Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz
turbokappa
üzenetére

amit nem hajt ki a 8700, azt ezek az AMDk se fogják
ahogy irtam, nekem munkára is intel a gyorsabb, és nem is kevéssel. alig játszok, mégis intel irányban megyek tovább.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
wwenigma
üzenetére
Nem, nincs intelre optimalizálva. Használnak mindkettőt a fejlesztők. Bottleneck ide oda, elvileg tok azonos szoftveres, és kb hasonló hardveres egyéb feltételek vannak.
Annyi elorelepes történt, hogy felvetodott bennem, hogy esetleg a déli híd v annak drivere szar az AMD el.
Ilyen tapasztalatom már volt korábban. Ha ez nincs így, akkor van egy nem intelre optimalizált program, ami kb harmad sebesseggel fut amdn mint intelen.
-
bajnokpityu
félisten
Csinálunk meg kontrollmereseket, mert senki se ellensége saját pénztárcájanak. Osszerakva vettük az AMD gépet, de úgy látom, hogy valami írási olvasási gond lesz. A modell nem fér a ramba, ezért mindenképp ssdre is kell dolgoznia. Ez meg eleve 1 szalon történik, plusz az eltérések sebessege is függhet a hidaktol. És lehet ez lesz a gond a 2700el. Azaz a híddal, vagy a driverrel.
Ssd sebessegtol érdekes módon minimálisan függ csak.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Carlos Padre
üzenetére
hát nemtom. újra lefuttattam. ezen a proggin a 2700as( nem is 2600 volt) pont a 4770 sebességét tudja. és pont a dupláját a 8700K.
-
bajnokpityu
félisten
Használjuk.
Engem azért lepett meg az eredmenyunk, mert a fejlesztok szerint jó a tapasztalatuk az új amdkkel. Ebből gondolom, olyan komoly Intel optimalizaciot nem használnak.Schawo, a 9700k nekem azért buli, mert nem használ a progi HT t. Azaz lassabb vele, mint nélküle. Egyébként az intelek bekapcsolt HT vel mentek
-
-
bajnokpityu
félisten
AxisVM veges elemes program. Matrix szorzasok, osszeadasok nagyrészt. A folyamat eleje meg vége gondolom 1 szálú, közepe a blokkositas után tobbszalu. Mivel nagy a modell, ezert ez a nagyja. Ha 20-30% ot ígérnek, akkor lesz 10,amivel még mindig sehol sincs az AMD.
Videót azt nyilván jól modellezi a cine. Hamár

-
bajnokpityu
félisten
válasz
üzenetére
A cine az mindig nagyon szélsőséges eredményeket hozott, nekem semennyire se mervado. Mondom, pont most próbáltuk ki a 2600x ellenében valós programmal, valós feladatra az i7 2600ot,4770et és a 8700kt. Mindegyik Intel gyorsabb volt.
25perc volt az i72600, 22 a 4770,es 14perc a 8700k. R7 2600x pedig 26perc alatt végzett.
Ha a cine tesztet néznem, gondolom elporona az AMD az összes Intelt.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
eldiablo
üzenetére
Ez azért tulkapas ott is. De azért kivételes proci.
Egyebkent pont most teszteltük melóra a 2600xet. Gyengébb veges elemes számítás an, mint a 4770,cirka 15%al. Kb a 2600 at tudja. Ez szememben nagyon gyenge, meg árához képest is. Ugyanazt felé idő alatt számolja a 8700k.
-
-
bajnokpityu
félisten
Hype gyanús cikk. Cine nem sok valódi Programra hasonlít...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Óra topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hardcore café
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 FE 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi