Első lámpa kell hogy legyen műszakin. Szerintem nem szabad, hogy törött legyen. A többivel nem hiszem, hogy gond lenne.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Vélemény Riley: kis kutya nagy pácban
- Tudástár A következő felhőd otthon lesz
- Elemzés Űrhajózás 2022 - Összefoglaló
- Retro Logitech G15 billentyűzet
- Bemutató VMware vSphere tesztkörnyezet kialakítása egyszerűen
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Luck Dragon:] MárkaLánc
- [Re:] [ldave:] New Game Blitz - 2023
- [Re:] [suste:] Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- [Re:] [Parci:] Milyen mosógépet vegyek?
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Jack Hunter:] YouTube a háttérben,reklámmentesen.Így:
- [Re:] [potyautas:] Buszon
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Útvonal
Fórumok » BLOGOUT » [Re:] [creation:] Alkatrész vásárlás... Avagy, megy a motor műszakira :)Hozzászólások

creation
senior tag
Maga a búra rongálódott (pontosabban a króm keret és a tartója), a foncsor és az "üveg" nem sérült, stabil, nem mozog, beállítható a megfelelő pozícióba. Tartót lehet hogy gyártatok hozzá, mire műszakira kerül, hogy abba ne legyen hiba. De az első lámpa idehaza 30eHUF kint is 11-15 között mozog.
"Mert Ő küld 100 csodát, csak Benne Bízz!"
Vizsgáról annyit tudok elmondani, hogy amit nagyon néznek az a fények és a fék. Ha rááll a padra és behúzza és az nem egyenletes fékhatást mutat akkor térdre. Prizma, index nem borostyán sárga és társai már csak apróságok. Arra is harapnak ha egy kar végén nincs meg a kis dudor, nekem egyik le van flexelve, mert letört, 15k-s tétel lenne.
A motort nem indították be, ez jó ötlet volt. Díjaztam is.
Nálam a 5000km az 1 hónap futása. Én személy szerint azt tudom értékelni, ha 20.000km alatt nincs olajon kívül hibája a történetnek. 6000km/olajcsere.
[ Szerkesztve ]
OnePlus 11 -hez eladó dolgok: Nillkin tok, hydrogél fólia, lencsevédő. Minden új nullperces.
Azt szabad tudni miért ilyen kicsit léptél felfelé? Hány éves vagy?
OnePlus 11 -hez eladó dolgok: Nillkin tok, hydrogél fólia, lencsevédő. Minden új nullperces.

creation
senior tag
A VTR oka egy jó vétel volt. Nem akartam ilyen "kicsit" lépni, főleg, hogy kicsi nekem a motor, nem csak ccm-re, méretre is (196cm...). Viszont egyik kollegám cserélte a VTR-t egy Ducati Monster 620-ra. És eladó lett a VTR-je. Mivel kollegák vagyunk, így meg tudtam venni részletre, hitel nélkül, kamat nélkül. Szóval így nem is bánom. Abban az 1 hónapban, míg nem volt motorom, minden bajom volt. Így harmincon túl, félidőben ez rossz választásnak tűnik de azóta párom is ráérzett a motorozás zamatára, s így, mivel Ő nem túl magas, meg is van a kezdő motorja. Ha minden jól megy jövő ilyenkor talán már a TDM850-ről beszélgethetünk
A kis VTR több szempontból ideális választás.
- Keveset fogyaszt
- Nem olyan gyenge mint az ETZ
- Kényelmes (még így is, hogy le lógok róla)
- Olcsó a fenntartása/karbantartása
Olaj csere 25000, légszűrő szintén. De én most lecserélem, hogy a szezont szépen kezdje (26400km).
Köszi a tippeket. Karok mind újak, bogyósak. Fékbetéteket addigra bejáratom. Indexek "sárga búrásak", sárga izzósak. Fényvisszaverők fent vannak. Hátsó féklámpa is szép.

pakriksz
őstag
A sípolós index az mire jó? Az én motoromon amikor megvettem volt ilyen (nem a relé olyan, hanem 2 kivezetésre köthető külön hangszórós), első dolgom volt lehúzni a hangszórót...
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"

zotyesz66
őstag
Tán hogy ne felejtse kinn az ember... Motoron szerintem elég könnyű kint felejteni.

creation
senior tag
Két dolog.
1: Nem felejted úgy
2: Az autósok azt hiszik, most tolat rájuk egy IFA
Az utóbbi a hasznosabb, mert nem csak látják a motorost, hanem figyelembe is veszik a szándékát.

creation
senior tag
Maga a búra rendben van,. csak a ház és a tartó "görbült meg".

creation
senior tag
Hmmm ma meg van bolondulva a PH...

creation
senior tag
Ápdét... Fékkar + festegetés

creation
senior tag
Ápdéted
Az indexeknek borostyánsárgának kell lenni és E jelzésnek fel kell lenni tüntetve.

creation
senior tag
Az izzó (nem LED) Borostyán sárga, de az E jelzést én is kerestem. Nem találtam...
Még egyeztetek a helyszínen a srácokkal, mert egy motoros boltba viszem gumiztatni és ők fogják vizsgázni is vinni. Jövő héten kiderül hogyan lesz...

creation
senior tag
Ápdét
Megérkezett a tükör és az árajánlat a láncszettre.

creation
senior tag
Ápdét:
Megérkezett a hátsó fékbetét, szerelés sötétben, level 1
Megérkezett a láncszett... meg némi probléma, szerelés sötétben level 2
[ Szerkesztve ]
Hajrá lassan jön a tél.

creation
senior tag
Ápdét....
Azt hiszem a mai napra elég!
Index relét csináltam magamnak. Nem terhelés függő a villogások száma és nincs benne mozgó alkatrész. Köv motorba viszem nem hagyom ebbe az fix.

creation
senior tag
Ez is teljesen elektronikus. De sípol is és nekem ez fontos volt. A régi is ugyan ilyen, csak nem sípol.

creation
senior tag
ÁPDÉTED

creation
senior tag
Laszt ápdét...

creation
senior tag
Átment a műszakin.
Amit reklamáltak:
- Nincs "E" jelzés sem az indexek búrájában, sem az első lámpában (Igaz ezeket cseréltem, de a gyári hátsó lámpában sincs "E", pedig az eredeti, mi több a gyári első lámpában sincs, pedig az is eredeti) Azzal érveltem, hogy ez egy Kínai belpiacos motor és nem hiszem, hogy ezért ők raktak volna bele ilyen jelzést.
- Üt az első féktárcsa... Namost ez egy vicc számomra, mert hidegen fékpadozott és az első féktárcsa és nyereg is "önbeálló"...
Amit néztek:
- Műszeresen első fék fékpados vizsgálata
- Lámpákban "E" betű (Érdekesen sem első lámpa képe, sem bárminek a működése nem volt megnézve...)
- Motor szám, Alváz szám, Motor adat tábla (Vicc, mert a kínai "biztosítási" matricát nézte először adat táblának és azt is lefotózta )
Ami nem érdekelte őket, vagy csak egy pillantást vetettek rá:
- Gumik állapota
- Visszajelző berendezések működése
- Motor füstölése (Be se indítottam)...
- Hátsó fék
- Első lámpa lámpaképe, helyes iránya...
Minden mást rendben találtak.
[ Szerkesztve ]

creation
senior tag
Pár apróság így a finish után még...
Bejegyzés frissítve

creation
senior tag
Ápdéted

creation
senior tag
Ápdéted ismét

creation
senior tag
Megint ápdét

creation
senior tag
Ápdéted

creation
senior tag
Ápdét, 'mer 'mér ne
bejegyzés Alkatrész vásárlás... Avagy, megy a motor műszakira :)
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Új Dobozos Acer Aspire 3 Gyors "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" i7-1165G7 16GB 512GB SSD FHD IPS MATT
- MSI RTX 3070 8 GB SUPRIM X TRIO LHR MENTES - 6 HÓ GARI
- Új 12.Genes! Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6 -40% Bivaly i7-1255U 16/512G FHD IPS Iris Xe
- Thrustmaster tx
- Új, BONTATLAN, Garanciás Huawei MateBook D15. / I3-10110U / 8GB RAM / 256GB SSD / 15.6" Kijelző.