Hirdetés

2023. október 1., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#10) RM007 válasza Franklin (#9) üzenetére


RM007
addikt

Persze hogy nem mert már évek óta nem is láttál olyat. :K 6 éve használom laptopban mindenre. Egy nagy átverés terjesztése annak hogy alkalmatlan játéknál. Minden más mellett lehet lassú, ki mihez szokott. SSD mellett kifejezetten szeretem használni még a mai napig, főleg mert a most megjelenő csúcs játékok is kifogástalanul mennek vele, mellette ahogy nézem. Ja hogy van elég ram, meg erős minden más amennyire kell és így nem tudom ráfogni a bajt a szerencsétlen hdd-re, mert minden kifogástalan? :K Ja mert fullhd-ben játszom a lapossal? És?
Ha valami jól van optimalizálva annál nem lehet baj. És akkor még nem is beszéltünk arról hogy a laptop és asztali hdd-k mai teljesítménye igen csak eltér egymástól és én persze a laptopról beszéltem. Lassacskán a gyártók már is mindent kezdenek tiltani, megmondani mit hogyan és meddig használhatsz pénzügyi szempontjaik miatt. Meglátjuk hogy halad, hogy hdd-t nem lehet hamarosan használni abban nem hiszek, mint ahogy mindenre találni megoldást, kiskaput. lásd a vga használatom mi tök egyedi, senkinek sincs ilyen, ne is legyen, addig nem figyelnek föl rá, nem lesz bezárva a kiskapu. :D

Clevo P751TM1 i9-9900K, 64GB 2666Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce PNY RTX 3080 Ti (desktop 350W)

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.