hangfal tesztek.ez értendö amugy a fülesekre is.ideje volt elkezdeni :D

(#7) Magyar_G válasza nLali (#5) üzenetére


Magyar_G
csendes tag

Kellemes cikk, jó nagyon hogy az amúgy érdemtelenül mellőzött (PC) hangsugárzók ismét szerepet kaptak.

Hasonlóképpen jáccottam a gondolattal, sőt többször hallgattam így-úgy, de hangképében nem tudott a Klipsch közelébe sem érni.

A 60Hz-es hangátvitel tökéletességének leírása ront csak egyedül a cikk hitelességén

alaplapi hangkártya+T20 == tökélettes 60 Hz :Y :Y :Y

60 alattiakat már ne is említve ...

[ Szerkesztve ]

(#8) nLali válasza Magyar_G (#7) üzenetére


nLali
senior tag

Most szerencsét próbálok és lecserélem a Klipch-t behringer MS40 re :DDD ..Remélem nem nyúlok nagyon mellé.T20 viszont jó alternatíva lenne hátra, játékhoz, filmhez.Zenéhez nem használnék 2-nél több hangszórót :U

(#9) bajnokpityu


bajnokpityu
nagyúr

genius digitálisan emeli a hangerőt?? 1250Xem van,de ez tök analóg,finoman álitható.minimálisan racsnis,de 5 fokonként van egy ugrás.
és nem szól szebben a geniusnál.ez ,hogy aki szépen szólót akar vegyen creativeot,aki hangerőt,maximum a 2000essel összevetve lehet igaz.
pattogással viszont egyetértek,ritka igénytelen. és egy szűrőkondin múlik a dolog.

[ Szerkesztve ]

(#10) pointer4 válasza Yany (#3) üzenetére


pointer4
tag

Teteszett a cikk, jól beleástad magad.
Nem könnyű választani ilyen "alacsony" árkategóriában. Sajnos a komoly hangfelszerelésekért nagyon sokat kérnek el.
És még a márkanév miatt is óriási mértékben eltudnak szállni az árral, még a nívós cégek is.
Olvastam 1x egy cikket, 28Hz -es hanghullámról volt szó, szubládák kapcsán. Ahhoz hogy 28Hz et meghalljon az ember, 6m távolság kell minimum. Annál közelebbről nem hallható. (persze ez egy ideális nyitott környezet, nem a falról való visszaverődésekről van szó, ami megöli a mély tisztaságát)
Amúgy még annyit a frekvenciák hajszolásáról, hogy hallottam 1x egy erősítőt. 56Hz-15,5KHz!!!! es hangátvitellel (+- 3db). 16W teljesítménnyel oldalanként.
Lemezről szólt, én majd bepipiltem, életetmben nem hallottam még semmit így szólni. Az erősítő olyan 1,5millió Ft körül mozgott. És olyan hangos volt hogy majd leszállt a fejem. Úgyhogy a technikai adatoknak sosem szabad hinni, meg kell hallgatni vagy sok véleményt megnézni mint te is tetted :D

(#11) .tnm


.tnm
addikt

DTS connect-et és DDL-ot is támogató hangkártyával szerelt lap mellé én tuti valami optikai bemenettel rendelkező hangrendszert építenék, lehet nem lenne horodzható, és közel sem jönne ki 15000-ból, de amit cserébe kapunk..... arrgghh :))

It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

(#12) nLali válasza pointer4 (#10) üzenetére


nLali
senior tag

Biztos nem véletlenül mondják a témában jártasabbak,hogy 10Wattal már át lehet csalogatni a szomszédot és nem biztos, hogy jó kedvében fog átjönni :DDD Klipschem elvileg 2×15 watt. Potit felesnél feljebb még nem tekertem,de az már az a szint,amikor bizony nem kell mellette beszélgetni :U
Szerk. : Monnyuk nem is akarok..Ha zenét hallgatok, akkor mindenkinek psszt..

[ Szerkesztve ]

(#13) Yany válasza Magyar_G (#7) üzenetére


Yany
addikt

Igazad van, a "tökéletes" kifejezés félreérthető. Habár a cikkből kiderül, hogy mélyreható kompetenciám nincs, így talán mindenki helyén tudja kezelni ezt a kinyilatkozásomat, itt elsősorban arra gondoltam, hogy tökéletesen hallható volt. Megyek és javítom is. :R

Egyébként a Sennheiser PC-150 fülesem sokkal szebben, lágyabban de mégis jóval hallhatóbban adja le a mély hangot a tone testerrel. Ő 45 Hz-től kezd el drasztikusan halkulni és olyan 25-30 körül hal bele. Az alaplapi hangforrás problémáját nem annyira értem. Úgy érted, hogy ilyen frekvenciát máll hallanom sem kéne az elképzeléseid szerint, vagy csak nagyon ramaty kell legyen. Csak azért kérdezem, mert hallani jól lehet a fent említett tartományokat, de minőség terén is ég és föl a Sennheiser és a T20 között, ami csak azt jelentheti, hogy a T20-as nem képes kihozni mindent az alaplapra integrált cucc mélyeiből, tehát ha nem is tökéletes, mégsem az a szűk keresztmetszet.

Csináltam egy mobilos játékot: http://bit.ly/darkmazeandroid -- próbáld ki és mondd el a véleményed. ;)

(#14) Yany válasza bajnokpityu (#9) üzenetére


Yany
addikt

Az általad írottakban nagyon nem értünk egyet. A 2000X-et nem hallottam, csak olvastam róla, az 1250X-et ugyanakkor magam nyaggadtam meg a S*t*rn polcán. Nyilván mások a körülmények, de elismerten nem hozzáértő füleim számára is elég jól hallhatóan gyengébb a minősége alacsonyabb hangerőn. Elsősorban az enyhe dobozhang és az egész magas tónusok szegénysége miatt gondolom ezt. A legjobb az lenne, ha egy kompetens személy nyilatkozna erről. Addig is (és persze utána is :DDD) mindegyikünknek joga van a saját véleményéhez.

Az meg, hogy hány fokonként tudsz fordítani egyet, nagyon mindegy, mikor az a bajom, hogy némelyik fokozat (az "5 fokos" fordulástól függetlenül) akkorát ugrik - főleg a halk szekcióban - hogy képtelenség jól eltalálni. Olyan, mint az albiban a TV-nk, csak egy kicsit finomabban: vagy nem halljuk, vagy ordít, mint az állat. De ez önmagában nem világvége, ettől még frankó(!) a Genius, csak a T20-as formájában én találtam ebben is jobbat. Ennyi. ;)

Peace... :R

[ Szerkesztve ]

Csináltam egy mobilos játékot: http://bit.ly/darkmazeandroid -- próbáld ki és mondd el a véleményed. ;)

(#15) Yany válasza pointer4 (#10) üzenetére


Yany
addikt

Köszönöm a pontosítást. Igazából ezért is sugalmazom a cikkben, hogy nem hozzáértő vagyok, hogy mindenki oda tehesse az ott írtakat, ahova tudja.

Csináltam egy mobilos játékot: http://bit.ly/darkmazeandroid -- próbáld ki és mondd el a véleményed. ;)

(#16) Magyar_G válasza Yany (#13) üzenetére


Magyar_G
csendes tag

persze, pont azért teccett az írásod, mert nem függvények, számok, görbék világába veszett, hanem azt írtad le, amit Te éreztél, s e világ már az ízlésekkel együtt nem lehet vita tárgya.

Akár mennyire is értékelem a sajnálatos módón kevés példányban megjelenő értéket hordozó aktív hangszórókat, de pont a mély tartomány eleve nem is lehet az 2.0-ás rendszerek világa. Jobb lenne nem is beszélni a kb. 100Hz alatti tartományról. A gonosz fizika törvényei miatt teljesen más világ, pont ezért virágoznak a .1-es rendszerek - más (n/l)apra tartoznak.
A fülhallgatók szintén külön kategória, ők nagy előnyben vannak a kicsi távolság, kis térfogat miatt, de egy frekvencia alatt mégsem a fülönkkel szerettyük hallani a bass-t :D

(#17) Yany válasza Magyar_G (#16) üzenetére


Yany
addikt

Wow, a legeslegutolsó mondatod nagyon elgondolkodtatott. ...basszus, ez mennyire igaz! :DDD

Csináltam egy mobilos játékot: http://bit.ly/darkmazeandroid -- próbáld ki és mondd el a véleményed. ;)

(#18) pointer4 válasza Magyar_G (#16) üzenetére


pointer4
tag

Arról nem is beszélve hogy a ma kapható házimozi rendszerek 99%-a ami olyan 200k Ft alatt jár le se tud menni 80Hz alá használhatóan. És még ezt a tartományt is csak úgy tudja kiadni hogy egy hörgő puffogó elkent mély árnyalatot ad. Ez a frekvencia jön át a kedves szomszédtól ha épp filmet néz. 80Hz en szól a tenger, a pofon, a robbanás, az orgona, meg a basszusgitár.
Igazán feszes mély hangokért bokáig kell a zsebbe nyúlni.
Egy másik tanulmányból idézek, egy 100W al meghajtott Subláda 5W os teljesítményt tud hangenergiává alakítani. Tehát elég érdekes hatásfoka van. Egy átlag hangfal hatásfoka olyan 1%. Egy klipsch tölcséres!!!! hangfal már eléri a 9% ot is. Na ott lehet 10W-al fizikai fájdalmat okozni :D

(#19) bajnokpityu válasza Yany (#14) üzenetére


bajnokpityu
nagyúr

szememben az irásaid alapján jól elástad magad mint hifi tesztelő :)
ettől még örülök h találtál neked jobban tetszőt.ez a lényeg,mindenkinek a sajátja tetszen.

(#20) Yany válasza bajnokpityu (#19) üzenetére


Yany
addikt

Remélem, hogy rajtad kívül senki más nem is próbál meg besorolni a hifi-tesztelők előkelő csoportjába. Nem csak nem vagyok oda való, de szándékaim sem mutatnak abba az irányba. :DDD

Csináltam egy mobilos játékot: http://bit.ly/darkmazeandroid -- próbáld ki és mondd el a véleményed. ;)

(#21) nLali válasza Yany (#20) üzenetére


nLali
senior tag

Ettől függetlenül sok emberkének lehet hasznos az írásod ;)

(#22) sNORh


sNORh
addikt

Tetszik a teszt, szépek a képek, és jó az írás... :R

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#23) Bundás22


Bundás22
őstag

[link] hihetetlen micsoda drágák , én a huszonegynéhány euróért kábe 5K-ért vettem logitech 2.1-es hangfalat újonan bécsben a mariahilfenstrassén, szal nagyon el vannak szállva az árak :(

Ego sum magister vitae - I am the teacher of life

(#24) Rossi


Rossi
addikt

Jó teszt. :C

Én is valami komolyabb 2.0 vagy 2.1 szetten gondolkozom, most 5.1 van, de még sosem raktam magam mögé hangfalat, így 3.1-ként funkcionál.

„This is the water and this is the well. Drink full and descend. The horse is the white of the eyes, dark within.”

(#25) Yany válasza Bundás22 (#23) üzenetére


Yany
addikt

Nem tudom, hogy egyről beszélünk-e, de amit belinkeltél, az itthon is ennyi.

Csináltam egy mobilos játékot: http://bit.ly/darkmazeandroid -- próbáld ki és mondd el a véleményed. ;)

(#26) Bundás22 válasza Yany (#25) üzenetére


Bundás22
őstag

akkor ez a gigabyte nagyon nem éri meg csak 2.0-ás és 14000Ft, azért a logitech is márkás :U

Ego sum magister vitae - I am the teacher of life

(#27) drizzt1666


drizzt1666
tag

Köszönöm szépen a tesztet :R

Egy ideje már én is szemezek vele, sokan úgy emlegetik ezt a modellt mint a 2.0 egyik királya :) Egyre én is benevezek hamarosan :K

Az álmaim rabja vagyok, de tetteimben szabad ember...

(#28) nLali válasza Rossi (#24) üzenetére


nLali
senior tag

Szerintem próbálj ki egy Klipsch Promedia 2.0 cuccot ! [link]
Én próba nélkül megvettem és nem bántam meg egy kicsit se.

(#29) Hebry


Hebry
senior tag

Jó lett a cikk... Grat.
Igazán kellemesnek tűnik a leírtak alapján.

(#30) Uchimata válasza nLali (#28) üzenetére


Uchimata
tag

Csak hogy az említett Klipsch 22e Ft-ért van, míg ez a Creative csak a fele! A Klipsch-nek egyébként általános a jó híre, szóval biztosan jó az a Promedia is ;)

(#31) pointer4 válasza Uchimata (#30) üzenetére


pointer4
tag

Ne ilyet ne mondjunk, meg kell hallgatni :)
Arról nem is beszélve hogy én meghallgatom, Nekem pl tetszeni fog egy Jazz felvétel, mert hogy milyen jól recseg a trombita, és milyen jó a sztereó tere. Vagy lehúzom, mert a templomi orgona iszonyat doboz hagú vele.
Másnak meg ugyanezzel a hanszóróval tetszik egy elektromos gitár, viszont egy tüpci tüpci zenénél szétesik a doboz. De CS-nél iszonyat jó a tere. Most akkor jó hangfal ? :D

(#32) Rossi válasza nLali (#28) üzenetére


Rossi
addikt

Thx!

„This is the water and this is the well. Drink full and descend. The horse is the white of the eyes, dark within.”

(#33) Magyar_G válasza Uchimata (#30) üzenetére


Magyar_G
csendes tag

nehéz elképzelni, leírni mennyire jó a ProMedia 2.0
az az eset ami hallani kell - persze az aktív pici hangszórók kategóriájában maradva istenítek

hogy teccik vagy nem, az már valóban izlés dolga

sok ismerősőmnek ajánlottam már, nem csak PC-hez, hanem tipikusan pl. TV-hez !!!

(#34) Szabtom


Szabtom
senior tag

Kosz, jo iras, nekem pont megfelel a T20-as a Promedia helyett. Itt 10-11K-ert viheto a T20-as, Klipschet meg egyaltalan nem kapni, szoval nekem nagyon jol jott az info. :)

(#35) ollie


ollie
MODERÁTOR

A cikkre egyest adnék, méghozzá ezért a mondatért: "fel is b***tam vele a páromat"

Hogy lehet ilyet tenni egy nyílvános cikkbe?

*** Galaxy Watch Active2 44mm BT alumínium ezüst eladó ***

(#36) Yany válasza ollie (#35) üzenetére


Yany
addikt

Ezt nem gondoltam olyan erősnek, bár lehet, hogy csak azért, mert (ahogy ezt írtam is) eredetileg fórumba szántam. Javítom, mert akkor mást is zavarhat. Ezúton is elnézést kérek.

[ Szerkesztve ]

Csináltam egy mobilos játékot: http://bit.ly/darkmazeandroid -- próbáld ki és mondd el a véleményed. ;)

(#37) perempe


perempe
addikt

Jó írás, a Test Tone Generator használatának külön örülök!

* Franck: d-moll szimfónia *

(#38) Yany


Yany
addikt

Frissítettem a cikket egy új képpel a végén. Azon jobban látszik, hogy mekkora is valójában.

Csináltam egy mobilos játékot: http://bit.ly/darkmazeandroid -- próbáld ki és mondd el a véleményed. ;)

(#39) Alex91


Alex91
nagyúr

A Klipsch Promedia 2.0 es ez a hangfal anno kb. hasonlo arral inditottak, es tudasban is tesztek szerint kozel vannak egymashoz. En azt mondom, hogy - igy latatlanban is -, hogy kategoriajan belul egy jo vetel lehet! Plane ezen az aron!

(Mondjuk a Klipsch-emet nem cserelnem le ra :) . )

Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

(#40) Rossi


Rossi
addikt

Ha ilyen közel van a bill. a 24"-os monitorodhoz, hogyhogy látsz még egyáltalán?

„This is the water and this is the well. Drink full and descend. The horse is the white of the eyes, dark within.”

(#41) Yany válasza Rossi (#40) üzenetére


Yany
addikt

Igaz, hogy közel van, de nem annyira, mint amennyire a képen tűnik. Utólag nekem is feltűnt, de csalóka azért picit a kép.

Csináltam egy mobilos játékot: http://bit.ly/darkmazeandroid -- próbáld ki és mondd el a véleményed. ;)

(#42) ollie válasza Yany (#36) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Köszönöm. A cikk egyébként nagyon jó lett!

*** Galaxy Watch Active2 44mm BT alumínium ezüst eladó ***

(#43) Rossi válasza Yany (#41) üzenetére


Rossi
addikt

Ok, csak aggódom a szemed világáért. :DDD

„This is the water and this is the well. Drink full and descend. The horse is the white of the eyes, dark within.”

(#44) Yany válasza Rossi (#43) üzenetére


Yany
addikt

Kedvesek vagytok. :B
Remélem addig még bírja, amíg megírom az LG monitorról a tesztet. Legalábbis tervezem, de nem tudom, hogy időm majd hogy engedi...

[ Szerkesztve ]

Csináltam egy mobilos játékot: http://bit.ly/darkmazeandroid -- próbáld ki és mondd el a véleményed. ;)

(#45) dani0907


dani0907
csendes tag

:D nekem Z-2300am van azon jól szól az AWP:DDD

(#46) luw2win


luw2win
őstag

cm 690 befigyel :) grat jo irás

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#47) msgt.fubar


msgt.fubar
senior tag

tetszik, kár hogy csak 2.0, nincs mellé subwoofer. nekem egy 2.1-es creative p380-am van, elég régivágású darab, de jó szolgálatot tesz a mai napig. :)

gottagofast

(#48) marcias


marcias
őstag

Mi az a kis kütyü a monitortól balra a polcon? :U
Amúgy jó lett a cikk/teszt :)

Steam: marcias88

(#49) Daneeka


Daneeka
senior tag

Ilyenem van, az MM-ben vettem.

Bolt:

Ott összehasonlítottam néhány 2.1-el, a 10-20 ezres árkategórián belül. Mivel elsősorban rock zenét hallgatok ezét fontos volt a jó közép és magas tartomány. Szerencsére valami benchmark jellegű zene ment a kiállított cuccokban és egyedül voltam a hangszóró soron, így egész halk háttérzaj mellett hasonlíthattam össze a hangszórókat.
Az árkategórián belül minden kiállított cuccnál jobban tetszett a hangja. Különösen jól emlékszem, hogy milyen gyenge volt egy Logitech X-230 ehhez képest. Tekertem egyre följebb de csak nem hallottam a zenét rendesen. Persze a mély az jól dübörgött de teljesen elnyomta a zenét.
Amikor ezt vettem, még 25k volt neten, de itt valamiért az MM-ben 15k volt ezért vittem egyből. Valószínüleg mindenki a 2.1-eket vitte mert ránéz azt "azért az mégiscsak eggyel több doboz, anyjuk".

Otthon:

Misc: Dobozban van két "extra". Egy 3.5/3.5 jack kábel meg egy 3.5jack/RCA átalakító. Minden kábel vége aranyozott. A táp a tápkábel közepén helyezkedik el, így nem kell egy nagy bumszlit dugni a konnektorba.
Hangszóró: A jobb oldali jó nehéz. Méretre kicsik. Döntöttek, fölfelé néznek. Membránról leszedhető a védőháló, alatta szép sárga a membrán. Nagyon jó minőségérzetet sugároznak, jó kézbe venni, sehol egy sorja, sallang. A 3 potméter olyan jó, hogy "industry standardnak" ajánlanám. A treble/bass tekerőnek középállását kis kattanás, nehézség jelzi. A hangszóró bekapcsolása a volume gomb nulláról való felcsavarásával indul, így el lehet kerülni, hogy bekapcsolom azt leüvölti a fejem. Rossz pont: a kék "helyzetjelző" led nagyon erős fényű, este bántja a szemem.
Hang: Tesztkörnyezet: ALC 888, hangszínszabályzó: alaphelyzet, default hangkörnyezet, hangszórón treble:alap/12óra, bass: 2 óra. Apollo zenelejátszó (ez füllel hallhatóan jobb mint a MediaPlayer), eredeti cdk-ről rippelt 320 constant Lame mp3-ak.
User: átlagnál kicsit érzékenyebb fűl, zenélgetek, összhasonlítási alapként egy Sennheiser CX-300, rissz rossz hangszórók, 10 féle gagyi füles,Fadobozos Sony házimozi hangszórók, régi Sharp music center, egyéb kacatok.

Pink Floyd-Money: Ez jó bechmark zene, a fiuk nagyon figyeltek a stúdió munkára, minőségre. Túlképp szinte elég ezt meghallgatni. A szám elején a pénzcsörömpölés nagyon jó, a basszus viszonylag erőtlen. A szám további részében a közepek, magasok nagyon jók, talán kicsit nyersek, élesek. Tulajdonképpen megdöbbentem milyen jól szól. Itt tenném hozzá, hogy ez a cucc a poti 50% állása fölött kel életre. A tone potik csavargatásával drámai hatást már nem lehet elérni, de gyárilag nagyon jól van kiegyensúlyozva, én equalizer állítgatás nélkül hallgatom. Minden további zenére igaz, hogy aki nem drum and basst, további basszussal stimuláló zenét hallgat annak nagyon jó választás ennyi pénzért.
Játék: Nem nagyon játszok, de speciel a F.E.A.R.-ben olyan jók voltak a lövéshangok, annyira élesek, ütöttek, hogy teljesen bele tudtam élni magam a játékba.

Össz: 9/10 mert lehetne hangosabb is. Nem tudom, hogy jelentős áremelkedés nélkűl, hogy lehetne érezhetően jobb hangminőséget összehozni, mert ebben az árkategóriában a a mélynyomó inkább csak elrontja a hangképet, elkeni a basszust. Kis szobába, zenehallgatásra, játékra, filmnézésre ajánlom azoknak akiket nem vakít el a jó erős dübörgés.

(#50) Yany válasza marcias (#48) üzenetére


Yany
addikt

Az egy Western Digital Passport Portable USB vinyó.

Csináltam egy mobilos játékot: http://bit.ly/darkmazeandroid -- próbáld ki és mondd el a véleményed. ;)

(#51) Rossi válasza Daneeka (#49) üzenetére


Rossi
addikt

"azért az mégiscsak eggyel több doboz, anyjuk"

:C

„This is the water and this is the well. Drink full and descend. The horse is the white of the eyes, dark within.”

(#52) Yany válasza Daneeka (#49) üzenetére


Yany
addikt

Daneeka, köszi a minirivjút. :R Örömmel veszem más T20 tulajok élményét is...

Csináltam egy mobilos játékot: http://bit.ly/darkmazeandroid -- próbáld ki és mondd el a véleményed. ;)

(#53) Alyens válasza kiki22 (#6) üzenetére


Alyens
aktív tag

Én ma vettem át ezt a cuccot, és maximálisan elégedett vagyok vele. Nekem szempont főleg a rock zene volt; Az általam hallgatott 2.1-eknél sokkal jobb (Logitech x-230, Creative P380, Altec Lansing VS4121). És a tuc-tuc :D zene is meglepöen jól szól rajta. Ha a minőség a fontos akkor ilyet kell venni. :R

http://shrimpland.hu

(#54) Yany válasza Alyens (#53) üzenetére


Yany
addikt

Én már használom egy ideje és egyre és egyre csak jobban szeretem. Filmet nézni nem csak nagyon jó vele, de mindig felfigyelek rá, hogy amikor nagyon élvezek egy jelenetet, akkor a hangfalak legalább 80%-ot vállalnak ebből az élvezeti faktorból. Kis szobáról van szó, mindössze ~10m2-es. Szunya előtti filnézéskor nagyon bevált. Én is a zene miatt vettem, de szerencsére többmindenre tudom használni. :C

Csináltam egy mobilos játékot: http://bit.ly/darkmazeandroid -- próbáld ki és mondd el a véleményed. ;)

(#55) Bordoi


Bordoi
őstag

Ma én is beálltam a csapatba :)
Tényleg szépen szól, mondjuk én majdnem teljesen odatekertem neki a bass-t .
Ami engem nagyon zavar, illetve szokatlan, a hangerő gomb jobboldali léte, de gondolom idővel ezt is megszokom .

Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu

(#56) Zsiguli


Zsiguli
tag

Kedves t20 tulajok!

Meg tudnátok mondani a kábelek hosszát:

- 2 hangfal egymástól milyen messze tehető?

- a 3,5 jack-től milyen messze van az egy hangfal, és a másik?

(#57) Bordoi válasza Zsiguli (#56) üzenetére


Bordoi
őstag

Amennyiben nem késő, holnap megmérem.

Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu

(#58) Bordoi válasza Bordoi (#57) üzenetére


Bordoi
őstag

Mindkét kábel 2 méter környékén van. :R

Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu

(#59) Zsiguli válasza Bordoi (#58) üzenetére


Zsiguli
tag

köszi!!! :R én is benevezek egyre :K

(#60) Yany


Yany
addikt

A mai napig ámulok a hangján, amikor zenét hallgatok, vagy filmet nézünk... Egyszerűen hihetetlenül szól! :R

Csináltam egy mobilos játékot: http://bit.ly/darkmazeandroid -- próbáld ki és mondd el a véleményed. ;)

(#61) Yany


Yany
addikt

Hoppá: [Teszt]

Csináltam egy mobilos játékot: http://bit.ly/darkmazeandroid -- próbáld ki és mondd el a véleményed. ;)

(#62) vince


vince
őstag

Ilyen hangszórót szerettem volna venni én is, de sehol sem kaptam rendes áron (15000 Ft a lélektani határ) Végül első szériás T40-t vettem, szépen szól :)

"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal

(#63) Yany


Yany
addikt

Na, bevittem a munkahelyemre a T20-asaim, hogy kipróbáljam nagy térben is. :Y Hát vazeg!!! Nem kicsit lepődtem meg, hogy mennyire durván kitölti azt a hatalmas irodahelyiséget is. A konklúzióm annyival pontosítanám, hogy legfeljebb halkabban megszólaló AC 5.1-es filmek esetén lehet kevés a hangereje, zenét hallgatni és egyéb filmekhez tökéletes még nagyobb szobában, nappaliban is. :R

(igen, a T20-asaimról beszélek, nem T40-esről ;) egy kb. 50 nm-es egy légterű irodában)

[ Szerkesztve ]

Csináltam egy mobilos játékot: http://bit.ly/darkmazeandroid -- próbáld ki és mondd el a véleményed. ;)

(#64) g@bo


g@bo
veterán

hi

azóta vett ilyet valaki?

(#65) g@bo válasza g@bo (#64) üzenetére


g@bo
veterán

nem?

(#66) Zippair válasza g@bo (#65) üzenetére


Zippair
aktív tag

bocs, hogy kicsit későn írok, de én tegnap vettem.
Először nem voltam lelkes a hangja alapján, de aztán jött az este, a csönd... és a székben ülve elmosolyodtam!

Nagyon szép hangja van, időnként a mélyben hallok egy kis "doboz" hangot, de csak ritkán.
Valóban, a ma kapható x.1-es hasonló áru rendszerek mély "ládájában" maximum hörcsögöt tartanék, mert annyira nincs közük a mély hangokhoz, amit meg tudnak szólaltatni, az meg kong, szenved!
Ajánlom mindenkinek, aki inkább a tiszta hangokat szereti, mint a sok hangszórót millió kábellel!

SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSsssssssumaher...

(#67) geolang


geolang
tag

Jó kis írás egy jó kis cuccosról. :C

Már vagy 5 éve nyúzok egy párat, úgy szólnak mint új korukban. Nincsenek ugyan napi használatban már mivel száműzve lettek a teraszra, de tavasztól késő őszig szinte mindennap mennek valamennyit. Elég gyakran meg is küldöm őket rendesen. 1x az egyik (nem amelyikben az elektronika van) leesett kőre másfél méterről, egy kis felületi sérüléstől eltekintve meg se kottyant neki.
Elég magas igényeim vannak zene minőség terén, ezért bátran ajánlom bárkinek. Talán legjobban úgy lehetne jellemezni hogy nagyon jól és részletesen szólnak (persze a méreteikhez képest). Egy 15nm-es szobát símán megtölt minőségi zenével. Persze mega basszust ne várjatok tőle, de még akár egy kissebb házibuliban is tökéletesen megállja a helyét (ha nem a hangerő a legfontosabb).
Nem a legolcsóbb választás ugyan, de minden fillért megér.

(#68) Minstrel


Minstrel
senior tag

Ha valakinek tönkrement volna a hangerő poti akkor itt vehet hozzá [link]

Nekem valamikor decemberben makkant meg, hangosítás közben volt két nagy pattanás és azóta nem szólt a jobb oldali, de szerencsére csak a poti ment tönkre, most újra olyan, mint az új :) Kicsit több, mint 4 éve van meg, igaz lehet valami hibás poti volt benne, mert már régóta sistergett tekerés közben.

(#69) Yany


Yany
addikt

Nekem még mindig hibátlanul teszi a dolgát. :D Imádom!

Csináltam egy mobilos játékot: http://bit.ly/darkmazeandroid -- próbáld ki és mondd el a véleményed. ;)

(#70) szaszlaci


szaszlaci
addikt
LOGOUT blog

A következőt szeretném megkérdezni.
PC-hez használnám, és oprendszer alól állítanám a hangerőt. Tehát a bemenő jel szintje sokszor kifejezetten halk lenne.
Ilyenkor kikapcsol 15 perc után, mert úgy érzékeli, hogy csönd van? Mik a tapasztalatok? Úgye ez így eléggé használhatatlanná tenné.

Aztán ha a PC-t kikapcsolom, akkor ugye megjelenik egy pici statikus zaj a hangkártyából. Ilyenkor mi van, sose kapcsol ki, mert azt hiszi, épp jelet kap?

Fontos lenne, mert vásároltam már egy Tribit MaxSound Plus BT hangszórót, aminek relatíve meglepően jó hangja van, de analóg bekötésnél elnémul, ha nagyon halk a bemenő jel. Tehát PC-hez így AUX-on használhatatlan. Szóval mégegyszer nem akarok mellélőni. :)

■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

(#71) Yany válasza szaszlaci (#70) üzenetére


Yany
addikt

Üdv, szerintem valamivel összekeverheted a cikk alanyát, ez nem kapcsol ki amíg fizikailag ki nem kapcsolod. Nem is tud, semmi szoftveres nincs benne.

Csináltam egy mobilos játékot: http://bit.ly/darkmazeandroid -- próbáld ki és mondd el a véleményed. ;)

(#72) szaszlaci válasza Yany (#71) üzenetére


szaszlaci
addikt
LOGOUT blog

De, az egész T-sorozat kikapcsol, ez egészen biztos. :) Pontosabban lehet, hogy az amerikai nem, az európai igen, de az zsákbamacska, melyiket kapja az ember.
Lehet, neked még a Series 1 van, az tényleg nem kapcsol ki, de jó pár éve csak a Series 2 kapható.

Mindenesetre közben találtam választ a kérdésemre egy fórumon, és sajnos másnál is kikapcsol energiatakarákos módba vált, ha halkan hallgat valamit 15 percig.

Csak hogy más ne fusson bele ebbe.
Azért kösz. :)

■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

(#73) default.


default.
őstag

Szervusztok!

Egy Gigaworks T20 II jelenleg nem túl boldog tulajdonosaként kérném a segítségeteket :)
A jelenség az, hogy a magassugárzó egyik oldalon sem jár. Ebből arra következtetek, hogy esetleg nem magukkal a hangszórókkal van a baj, hanem az őket meghajtó "erősítő" résszel? Ha jól tudom, a frekvencia váltótól jön a jel, de sajnos egyelőre nem értek annyira a témához.
Hogyan tudnék fényt deríteni a jelenség okára?

Köszönöm szépen előre is!
Üdv

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.