Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peat;)

veterán

válasz Malibutomi #430 üzenetére

Mint mindig most is a teljesítmény megfelelően kulturált működés mellett lesz a döntő, édesmindegy ki milyen technológiával éri el a fogyasztó szemszögéből. Ez a 480-nál én pl csak a fogyasztás említettem, ami önmagában nem sok, csak erre építve nehéz jóval erősebb modellt kihozni, de nyilván ott is változtatnak majd. Ez a 480-asban lehetne potenciál, de AMD ahogy a múltban, lehet megint képtelen lesz eredményre váltani a megfelelő terméket. Az hogy megfelelő termék eléggé nyilvánvaló, hiszen csak a 970-es teljesítményt kell elérni és akkor már teljesül ez a kikötés, ez meg borítékolható. Kérdés mikor lesz termék a boltokban ebből, szerintem itt bukhatnak sokat, előző generációban ebben a kategóriában ezzel problémák voltak. Meg mondjuk más kategóriában is...így meg hiába van kész a versenyképes termék az asztalon. De majd kiderül sikerül-e ezen változtatni, egy hónap múlva már széleskörben megvásárolható kínálat lenne szükséges szerintem ha sikereket akarnak realizálni.

• Peat;)

veterán

válasz Abu85 #198 üzenetére

Azért ezt a 84%-ot közöljék a vásárlókkal is. :D
    Értem én hogy titok. Nagyon sok minden titok. A vásárlókat bizonyára a titkok fogják vezérelni vásárlásnál...vagy nem? :) De lássuk hogy jól sikerül a termék, azzal járna jól mindenki, tökmindegy melyik oldalon van. Bennem a speckók alapján felmerült hogy megint csak pofátlan áron fogok tudni vásárolni, mert az egyik ugyanazt megoldja kevesebből...de hát majd ha a titok kiderül akkor majd biztos ámulunk. Ne haragudj, de ha meglátom ezeket a sejtelmet keltő írásaidat, amelyek mindig egy irányúak ha pozitív és mindig egyirányúak ha negatív, akkor kinyílik a bicska. Az elmúlt évek alapján egyszerűen nem stílusos, finoman szólva. :U

• Peat;)

veterán

válasz Abu85 #193 üzenetére

Nem kell, de akkor látható mi történik a piaci szereplésükkel ha nem vesznek tudomást a versenytársról. Ezt nem is értem hogyan gondoltad. Feltöltenek egy piaci részt, a többit meg odadobják...én a fejemet fognám ha ott melóznék.

Majd a tesztek eldöntik de az hogy 150w-ot adtak meg a fogyasztásra...hát kíváncsi vagyok hogyan viszonyul majd az 1070-eshez a gyakorlatban, mert ha tényleg hasonló a fogyasztás a várható teljesítménydifferenciával akkor szinte megismétlődik az elmúlt két év.

Pipó: ilyeneken nem kell fennakadni. Bejelentettek egy kártyát és már sínen van a piaci rést betömve, a másik ami már kapható meg nagy gázban. Így kell ezt. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák