Hirdetés
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
Addig persze valószínűleg nem lesz, amíg sérülékenyebb, kevésbé stabil, mint a készpénz. De mihelyst a legális ügyletekhez biztonságosabb és egyszerűbbé válik, minden bizonnyal megindul egy lassú átállás, nem is feltétlenül erőltetetten. Az biztos, hogy a feketézés szinte lehetetlenné válna a kreditekkel - drágakövekkel bajosabb maffiásat játszani, mint papírokkal -, így az állam érdeke is. Ez azonban fölvet még egy problémát, kiváltképp a hazaihoz hasonló magas adórátájú országokban: hogy lehet kifehéríteni előbb a gazdaságot?

-
Crystalheart
őstag
(Jóvan, mondanom kellett valamit
Amúgy mi adunk el, ékszereket - see @ bottom - szóval mindenképp kell. Pl. Paypalhoz, vagy csak simán a pénz fogadásához. Azóta van, mióta fél évet jártam egyetemre, mert ahhoz kellett.)Egyébként szerintem néhány évtized múlva el is tűnik a készpénz, talán még életünkben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- HP 65W töltő eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Amúgy mi adunk el, ékszereket - see @ bottom - szóval mindenképp kell. Pl. Paypalhoz, vagy csak simán a pénz fogadásához. Azóta van, mióta fél évet jártam egyetemre, mert ahhoz kellett.)