Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
sakal83
addikt
A 390 utódja a 490 lesz, nem értem miért hasonlítod a 480-hoz...

A 7950/280/380-hoz képest egy értelmes teljesítményugrás lehet végre hosszú évek óta. Nem a Mantle és csodavárás társaival vakítják az embereket. Ezért is esett az AMD fénye
Ez a döntésük, hogy a középkategóriával kezdik. Véleményem szerint ott lehet tarolni. Az Nvidiának jelenleg nincs középkategóriája. GTX960 egy p*rasztvakítás, a 970 drága, nem igazán középkategória és kifutó (2-3 hónap múlva terveztem egyre beruházni, de a 480 ezt átírhatja). Jelenleg a piaci rés a középkategóriában van.
TEhát egy vevőt már szerezhetnek, és nem vesztenek el egy AMD-st
, bár ettől nem laknak jól
-
sakal83
addikt
Nem tudom mi a sírás oka, ha a 480 tényleg 200USD lesz és 970 teljesítményének közelében lesz félpasszív hűtéssel, akkor fullhdra top vétel lesz. Valószínű a 7950/280-at le is cserélem erre a csodára.
Bár várjuk ki a teszteket, de egy slágertermék van érkezőben szerintem, mert még aránylag megfizethető a halandóknak is és pár évig teljesen rendben van a teljesítménye szerintem.
Egyébként mit vártatok? 1080 alázót ennyiért?
Gyakorlatilag amióta átvette az AMD az ATI-t, az első értékelhető vga-ja lehet a 7950/7970 óta

Ezek képesek voltak 4 évig kiadni a 7950/7970-et más néven... és marketingdumával lenyomni a nép torkán a fantasztikus újításokat...
Új hozzászólás Aktív témák
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Asus TUF Gaming GeForce RTX 3080 Ti OC Edition (TUF-RTX-3080TI-O12G-GAMING)
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 SUPRIM X - Dobozos, Újszerű - Eladó!
- ASUS DUAL GeForce RTX 5060 Ti O16G
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

, bár ettől nem laknak jól