Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt0017
tag
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Na és itt jön képbe az, aki most kar gépet építeni (én pl). FHD lesz, az tuti és intel proci a ddr4 miatt főleg, a zen-re már nem tudok várni (bár ez ahogy újabban tájékozódtam nem befolyásolja a kártyát). Mikor kijött az új Pascal ujjongtam, hogy végre, a pénzemért normális cuccot tudok összerakni az 1070-nel. Aztán jött ez a 480, ami első blikkre csalódás, de ahogy tájékozódtam, végigolvastam a kommenteket, elgondolkodtam.
Szóval ha szeretnék a jelenlegi címekkel is játszani, mert a mostani konfiggal lehetetlen (Witcher 3, Fallout, GTA), arra kevés lesz a 480, de az 1070 meg a jövőben hullik majd szét ?
Ha ezeket a címeket vinné majd normálisan és a jövőben profitálnék a dx12-ből ráadásul olcsóbban (a pénz azért számít), akkor inkább ezt a lépést húznám meg. Szerinted/szerintetek?
Persze, ha 3 évig húzza a 480, az is tökéletes ha belegondolok, az ilyen kategóriába eső kártyákat nagyobb gusztussal cseréli az ember (vagy veszek mellé mégegyet), mint a kétszer ennyibe kerülő szörnyeket.A topicot végigolvasva tényleg nevetséges dolgok vannak itt, mind amd mind nv részről. Az utóbbi időben nv felé húztam, de mindig is elismertem az amd fejlesztéseit + jelenleg is az ő kártyájukon gondolkodom. Ahogy mindenki inkább Azt csinálná ami jobban megéri minthogy feleslegesen fanboykondjon. Gusztustalan
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- MSI Radeon RX 6950 XT GAMING X 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- MSI GeForce RTX 3080 10Gb GAMING Z TRIO
- ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6 jegelve nagyadam29-nek
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha ezeket a címeket vinné majd normálisan és a jövőben profitálnék a dx12-ből ráadásul olcsóbban (a pénz azért számít), akkor inkább ezt a lépést húznám meg. Szerinted/szerintetek?