Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunfi
őstag
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Akkor sorry. Nem tudom, hogy mi volt a DX10-DX11 váltáskor, de nevetséges, hogy mindenhonnan azt hallani a kritikusoktól, hogy minek, meg bőven jó a DX11. Én csak az látom, hogy hány teraflop teljesítmény "vész el" a rosszul megírt játékokkal/portokkal vagy magával az API-val... Most hogy léphetnénk csak azért mert az egyik piaci szereplő sz@rik rá még mindig jönnek a dx11-es játékok és nincs kihasználva az, amit az API tudna... Nagy kár.
-
bunfi
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Tekintve a konzolokat és a beágyazott eszközök piacát, nem hiszem, hogy így lenne.
-
bunfi
őstag
Tudod értékelem a szófosást, de a válasz ugyanaz, mint ahol a 1080 riválisa van. Sehol. Kár, hogy nincs benned annyi, ezt így kimondod, hanem mosdatod az nVidiát, hogy majd a 970 és 980, ami DX12 és VR szempontból zsákutca. Részemről lezártam, mert érdemben nem szélesedik a látóköröm a veled folytatott társalgás által.
-
bunfi
őstag
Elgondolkodtál már a kommentjeid logikai hurkán a tekintetben, hogy várod az AMD-től az áttörést, miközben folyamatosan lefitymálod minden fejlesztésüket, hogy márpedig ez kevés, nem jó, nem időben jött?
Mivel nem olvasok minden topicot, így tényleg mint kérdés teszem fel, hogy voltál-e ennyire kritikus az nVidiának a SEMMIÉRT fizetendő $100 felárral kapcsolatban? Vagy volt-e bármilyen felhördülés erre a húzásra? Ha mindkét kérdésre nem a válasz, akkor át lehetne értékelni a részrehajlás milyenségét és mennyiségét illetően a két táborról felállított 50-50-es alapkoncepciót.
A 480 a 60-70 ezres szegmensben a technikai specifikációk alapján nagyon ütős lehet, én a magam részéről remélem is hogy az lesz. Az pedig, hogy még mi jön és az milyen jó lesz, nem lehet találgatások és félinformációk alapján eldönteni. Nem is kellene erőltetni.
-
bunfi
őstag
-
bunfi
őstag
Ahhoz talán az is kellene, hogy ne savazzák az AMD-t ott ahol lehet, kétségbevonva mindent, még a DX12 terjedésének fontosságát is. Nomeg az sem ártott volna, ha annak ellenére nem alakul ki a jelenlegi nézet, hogy az AMD szar, sokat eszik, szar a driver stb. hogy ez nem feltétlenül igaz, sőt.
-
bunfi
őstag
Ó én nagyon szívesen linkelnék, de először is a gyári demó is ugyanezzel a konfigurációval (gyk. refhűtő) zajlott. Másodszor a kedvenc gyártótok most úgy döntött, hogy +100 dodóért csak gyári hűtő van. De természetesen megint az AMD a szar, hogy első pillanattól kezdve lesz custom hűtés.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi